Я не хочу жити на смітнику!!!

mangust

патріот
Відповідь: Я не хочу жити на смітнику!!!

Пропоную виготовити таблички і розмістити їх на смітниках "Це сміття належить міському голові Сум Геннадію Мінаєву",можна писати прізвища депутатів міськради,закріплених за ділянками,на території якіх знаходиться смітник(звалище). Нехай народ знає своїх "героїв".

_RaShaD_

Bombardir
Ответ: Відповідь: Я не хочу жити на смітнику!!!

Пропоную виготовити таблички і розмістити їх на смітниках "Це сміття належить міському голові Сум Геннадію Мінаєву",можна писати прізвища депутатів міськради,закріплених за ділянками,на території якіх знаходиться смітник(звалище). Нехай народ знає своїх "героїв".
Давайте виготовімо!

fcuk

too busy to fcuk
Ответ: Я не хочу жити на смітнику!!!

Желающие выйти поубирать 12.04.2008 г. к 10:00 или 11:00 дайте знать.
Позже договоримся о месте встрече и о месте уборки.
Молодь Сумщини, вы с нами?
Вы будете полным составом? ))
+1

думаю будет еще пара товарищей.

Sanctus

Member
Відповідь: Я не хочу жити на смітнику!!!

Не забувай, що Мінаєв влаштовував акції "Теріторія чистого берегу" І люди виходили приберали, була не погана підтримка ЗМІ, але в нас як кидали сміття під ноги так і кидають. Чисто там де не мусорять і головна мета цих всіх акції коли прибераєш-це не просто вийти поприбирати, а привернути увагу суспільства до цієї проблеми!!!
А на табличках таких потрібно писати не Мінаєва, хоча його можливо і теж, а тих хто закріплен за теріторією цією. Це і жекі, фірми, прідприємства різні і т.д.
Я теж за! Якщо в суботу, то після 14.--, а в неділю можу хоч з самого ранку :)

Желающие выйти поубирать 12.04.2008 г. к 10:00 или 11:00 дайте знать.
Позже договоримся о месте встрече и о месте уборки.
Молодь Сумщини, вы с нами?
Вы будете полным составом? ))
Невопрос поможем, только лутше б как в начале темы писали 14.04.08 до 12 сложно будет скоординироватся... :cool:
Посмотрим что можно придумать с машиной для вывоза собранного "богатсва"...
;)

Avrora

Member

Молодь Сумщини, я неоч поняла формулировку вашего сообщения. 12 апреля-суббота на 11:00 вам подходит?
Всем желающим, время какое лучше, на 11:00 или после? Подстроимся под большинство!

Я закликаю всіх небайдужих до нашої природи зібратись 14-го квітня і поприбирати сміття!!!
На вихідних я вирішила прогулятись біля річки і була в шоці!!! Це смітник, а не місто!!! Весь берег засипаний пластиком і склом, трава починає проростати, а нікуди! Якщо ми не поприбираємо, то хто? Пропоную почати прибирання: міст біля "Здибанки" - харківський міст.
Молодь Сумщини, я неоч поняла формулировку вашего сообщения. 12 апреля-суббота на 11:00 вам подходит?
Всем желающим, время какое лучше, на 11:00 или после? Подстроимся под большинство!
Шо ж тут непонятного... изначально предлагалось 14 ;)
но ето не суть важно​
Инициатор пусть сообщит время, место сбора добровольцев, территорию которую планируете убирать, и что нужно будет (пакеты, грузовик, перчатки и т.д.)

vmart

PER ASPERA AD ASTRA
Команда форуму
Администратор

но ето не суть важно​
Инициатор пусть сообщит время, место сбора добровольцев, территорию которую планируете убирать, и что нужно будет (пакеты, грузовик, перчатки и т.д.)
Гляньте на год создания первого сообщения и все станет ясно.

ЗЫ: 14-е это понедельник :)

fcuk

too busy to fcuk

но ето не суть важно​
уважаемый, внимательно смотрим на год, в котором писалось то сообщение... :)

Всем желающим присоединиться к уборке территории вдоль набережной Псла от харьковского моста до дзержинского, предлагаем встретиться в 13-00 около памятника Кожедубу, в субботу, 12.04.08!

Будем рады любой помощи :)

p.s. с собой желательно иметь пару перчаток и пакетов для мусора (думаю в любом домашнем хозяйстве это найдётся без проблем)

fcuk

too busy to fcuk

товарищи, просьба отписаться всем, кто будет и какое время кому удобно, чтоб знать, на кого можно рассчитывать! :)

Зверху