Янукович і Партія регіонів

Проголосували б Ви за Януковича на виборах 2010?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    378
Статус
Закрита.

Serg_T

Забанен
Ответ: Янукович і Партія регіонів

Так то ж Добкін сказав, що йому Янукович казав в ганделику по п"яні що Ющенко якусь абсерваторію готує )))
А взагалі таке враження, CHGrey або сам незна, що говорить, або просто роздмухує національну ворожнечу....
 

Kramar

Іван Богун
Відповідь: Янукович і Партія регіонів

припиніть офтопну дискусію. Всіх стосується. Ця тема не для обговорення президента. І ще одне: образа співрозмовника не є свідченням високого рівня культури та інтелекту. Я вже мовчу про те, що це порушення правил форуму.
 

mangust

патріот
Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Тарас Чорновіл народний депутат від Партії регіонів:"Першу помилку ми зробили тоді,коли почали топтатись по мозолях Віктора Ющенка замість того,щоб шукати нормальну співпрацю,-це наш крок назад.Усе почалося із закону про Кабмін,який треба було приймати в іншій редакції".
 

Serg_T

Забанен
Ответ: Янукович і Партія регіонів

Гарний синуля, нічого не скажеш... Товаришує з тими, хто вбив його ж батька (((
 
Останнє редагування:

Freddi

New Member
Ответ: Янукович і Партія регіонів

Шановні і не треба потім казати, що чому так ціни ростуть?! Навіщо?! Ви самі взяли і проголосували за цю владу. Так що беремо і мовчки хльобаємо кашу. А коса-роса знову буде говорити, що проблем в державі немає, все добре, рівень економіки зростає і так далі.
Полностью с тобой согласен: творил Янык, творил а теперь за 2 месяца работы Тимощенко давайте валить на неё дары своей БЕЗДАРНОСТИ. Ибо от таких просеффиАНАЛОВ КАК Азаров, Шуфрич, Рудьковский (для ПР свой в доску) до власти не то что допускать, изолировать надо.
Но замечу, не могу ничего в оправдание сказать НСНУ там тоже разброт и шатание. БЮТ - зашита своих интересов. Вопрос остаётся открытым...Голосовали за ПР получите
 
Останнє редагування:

valery_ua

Well-Known Member
Ответ: Янукович і Партія регіонів

Клоуни в масках або як Партія регіонів Медведько у відставку відправляла.

«Примітивний блеф, непередбачувані ірраціональні чинники, далекі геополітичні аспекти і тонкі психологічні пориви душі політиків - все це продовжує виконувати в політичному житті велику роль, - хоча рідко доводиться до відома громадськості, і самими фігурантами усвідомлюється не часто. Тим більше що ще в кінці минулого, XX століття в політиці виникло цікаве явище, коли ні політики, ні спостерігачі ніколи не знають точно, з чим вони мають справу - з реальними об’єктами чи суб’єктами політики, або з позбавленими матеріального наповнення віртуальними образами» вважає відомий політолог Віктор Небоженко.І він не далекий від істини.

Візьмемо одну з останніх грізних заяв лідерів Партії Регіонів. "ПР вимагає припинення переслідувань її активістів і прихильників, які знову набули останнім часом ознаки політичної помсти з боку оранжевої влади. Цькування, залякування звичних громадян - вчителів, лікарів, працівників культури, духовних осіб лише за те, що вони публічно виказують іншу думку, придбаває масовий характер", - мовиться в заяві. Навіть не знаю як на таку брехню та цінізм можна реагувати. Регіонали відзначають, що влада почала ще активніше "застосовувати репресивні заходи щодо громадян, використовуючи правоохоронні органи". А далі дістається …прокуратурі. Як відомо цей орган повністю знаходиться під впливом заявника від самого верху до провінційного прокурора – хабарника. Але «регіонали» грізно морщать носи і заявляють -"Кулак з передвиборних біг-бордів оранжевих не зміг ударити по беззаконню. Але він успішно б’є в обличчя народу в прямому і у переносному розумінні цього слова. Причому активно використовуються в цьому процесі і органи прокуратури". Здається більшого цинізму й не знайти. Та Віктор Федорович на всі руки в цих справах мастак. І проливає крокодилячі сльози, що їх народних депутатів викликають в Генпрокуратуру на допити в справі екс-міністра внутрішніх справ Василя Цушко. Взагалі творити можна все, а от як навіть трошки до відповідальності – за мандати ховаються. Та Сльзі з очей регіоналів кротяться й котяться: «"Зараз влада скоює тиск на тих депутатів, які в день спроби силового захоплення прокуратури захистили закон і порядок». Так хто ж тоді захопив прокуратуру. Ми бачили «Беркут» під керівництовом Васі – тракториста, і в супроводі депутатів – регіоналів, які зірвали двері, побили бійців державної служби охорони. І тепер віходить, що вони закон захищали. «Партія регіонів заявляє: якщо не буде негайно припинена практика політичних переслідувань, тиску на опозицію, якщо влада не повернеться до дотримання закону - ми ставитимемо питання про відставку генерального прокурора і про відповідальність президента за порушення ним закону і Конституції нашої держави", - вимагають колеги двічі не судимого проффесора.

Тому хочу привести декілька прикладів, щоб бачили люди, хто ж кого переслідує. На сесії Верховної Ради під час обговорення голосування про депутатську недоторканість Василь Кисельов заявив, що вимагає притягати до кримінальної відповідальності народного депутата від БЮТ Андрія Шкиля. Він додав, що звернувся до Генерального прокурора Олександра Медведько з проханням винести на розгляд парламенту питання про притягнення до кримінальної відповідальності Шкиля.Народний депутат від блоку Юлії Тімошенко Андрій Шкиль був травмований в дорожньо-транспортній події, яка відбулася в ніч на 1 квітня 2007 року в Києві. «Зараз ця справа знаходиться в суді. І я визнаний в цій історії потерпілою стороною - є стовідсотковий висновок експертизи, що я був тверезий, а в нетверезому стані був водій іншої машини», - так прокоментував 7 березня, народний депутат України Андрій Шкиль ту заяву народного депутата від Партії регіонів Василя Кисельова. А той ще й наплів про те, що Шкиль знаходився в нетверезому стані, коли минулого року потрапив в аварію, в якій загинуло двоє людей. «Я був тверезим. І я подаю до суду на Кисельова», - заявив народний депутат Андрій Шкиль.

От і думайте, хто ж кого в цій історії переслідує.

Ще один факт. Прокуратура завершила досудове слідство по справі про вбивство полковника Донецького УБОПа Романа Єрохіна. Про те сказав генеральний прокурор Олександр Медведько. Ось його слова: «Закінчене досудове слідство в справі вбивства міліціонера Єрохіна», - і додав, що по цій справі обвинувачуються 5 чоловік.Нагадаю, що 21 серпня 2006 року труп Єрохіна був знайдений в Київській області. На тілі екс-співробітника УБОПа було знайдено вісім вогнепальних поранень. Тоді Юрій Луценко заявив про викрадання і заявив, що в цій справі замішані представники Верховної Ради. Так от, саме на депутатів від Партії Регіонів впала підозра. Та їх ніхто навіть на допит не запросив.

Повернемось до справи Василя Цушка. Генеральний прокурор Олександр Медведько заявляє про нез’явлення колишнього міністра внутрішніх справ на допити по справі про захоплення 24 травня 2007 року Генпрокуратури. «Ускладнюється розслідування справи тому, що Цушко один раз з’явився на допит як свідок і більше не є. Ми не можемо його розшукати», - сказав Медведько. Він також сказав, що справу проти Цушко не збуджено. Адже ще 20 червня Печерський районний суд Києва відмінив ухвалу колишнього виконуючого обов’язки генпрокурора Віктора Шемчука про порушення кримінальної справи проти Цушко за перевищення службових повноважень. Так хто ж винен в «переслідуваннях»? І де їх побачила Партія Регіонів?

Або ще один випадок. Правоохоронні органи і юридична служба державної судноплавної компанії "Чорноморське морське пароплавство" одночасно заявили про арешт президента ЧМП Євгенія Кожевіна. Міліція пояснила його арешт тим, що пан Кожевін, з 2005 року що підозрюється у ряді службових злочинів, ухиляється від слідства. А от юристи пароплавства заявили , що міліція перевищила свої повноваження. У 2005 році Генеральна прокуратура звинуватила колишнього урядовця "Укрзалізниці" в зловживанні службовим положенням і фальсифікації. За ці злочини законом передбачене покарання у вигляді позбавлення волі строком до восьми років. За оцінкою слідчих, порушення Євгенія Кожевіна завдали державі збитку на суму 50 млн. грн. Ще в 2005 році як запобіжний захід на час розслідування кримінальної справи відносно пана Кожевіна була вибрана підписка про невиїзд з Одеси. Проте, за даними ГУБОПа, керівник ЧМП за цей час неодноразово виїжджав не тільки в інші міста, але і за межі України, зокрема до Росії, Туреччини, В’єтнаму і Єгипту. Чи не з потурання Партії Регіонів все це відбувалось? Та й взялись за злодія лише після повернення «оранжевих» яких так бояться регіонали. Тільки де тут політичні переслідування?

А вони якраз і прцвітають в Донецькій області. Візьмемо справу Слвянського міського голови , члена Партії Регіонів Валентина Рыбачука. Під його «чуйним» керівництвом в Слов’янську розгорнена безпрецедентна кампанія по переслідуванню журналістів телеканалу «САТ-плюс», що розкрили недоліки в роботі місцевої влади. Колектив слов’янської телекомпанії «САТ плюс» звернувся до журналістів України з проханням підтримати його в протистоянні з міським головою, що чинить тиск на головного редактора «САТ плюс» Наталію Попову. У одному з своїх репортажів Наталія попросила мера відремонтувати зруйновану Алею Слави. Вона заявила, що грошей, які місто витрачає, орендуючи у мера його особистий "Лексус", вистачило б і на ремонт. У відповідь Рибачук подав позов про захист честі і ділової репутації. Суд зобов’язав Наталію Попову виплатити 80 000 гривень штрафу.

Ось так переслідують у нас Партію Регіонів.

 

mangust

патріот
Відповідь: Янукович і Партія регіонів

XI з'їзд Партії регіонів, який відбудеться 19 квітня у Києві, розгляне зміни до статуту і програми партії.

Про це заявив лідер Партії регіонів Віктор Янукович, повідомляє прес-служба партії.

"Ми повинні модернізувати статут нашої партії і привести його у відповідність із кращими європейськими зразками", – зазначив Янукович.

За його словами, перед делегатами з'їзду також стоятиме завдання уточнити програму діяльності партії.

"Програма партії була розроблена понад 10 років тому, коли в Україні завершувався початковий етап розбудови держави і тепер ми повинні її вдосконалити, щоб вона відповідала сучасним вимогам", – сказав Янукович.

За його словами, "базові принципи розбудови демократичної держави через посилення ролі регіональних громад, які сповідує Партія регіонів, не зазнають змін".

З'їзд також розгляне питання укріплення міжнародних партійних зв'язків.

Українська правда
 

Freddi

New Member
Ответ: Відповідь: Янукович і Партія регіонів

XI з'їзд Партії регіонів, який відбудеться 19 квітня у Києві, розгляне зміни до статуту і програми партії.

Про це заявив лідер Партії регіонів Віктор Янукович, повідомляє прес-служба партії.

"Ми повинні модернізувати статут нашої партії і привести його у відповідність із кращими європейськими зразками", – зазначив Янукович.

За його словами, перед делегатами з'їзду також стоятиме завдання уточнити програму діяльності партії.


Українська правда
А як же Росія хлопці, треба ж модернізувати і привести свій статут у відповідність із кращими російськими зразками - повинен був зазначити Янукович
 

L_e_h_@

New Member
Ответ: Відповідь: Янукович і Партія регіонів

А як же Росія хлопці, треба ж модернізувати і привести свій статут у відповідність із кращими російськими зразками - повинен був зазначити Янукович
Шопопало, аби шось сказати не подумавши.:lol:
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Янукович і Партія регіонів

Не згоден! Як на мене, "шо попало" - це коли на проФФесора і його партію кажуть "мудрі, патріотичні " тощо...
Нещодавно Яник заявив, що він буде закликати виходити людей на вулиці, на знак протесту проти "листа трьох" та останніх подій в Харкові. Як на Вашу думку, скільки багнетів в змозі виставити партія поціновувача творчості Анни Ахметової в Сумах (прохання т. зв. політичних туристів не враховувати).
 
Статус
Закрита.
Зверху