Оффтопики.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь

А Вы посмотрите по каким учебникам учатся сейчас в школе.Без слез на это смотреть нельзя , а регалии составителей такие же внушительные.

Рецензенти:Гончаренко В.Г. та Доценко Н.П.-канд.філолог.наук,доц
.
Як казала героїня фільму "Шукайте жінку" своїй не надто привабливій співробітниці: "Коли до Вас не притуляються в метро, то це не означає, що в Парижі немає метро". Те, що у Вашій родині не розуміють української мови (не вміють чітати українських підручників) - - не означає, що у нас погані підручники.
Там где я учился кандидат наук даже лекции не мог читать(должен быть как минимум доктор наук).а кандидаты вели только упражнения.
А чи можна поцікавитись де саме?
А сейчас весь сброд кинулся покупать научные звания.То и имеем,что весь мир ржет с наших докторов наук.
Не з наших, а з Ваших і не з докторів наук, а з проФФесорів. Адже Ви тут розпинаєтесь про відсутність талановитих професіоналів в НУНС та БЮТ і надмірну кількість їх в ПР.

Останнє редагування:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Янукович і Партія регіонів

Если Вы не можете понять смысл поста даже после многократного прочтения то цитируйте мои посты полностью. В некоторых постах смысл можно понять только прочитав несколько предложений.А вы вырываете несколько строчек и цитируете уже с другим смыслом.Дешевый трюк.
Ви бажаете фактів? "Их есть у меня!" Нехай хто захоче, той реально оцінить, наскільки слова вирвані з контесту:
- про те, що вся якісна продукція лише російськомовна, а українська - лише ;
- про те, як українська культура є для Вас та імпортованою із Західної України;
- а це про розподіл України .
Як кажуть, той хто має очі - побачить.
Як на мене - тут все чудово зрозуміло, ніякого подвійного сенсу немає. Весь "партіотізм наліцо" !
Специально для Вас я буду писать односложные предложения и помечать такие посты значком (ф.м)
Что бы Вам проше было их понять.
А ось це правильно. Тільки не для мене, а для себе. Можливо тоді самі не будете плутатись в своїх постах.
І ще, якщо це можна, хотілось би знати ким Ви служили в армії. А то в мене якісь підозрілі передчуття, що погони були з двома зірочками, розташованими вертикально (але не генерал-лейтенант).

CHGrey

Rzzevskiy
Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: В

Те, що у Вашій родині не розуміють української мови (не вміють чітати українських підручників) - - не означає, що у нас погані підручники.

А чи можна поцікавитись де саме?

Не з наших, а з Ваших і не з докторів наук, а з проФФесорів. Адже Ви тут розпинаєтесь про відсутність талановитих професіоналів в НУНС та БЮТ і надмірну кількість їх в ПР.
Киевское инженерное радиотехническое.

А на счет непонимания мовы так то только идиоты могут не понять что с украинского на русский что наоборот (для таких и фильмы дублируют с российского на украинский.)(президент наверное думает что все на Украине идиоты)

delfium

Затворник
Ответ: фашизм и антифашизм

Еврейский фашизм! :)
Ну-ка модеры, фас!!! Удаляйте давайте. :)

CHGrey

Rzzevskiy
Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Янукович і Партія регіонів

Ви бажаете фактів? "Их есть у меня!" Нехай хто захоче, той реально оцінить, наскільки слова вирвані з контесту:
- про те, що вся якісна продукція лише російськомовна, а українська - лише ;
- про те, як українська культура є для Вас та імпортованою із Західної України;
- а це про розподіл України .
Як кажуть, той хто має очі - побачить.
Як на мене - тут все чудово зрозуміло, ніякого подвійного сенсу немає. Весь "партіотізм наліцо" !
Вот таким образом выглядит гораздо лучше.Вы даже умнее кажетесь.

Останнє редагування:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь

А на счет непонимания мовы так то только идиоты могут не понять что с украинского на русский что наоборот (для таких и фильмы дублируют с российского на украинский.)
Ви ж обіцяли писати прості речення, а тут знову якась катавасія з багатьма граматичними основами.:)
президент наверное думает что все на Украине идиоты
Вибачаюсь, але про це вже не раз казали - правильно вживати "в Україні", коли говоримо про державу. Коли говоримо про складову частину, область то тоді вживаємо "на" - "на Київщині, на Полтавщині". Це, звичайно, якщо Ви не прихильник "великих ідей" Затуліна та Дугіна, що демонстративно виправляються - "на Україні" (очевидно для них Україна не є державою, а продовжує залишатись якоюсь малоросійською губернією).

Останнє редагування:

CHGrey

Rzzevskiy
Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Янукович і Партія регіонів

А ось це правильно. Тільки не для мене, а для себе. Можливо тоді самі не будете плутатись в своїх постах.
І ще, якщо це можна, хотілось би знати ким Ви служили в армії. А то в мене якісь підозрілі передчуття, що погони були з двома зірочками, розташованими вертикально (але не генерал-лейтенант).

Как же после высшего военного можно служить прапорщиком интересно?
Я так понял что Вы в армии совсем не служили .Что по огородам прятались или в дурке косили? Патриот то ВЫ наш.

mangust

патріот
Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Янукович і Партія регіонів

Как же после высшего военного можно служить прапорщиком интересно?
Я так понял что Вы в армии совсем не служили .Что по огородам прятались или в дурке косили? Патриот то ВЫ наш.
А Ви мабуть так служили,що при першій можливості Вас скоротили,або,як Ви кажете "дриснули" з армії. Мабуть важко було служить?

CHGrey

Rzzevskiy
Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Янукович і Партія ре

А Ви мабуть так служили,що при першій можливості Вас скоротили,або,як Ви кажете "дриснули" з армії. Мабуть важко було служить?
Я уходил в 92 году.Тогда уволиться было очень трудно. Я целых полтора года увольнялся.

А Вы я вижу тоже от армии бегали как Фокс Малдер ( не служили )если этого не знаете. Два брата патриота, так как косили то через дурку то или как еще?

Останнє редагування:

mangust

патріот
Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Янукович

Я уходил в 92 году.Тогда уволиться было очень трудно. Я целых полтора года увольнялся.

А Вы я вижу тоже от армии бегали ( не служили )если этого не знаете. Два брата патриота, так как косили то через дурку то или как еще?
Ви взагалі розумієте те що пишите? Таке враження,що саме Ви через згадану установу в 1992 році звільнялись,бо півтора року не могли встановити діагноз.
А те що Ви себе називаєте патріотом,то називайтеся хоч принцом Вельським,бо відомо де найбільше Наполеонів(прокурори в сусідній палаті)

Зверху