Оффтопики.

CHGrey

Rzzevskiy
Ответ: Янукович і Партія регіонів

Ну приклад ти вже подав - гадиш на свою Батькивщину, невже думаєш що тебе помітять і заберуть до Московії батраком?

Я если и гажу то на тех кто позорит Украину и прикрываются Украиной.

mangust

патріот
Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Янукович і Партія регіонів

Ну и при чем первое до второго??? Или стыдно должно быть за СУЧАСНИЙ ТЛУМАЧНИЙ СЛОВНИК української мови?

В русском языке это слово ищется в толковом словаре иностранных слов
(это слово не русское и не украинское)
И оно означает:
Учреждение, в котором ведутся систематические астрономические, метеорологические и др. наблю-дения, а также здание, оборудованное для таких наблюдений
Ви мабуть служили в "непробивних" військах.Данний тлумачний словник пояснює походження слів і що вони означають.В попередньому пості я Вам відповів,що значить слово "Обсерваторія".Ви,замість того щоб визнати свою помилку,починаєте викручуватись.
Слово-інші спостереження,що мається на увазі?

Останнє редагування:

CHGrey

Rzzevskiy
Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Янукович і Партія регіонів

Ви мабуть служили в "непробивних" військах.Данний тлумачний словник пояснює походження слів і що вони означають.В попередньому пості я Вам відповів,що значить слово "Обсерваторія".Ви,замість того щоб визнати свою помилку,починаєте викручуватись.
Слово-інші спостереження,що мається на увазі?
Назовите или покажите мне хоть одно использование этого слова в медицинском контексте (кроме нашего президента)

А другие это

Обсерватория — специализированное научное учреждение, в том числе и сооружение, используемое для наблюдения земных и/или астрономических явлений. Астрономия, астрология, климатология, геология, метеорология и вулканология — примеры дисциплин, для которых строились обсерватории.

mangust

патріот
Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Янукович і Партія регіонів

Назовите или покажите мне хоть одно использование этого слова в медицинском контексте (кроме нашего президента)

А другие это

Обсерватория — специализированное научное учреждение, в том числе и сооружение, используемое для наблюдения земных и/или астрономических явлений. Астрономия, астрология, климатология, геология, метеорология и вулканология — примеры дисциплин, для которых строились обсерватории.
Ви хочете сказати,що тлумачний словник 2007 року,надрукували під Указ Президента 2008 року?
Я Вам навів тлумачне значення слова за словником.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Ответ: Янукович і Партія регіонів

Я если и гажу то на тех кто позорит Украину и прикрываются Украиной.
А з цього місця будь-ласка більш детально. Тобто, коли Ви говорили про українську мову, як про "жлобское наречие", про українську культуру на теренах Сумщини, як про чужерідну, виключно занесену "із западенщини" (чим розкрили себе, як звичайного невігласа), а всіх Ваших опонентів, які користуються цією мовою та шанують цю культуру Ви називали виходцями із цієї "западенщини" в першому коліні (як на мене, то це справжнє розпалювання ворожнечі) - то це були прояви патріотизму, і Ви "гадили" тим самим на тих, хто ганьбить Україну? Цікава інтерпритація любові до країни. Як кажуть: "Навіцщо нам вороги, коли в нас є такі патріоти".

CHGrey

Rzzevskiy
Ответ: Відповідь: Ответ: Янукович і Партія регіонів

А з цього місця будь-ласка більш детально. Тобто, коли Ви говорили про українську мову, як про "жлобское наречие", про українську культуру на теренах Сумщини, як про чужерідну, виключно занесену "із западенщини" (чим розкрили себе, як звичайного невігласа), а всіх Ваших опонентів, які користуються цією мовою та шанують цю культуру Ви називали виходцями із цієї "западенщини" в першому коліні (як на мене, то це справжнє розпалювання ворожнечі) - то це були прояви патріотизму, і Ви "гадили" тим самим на тих, хто ганьбить Україну? Цікава інтерпритація любові до країни. Як кажуть: "Навіцщо нам вороги, коли в нас є такі патріоти".
Если Вы не можете понять смысл поста даже после многократного прочтения то цитируйте мои посты полностью. В некоторых постах смысл можно понять только прочитав несколько предложений.А вы вырываете несколько строчек и цитируете уже с другим смыслом.Дешевый трюк.

Специально для Вас я буду писать односложные предложения и помечать такие посты значком (ф.м)
Что бы Вам проше было их понять.

CHGrey

Rzzevskiy
Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Янукович і Партія ре

Ви хочете сказати,що тлумачний словник 2007 року,надрукували під Указ Президента 2008 року?
Я Вам навів тлумачне значення слова за словником.
Я хочу сказать что качество украинских словарей оставляет желать лучшего.(надо иногда сверяться со здравым смыслом.)

mangust

патріот
Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Янукович

Я хочу сказать что качество украинских словарей оставляет желать лучшего.(надо иногда сверяться со здравым смыслом.)
Знову Ви за рибу гроши."Обсерваторія"-спостерігати,спостерігаю.Невже Ви вважаете,що СНІД не підлягає спостереженню?Що до того,чи відповідають словникі Вашим кретеріям,то смію Вас запевнити,що словник рекомендовано Мінестерством освіти і науки України,за загальною редакцією Дубічинського В.В.,доктора філологічних наук,професора.
Рецензенти:Гончаренко В.Г. та Доценко Н.П.-канд.філолог.наук,доц. кафедри української мови філологічного факультету Харківського національного універсітету ім. В.Н.Каразіна.
Я гадаю,що Ваша освіта і близько нерівняється.

CHGrey

Rzzevskiy
Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Я

Знову Ви за рибу гроши."Обсерваторія"-спостерігати,спостерігаю.Невже Ви вважаете,що СНІД не підлягає спостереженню?Що до того,чи відповідають словникі Вашим кретеріям,то смію Вас запевнити,що словник рекомендовано Мінестерством освіти і науки України,за загальною редакцією Дубічинського В.В.,доктора філологічних наук,професора.
Рецензенти:Гончаренко В.Г. та Доценко Н.П.-канд.філолог.наук,доц. кафедри української мови філологічного факультету Харківського національного універсітету ім. В.Н.Каразіна.
Я гадаю,що Ваша освіта і близько нерівняється.
А Вы посмотрите по каким учебникам учатся сейчас в школе.Без слез на это смотреть нельзя , а регалии составителей такие же внушительные.

Рецензенти:Гончаренко В.Г. та Доценко Н.П.-канд.філолог.наук,доц

Там где я учился кандидат наук даже лекции не мог читать(должен быть как минимум доктор наук).а кандидаты вели только упражнения.

А сейчас весь сброд кинулся покупать научные звания.То и имеем,что весь мир ржет с наших докторов наук.

mangust

патріот
Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь

CHGrey;803400 Там где я учился кандидат наук даже лекции не мог читать(должен быть как минимум доктор наук).а кандидаты вели только упражнения. [/QUOTE сказав(ла):
Так це у Вас:"Передположимо,що супротивник має х танків.Ні х мало,візьмемо у"

Зверху