valery_ua
Well-Known Member
Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Вступление Украины в НАТО
А я в армії й тепер служу! Й не потрібно приводити своїх заумних фраз про те, чиї фінансові інтереси ми будемо відстоювати в майбутньому, вступивши в НАТО! Я знаю в якому зараз стані знаходиться українська армія, й не хочу щоб вона в майбутньому не змогла захистити свій народ, свою країну! Тому вступ в ал'янс дасть змогу підсилити її потенціал! А Ви вчіть матчасть, можу вам і ссилочку надати! Назвіть країни де зараз НАТО веде бойові дії! Тільки не потрібно називати Афганістан та Ірак, вже вкотре говорю ВАМ, що НАТО там війну не веде!Ну что с вами - "патриотами" - беседовать? Голый треп. Один дедов своих стесняется, другой в армии служить не хочет і не заякі "ковріжки" (навіть захист Відчизни). То, что ВР утвердила, что нужно по серьезным для страны вопросам советоваться с народом - это перемога всех украинцев в частности и Украины вцелом. И это не просто моя перемога или любого украинца - это перемога Закона. Спрашиваю, лжепатриот, чего не идешь воевать в горячую точку за сотни-тысячи долларов (именно долларов, не гривен - чей ты патриот)? Пойди, позащищай чужой финансовый интерес..
За что воевать будете, кто "за" НАТО?