Фашизм и антифашизм

lyolia

Забанен
Ответ: Відповідь: Интересные статьи из интернета.

кстати.. дугин - один из основателей "русского марша", на который собираются все наци-фаши огранизации и партии России
Фашисты дугина никак не оправдывают фашистов фром юкрейн. Этно-быдло не теряет своей сути. ИМХО( в русском толковании этой аббревиатуры.)
 

Kramar

Іван Богун
Відповідь: фашизм и антифашизм

lyolia, як ти вважаєш, чи мають моральне право фашисти створювати "антифашистський фронт"? А те, що фашисти не мають права на існування в цивілізованій державі - згоден на 100%. Я особисто в Києві бачив юнака зі свастикою на береті - враження більш ніж паскудне на душі залишилось. А найбільше дратує те, що вони вважають, що вони за Україну і що вони приносять їй користь.
 

lyolia

Забанен
Ответ: Відповідь: фашизм и антифашизм

lyolia, як ти вважаєш, чи мають моральне право фашисти створювати "антифашистський фронт"? А те, що фашисти не мають права на існування в цивілізованій державі - згоден на 100%. Я особисто в Києві бачив юнака зі свастикою на береті - враження більш ніж паскудне на душі залишилось. А найбільше дратує те, що вони вважають, що вони за Україну і що вони приносять їй користь.
Я вважаю що наці не мають ні нації, ані роду ( що б вони не верзли!) Це - купка покидьків, яким, нажаль, вдавалося не раз зіткнути лобами цвіт націй (тобто народи). Нажаль ці імбіцили не тільки не зникли, але й розквітають завдяки "ліберальній" позиції цієї влади. Нажаль!
 

delfium

Затворник
Ответ: Відповідь: Ответ: фашизм и антифашизм

долбо...придурков везде хватает, этнос тут непричем
Не слышал чтобы ученики в наших школах избивали учителей. Может ты слышал? Да, среди панков особенно много "долбо...придурков"
 

mi][a

Человеку нужен человек
Ответ: Відповідь: Ответ: фашизм и антифашизм

Не слышал чтобы ученики в наших школах избивали учителей. Может ты слышал? Да, среди панков особенно много "долбо...придурков"
слышал, учителей были... примерно лет 10 назад такие случаи бывали в сумских школах
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: фашизм и антифашизм

Дорогой ты наш. Ну разве на самом деле сложно разделить хулиганство и этноконфликт?
Ми вже на ти? Ну от і добре. До речи дуже дивна річ, вважати когось євреєм, м'яко кажучи, не відчувати з цього приводу до нього теплих почуттів, і займатись дрібним підлабузницьтвом - граматичні помилки виправлять. До речи, дякую. Ну я вже писав, можу ще раз, особисто для тебе повторити. Більш менш, добре знаю, ким були діди моїх дідов. Ну не було там євреїв. Так що, можеш залишити мої граматичні помилки так, як вони є.
А загалом, стосовно повідомлення, то будь що, можна під будь яким соусом подати, але дурь, як її не назвешь, залишиться дурью. І намагатись повторювати її, хоч і з іншого боку, дурь ще більша. У когось прищики від зайвих гармонів вилазять, у когось виникає нездоланне бажання щось зруйнувати, а комусь цього мало, ще й намагається під все це якусь ідеологічну базу збудувати, щоб свою моральну ущербність якось виправдати.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: фашизм и антифашизм

І ще, delfium, дакую за статтю: , перша половина не особливо цікава, особливо те де про руських, як великий братній народ, а українців, як джерело, з якого вони свою могутність поповнюють, йде мова. Взагалі то база там може і вірна, але от те що на ній збудували, маячня. Бо "чистотой" нації потрібно було ще за часів Долгорукого їм перейматись, а не казати, що на 91 рік у РФ 96% руських. Я б сказав, що лише 4% не написало у паспорті, що вони не руськи.
А от у друга частина мені сподобалась дуже цікавим відстороненням націоналізму від фашизму. Майже у всьому там згоден, особливо в тому, що неможлива ассіміляція великої пропорційної кількості представників однієї нації в інший. Але якось дуже дивно там зовсім забули таке поняття як нацизм. Бо якщо брати те про що мова йде у статті, то фашизм це погано, бо фашизм, це коли одна нація, верніше держава, захоплює іншу країну, спочатку нація загарбник там панує, але згодом разчинюється у первинній нації і невідомо хто кого переміг. І це погано для нації. Цілком згоден, що ж тут доброго.
Націоналізм це коли "все задля тітульної нації". Всі інши у державі - люді другого сорту. І це добре для нації. От тут не згоден, бо це більш схоже на упію, на кшталт "світлого комуністичного майбутнього". Бо по-перше, позитив не зміниться, якщо замінити "все задля тітульної нації" на "все задля громадян", а от негатив буде, бо усі інши, хто не тітульної нації, такий стан речей не сприймуть. А зараховувати до лав "не тітульної" нації будуть, як завжди, по аналізам крові, згідно яких "найчистішими" будуть найбільш прихільні до діючий влади. То ж і "все задля тітульної нації" миттево на ділі перетвориться на "все задля влади". То ж йти до цього, та ще й через дупу, не бачу сенсу, ми і зараз маємо те ж саме. Це лише привід опинитись при владі іншим особам. Тому це скоріше нацизм, бо нацизм це коли хтось вважає свою націю "найбілішою", а усіх інших, людями другого сорту, придатних лише для праці прислугою без ніяких прав. Це добре для Японії, де з самого початку так сталося, що інши нації до них не потрапляли. Але ми ж не Японія, хоч і не Росія, де вже зовсім усього у котлі намішалось, і в якій, якщо зараз зупиниться приплив крові, може років за 300 звариться якась своя нація, в якій славянськой залишиться лише зовсім маленька доля.
У нас майже те ж саме. За винятком того, що намішано переважно з поляками та руськими, якщо вже якось їх якось відокремлювати від українців. Але так, навить якщо і залишиться наше сьогоденне кепське становище ( рівень життя і таке інше ), теж довго не буде залишатись. Хтось всеодно буде жити ще гірше. Особливо якщо мати на увазі глобальне потепління, наслідки якого, схоже вже з віртуальних, з кожним роком стають все більш реальними. Але Україна, з географічної точки зору, в цьому випадку дуже у гарному становищі, на відміну від розвинених країн, які знаходяться переважно на березі океану. І може так статись, що те що ми зараз ніяк не цінуємо, інши ні за яке золото не зможуть отримати. І ще невідомо, років через 100 де буде краще жити у географічному сенсі, у Західної Європі, чи у нас. Питання лише у тому, будуть тут жити наши нащадки і чи будуть тут цінувати і поважати тих, кого ми, чи ми, як нація до того часу вимремо. Тому потрібно примножувати те що ми маємо, а не намагатись у когось щось забрати. Бо свого від цього більш не стане, а от хтось, хто це відібрати захоче, знайдеться легко. І якщо створювати національну державу, то спочатку потрібно щоб ця нація сама себе навчилась поважати, поважати свою культуру, історію і мову. І головне мабуть, навчитись обирати владу у країні за принципом "хто найкращій", а не "хто меньш гірший", чи взагалі "щоб і сусіду було погано". Але мабуть спочатку потрібно щоб такі люди і до керма мали бажання долучитись.
Мабудь трішки від теми відхилився. Але головне вже за мене давно сказано: "Чужому навчайтесь і свого не цурайтесь".
 
Останнє редагування:

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: фашизм и антифашизм

Якось дивним чином збігається так, що більшість противників самого терміну "націоналізм" є палкими прихильниками Путіна. Сьогодні в 10-годинному випускі новин на 5-му каналі почув інтерв'ю екс-президента Росії, про його ставлення до Мєдвєдєва. Так ось Вован Вованич заявив: "Он (Медведев) не в меньшей мере российский националист (я беру в лучшем значении этого слова), чем я", і далі запевнив, що і за його (Мєдвєдєва) президентства Росія буде лише стверджуватись на міжнародній арені.
Тобто треба тепер або авторитетів міняти, або змінювати відношення до самого терміну "націоналізм". :)
 

Serg_T

Забанен
Ответ: фашизм и антифашизм

Почитав тут ваші "перли"....І вирішив підлити олії в багаття :
Є такий кнал по кабельному ТБ (телесвіт доречі), називається RTVI. Не секрет також, що 80-90% співробітників цього каналу - етнічні євреї (і не тільки етнічні, бо є у них студія в Ізраілі). Так от, нещодавно на цьому каналі по новинах передали, що один начебто палестинський, начебто бойовик забіг до сіоністської дитячої школи, та вчинив стрілянину та був вбитий охороною чи САМИМИ ДІТЬМИ, яким в тій школі ще змалку видають зброю, та вчать користуватися.
Тепер питання. Як країні, так завзято показуючій всьому світу страждання від холокосту, культивуютється фашизм чистої води, і чому в мережі Інтернет видаляються всі матеріали щодо сионізму як такого???
Пост скриптум: Вихованці тих шкіл, потім вирушають до палестинського гетто як поселенці (зі зброєю звичайно та своєю довбонутою ортодоксальністю), і чому Тель-авів ізолював палестинців парканом від всього зовнішнього світу, нищить там школи (знищення нації прям по гітлерівському "мануалу", згадайте історію 2-ї Відчизняної на нашій території). Де ООН? Що робить міжнародна спільнота? Чому закрива очі на нещодавно вбитих 30 палестиньских жінок та дітей?

Висновок в тому що в нас навіть скіни - то дітки дуріють...
 

delfium

Затворник
Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: фашизм и антифашизм

Ми вже на ти? Ну от і добре....
:) Исправление ошибок - это заигрывание. Гага! Учителя заигрывают с детьми.

Молодец что отзыв о статье написал. Только:
1) не здесь тема для отзывов;
2) не я её писал - поэтому не во всём и я с ней согласен. :) Пишите автору.
 
Зверху