Ответ: Відповідь: Ответ: Янукович і Партія регіонів
Що їм всім, абсолютно всім плювати на всіх нас, всім партіям. Вони зараз землю хапають, а ви тут хто проффесор, хто зек. Зараз Парламент не працює, мараторій для себе продовжили і все. Зараз всі партії гребудь земельку. І чхати вони хотіли на вас Фокс Малдер і на мене. Що ПР, що БЮТ, що Наша Україна, що Литвин, що Компартія.
Ото і все.
Як всетаки ви мені набридли. Я ж підкреслив, що я нікого не вигороджував, я не говорив, що ПР хороша. Я казав за владу взагалі.Одне і те саме. Єдине, з чим можна погодитись -
Бачу Вам не набридло. Але платівка точно задовбала. Але якщо Вам опдобається гратись в цю саму зіпсовану платівку... Але він був міністром в кабінеті Януковича і, здається, залишається міністром в його так званому "тіньовому кабінетові". Чи може вже начальник за підлеглих не відповідає?
Та сама платівка, але якщо Вам так вона подобається, то можна повторитись і мені:
- Щербань повернувся в Україну, коли біля владного керма була саме ПР; він знав, що за такої влади він буде безкарним, що донецькі друзі завжди "прикриють", та і синок регіонал замовить слівце;
- не суд, а прокуратура його не визнала винним, а тільки чомусь Ви забули, що по черзі Генпрокуратурою керують саме ставленики ПР - Медведько та Піскун; як то кажуть "Крук круку око не виклює";
- і відпущений він був саме "на поруки" депутатів від партії регіоноФФ.
Звичайно, коли сам проФФесор "двічінесудимий" то про Щербаня з Рудьковським годі й балакати.
Во-во, за Януковича було повне "благодєнствіє", а прийшли "помаранчеві" і всіх злидні заїли.
а саме блокувати роботу законотворчого органу нашої держави - "чиста канкретна дія", спрямована на поліпшення життя кожної родини, і бабусі, і дідуся...
Що їм всім, абсолютно всім плювати на всіх нас, всім партіям. Вони зараз землю хапають, а ви тут хто проффесор, хто зек. Зараз Парламент не працює, мараторій для себе продовжили і все. Зараз всі партії гребудь земельку. І чхати вони хотіли на вас Фокс Малдер і на мене. Що ПР, що БЮТ, що Наша Україна, що Литвин, що Компартія.
Ото і все.