Чем же коммунисты тебе не угодили -- их же не видно и не слышно сейчас.Лучше поступить как Пиночет: расстрелять всех коммунистов!
А тим, що аби протриматись при владі вони ладні кому хочеш душу продати:клянуть БУРЖУЇНІВ помаранчових, а самі закривають очі на такого собі "янголятка з акулячою пащекою" Ахметова... він же для народу цілі райони на металобрухт порізав!!!:bash:Чем же коммунисты тебе не угодили -- их же не видно и не слышно сейчас.
А вот парламент то другое дело,а так же всех чиновников.
Останні перевибори призвели до того, що ВСЕ подорощало в 2 рази мінімум (добто країна збідніла ВДІЧІ!!! Замислись!)Особисто я за перевибори. Сьогодні ВРУ не працює. Вибори треба робити стільки разів, щоб депутати зрозуміли, що треба працювати.
Клоунада продовжується? Це вже не смішно. НеСьогодні ВРУ не працює. Вибори треба робити стільки разів, щоб депутати зрозуміли, що треба працювати.
а проФФесорська партія регіоноФФ заблокувала роботу Верховної Ради і неСьогодні ВРУ не працює
а щоб регіонали нарешті дали провести засідання парламентів. Зрозуміть вони не зрозуіють, бо там розум і близько не валявся - весь пішов у молитву на святій горі Афон в Єрусалимі.щоб депутати зрозуміли, що треба працювати
Комуністів,на підставі закона України"Про голодомор українського народу",взагалі треба заборонити,як злочинний ражим,які кров'ю залили пів світу,які зруйнували віру,тисячи церков і соборів.Чем же коммунисты тебе не угодили -- их же не видно и не слышно сейчас.
Зачем же так далеко ходить,я конечно же не поддерживаю коммунистов,Комуністів,на підставі закона України"Про голодомор українського народу",взагалі треба заборонити,як злочинний ражим,які кров'ю залили пів світу,які зруйнували віру,тисячи церков і соборів.
А че? комуняки худее? или при Кучме каннибализм процветал??? Побойся совести... Любая бабка и дедка тебе скажут что голод не сравним по сравнению с тем про что ты писал.. а то что ты работать не хочеш - твоя проблема...Зачем же так далеко ходить,я конечно же не поддерживаю коммунистов,
но может подсчитаем сколько умерло пенсионеров украинцев в периоды правления Кравчука и Кучмы,когда пенсия была в три раза меньше прожиточного минимума (я даже знаю что умирали и молодые люди у которых не было денег на простые лекарства ).В этом мы кого будем обвинять и запрещать?А может их просто нужно посадить в тюрьму так как они все живы ,упитанны ,и очень даже не бедны со своими хатынками
за границей.
Создается впечатление что вы их просто прикрываете крича что
Комуністів,на підставі закона України"Про голодомор українського народу",взагалі треба заборонити,як злочинний ражим,які кров'ю залили пів світу
Если бы ты еще и читать научился было бы совсем хорошо.А че? комуняки худее? или при Кучме каннибализм процветал??? Побойся совести... Любая бабка и дедка тебе скажут что голод не сравним по сравнению с тем про что ты писал.. а то что ты работать не хочеш - твоя проблема...
ЗЫ надо Кучму назад возвращать (только конституцию прежней оставить) а КМ оставить Ющенко... хоть порядок бы был а то Ю. панькается с мудаггами как с детьми, а их надо высечь на Крещатике :lol:
ГДЕ ТУТ НАПИСАНО ПРО ПЕНСИОНЕРОВ, КОТОРЫЕ РАБОТАТЬ НЕ МОГУТ??? КТО ИЗ НАС НА ГЛАЗКИ БАЛУЕТСЯ?:lol:Хотя говоришь ты как породистый комунист : всех упитаных (читай куркулей) по тюрьмам... а если упитаный чесно заработал? (есть и такие... конечно не Ахметов и компани)....Зачем же так далеко ходить,я конечно же не поддерживаю коммунистов,
но может подсчитаем сколько умерло пенсионеров украинцев в периоды правления Кравчука и Кучмы,когда пенсия была в три раза меньше прожиточного минимума (я даже знаю что умирали и молодые люди у которых не было денег на простые лекарства ).В этом мы кого будем обвинять и запрещать?А может их просто нужно посадить в тюрьму так как они все живы ,упитанны ,и очень даже не бедны со своими хатынками
за границей.
Создается впечатление что вы их просто прикрываете крича что
Комуністів,на підставі закона України"Про голодомор українського народу",взагалі треба заборонити,як злочинний ражим,які кров'ю залили пів світу