Ответ: Trance music
и вот так вот окаывется бывает)
TIЁSTO (DJ №1 У СВІТІ) ВИСТУПИВ ПЕРЕД КІЛЬКОМА СОТНЯМИ КИЇВСЬКИХ КЛАБЕРІВ
You must be registered for see images
Київ. 7 грудня 2007 р. Виступи діджея №1 у світі - Tiёsto - зазвичай збирають десятки тисяч людей на найкращих світових аренах, але цього разу він виступив перед кількома сотнями київських клаберів під час MTV VIP Party, яку організували спільно телеканал MTV Україна та клуб Decadence House за підтримки світового бренду Nemiroff.
6 грудня можна вважати особливою датою в історії київського богемного життя. Вже вдруге в 2007 році до столиці України завітала зірка не просто світового масштабу, а першої величини. Tiësto, який по праву вважається гуру трансу, є тричі найкращим у світі DJ, який є єдиним в світі DJ-виконачвцем, який виступав на Церемонії відкриття Олімпійських ігор перед більш ніж мільярдною аудиторією, на цей раз зробив своїм українським фанатам великий сюрприз: відійшовши від традиційної манери гри, він буквально шокував публіку незвичайним сетом, в якому транс перетинався з ритмами диско, хаусу, лаунжу та lo-fi.
Враховуючи чималі ціни на квитки, годі було й чекати чогось тривіального. І справді, в Decadence House зібралася публіка м’яко кажучи цікава та різношерста: бомонд столичних бізнесменів із своїми обранницями в розкішних коктейльних сукнях, скажені фанати в фірмовій екіпіровці, повністю зацяцькованій надписами Tiësto, елітна молодь, студенти, які, по їх словам, позичали гроші навіть в конс’єржек в гуртожитках, іногородні-тільки-що-з-потягу, цю подію не міг ігнорувати навіть найепатажніший трансвестит країни Монро, який затьмарював своїм блиском діаманти на лебединих шиях красунь з вищого світу.
Кухня MTV VIP Party виправдала сподівання публіки, якій набридла товчія на величезних танцполах, де не завжди твереза та культурна молодь відривається, вирвавшись з-під нагляду батьків. Культ краси Decadence House, комбінований з нестримністю молодіжних вечірок, створили справді неочікуваний тандем, подарувавши відвідувачам повну свободу, яка була сповнена відчуттям єдності, унікальності та шаленого драйву.
MTV завжди наголошувало на тому, що різноманітні стилі в музиці, культурі, світовідчутті можуть не конфронтувати, але поєднуватись, розширяти поняття одне одного, що й було продемонстровано на MTV VIP Party.
В ролі хазяйки вечірки виступила гламурна та витончена ведуча MTV VJ Саня.
DJ Tiësto
Tiësto (справжнє і’мя Тайс Вервест – нідерл. Tijs Verwest) сьогодні знаходиться в зеніті слави. Tiësto отримав звання найкращого DJ в рамках такої престижної премії як MTV Music Awards, також в його арсеналі Dutch DJ Awards, Dancestar USA та багато інших.
Його сети розігрівали публіку перед виступами таких світових зірок, як Девід Боуі, Мобі тощо. В Голландії на його спільний виступ з симфонічним оркестром було продано 25000(!) квитків. Від гри Tiësto в захваті такі зірки як P. Diddy, Наомі Кемпбел, Камерон Діаз. Його гастрольний графік розписаний на рік вперед. Його другий альбом "Just Be" критики назвали «головною сенсацією 2004 року».
В інтрев’ю каналу MTV Україна, невеликий уривок якого наданий нижче, Tiësto розповів про себе і про музику, зачарувавши ведучу MTV своєю не зірковою скромністю та чоловічою харизмою:
MTV: Які в тебе плани на цей рік?
Tiësto: Я запланував чимало спільних проектів на цей рік. З великими іменами. Але я ніколи не можу сказати, з ким саме, тому що треки ще не записані. Проте я також роблю ремікси – для Timberlake, Britney Spears, Seal тощо.
MTV: Як ти обираєш, яким буде сет?
Tiësto: Залежить від того, де я граю. Кожен сет різний, і сьогодні він буде доволі м’яким. Але м’який чи жорсткий – то все відносні штуки. Іноді люди думають, що він жорсткий, але це не так. І навпаки. На великих рейвах я рубаю, але у маленьких гарних клубах, як оцей, я буду поблажливим.
Цією вечіркою MTV Україна продовжив серію гучних шалених VIP-свят музики після скаженого відкриття телеканалу у вересні цього року під назвою «В небі, в морі, під землею» у Балаклаві з Бой Джорджем та підводним човном.