Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Модератори розділу повинні:

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    136

lyolia

Забанен
Ответ: Відповідь: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

От і приїхали. Де написано, що помічник модератора має вивчати російську мову в школі? Що це за нововведення?
Якщо не хочете, щоб тему редагували, то "будьтє любєзни" перевірити правильність написання. Це неважко.
lyolia, Ви вже визначтесь, то модератори винні, що Вас замало поважають, то мають пробачати безграмотність.
З.І. Навіть не вивчаючи російську мову в школі як основний предмет (така я вже дитина незалежної України), знаю її негірше грамотних на форумі.
Да, случай явно из разряда "клинических". Это хроническая невнимательность или патологическая жажда вывернуть наизнанку саму суть неугодных постов? Вероятно прийдётся опуститься до самоцитирования:

Речь вовсе не обо мне. О себе я как нибудь позабочусь.Более того, я довольно самоироничен, чтобы болезненно воспринимать в свой адрес язвительные реплики. Обратите внимание как обращаются к другим пользователям. Думаю подобное хамство не красит этот раздел.
Второе:
Ravenne

Надалі, усі теми, які неграмотно оформлені, будуть закриватись або редагуватись, якщо масштаби неграмотності незначні. Усім незадоволеним і ображеним раджу спочатку прочитати правила, а потім підручник з мови, якою ви пишете.
Російську мову не вчила в школі, тому перейменовувати буду українсьою.
А это с какого перепуга? Если кто-то не изучал русский язык в школе, то ему не место быть помощником модератора. Уж будьте любезны редактировать на языке оригинала, дабы не перевирать по своему усмотрению ( или желанию) суть поста.

P.S. Уж лучше я доверю перевод своих мыслей "Pragma".
21.01.2008 18:25
И последнее: Если уж так зачесалось править тексты с ошибками, начните со своих опусов, - обращение на "Вы" пишется с большой буквы.

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Ответ: Відповідь: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Да, случай явно из разряда "клинических". Это хроническая невнимательность или патологическая жажда вывернуть наизнанку саму суть неугодных постов? Вероятно прийдётся опуститься до самоцитирования:
Так, діагнози ви ставити любите. Як і переходити на особистості. Невже так мало цікавого у вашому реальному житті?
И последнее: Если уж так зачесалось править тексты с ошибками, начните со своих опусов, - обращение на "Вы" пишется с большой буквы.
Як пишеться звертання "Ви" я прекрасно знаю. (Більше суттєвих помилок граматики не помітили? А то вже і причіпитись нема до чого.) І якщо б побачили мої повідомлення не тільки до вас, то це помітили. Просто до різних людей різна ступінь поваги. І поки мене не поважає спірозмовник я йому "Ви" писати не збираюсь. Це моє право і цього мені не заборонити. Але повірте, повага до когось не впливає на мою об'єктивність на скільки це можливо.

lyolia

Забанен
Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Предложения и пожелания по поводу работы раздел

Так, діагнози ви ставити любите. Як і переходити на особистості. Невже так мало цікавого у вашому реальному житті?

Як пишеться звертання "Ви" я прекрасно знаю. (Більше суттєвих помилок граматики не помітили? А то вже і причіпитись нема до чого.) І якщо б побачили мої повідомлення не тільки до вас, то це помітили. Просто до різних людей різна ступінь поваги. І поки мене не поважає спірозмовник я йому "Ви" писати не збираюсь. Це моє право і цього мені не заборонити. Але повірте, повага до когось не впливає на мою об'єктивність на скільки це можливо.
"Интересно девки пляшут" - преднамеренное допущение ошибок на почве
неуважения! О разных степенях уважения - это вообще нонсенс. Читайте Булгакова. Осетрина не бывает первой и второй свежести.Свежесть одна, как, впрочем, и уважение. В противном случае, те, кто допускают ошибки, могут с полным правом заявить, что делают это преднамеренно, из-за неуважения к К, К, R.( нужное подчеркнуть.) :D

Kramar

Іван Богун
Відповідь: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Шановні користувачі розділу, коли ви скаржитесь на повідомлення, натискаючи кнопку "Поскаржитись на повідомлення", модератори отримують скаргу та посилання на це повідомлення на електронну пошту. Це не дуже зручно, м"яко кажучи. Надсилайте краще ПП з посиланням на повідомлення, яке вас так обурило. Я всі ПП читаю і реагую.

lyolia

Забанен
Ответ: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Кто удаляет посты без указания причины пользователю?!:evil: Помнится в разгар Великой Смуты КОСТа пиарился, что без указания причины пользователю в ЛС, сносить посты могут только презренные модеры-самозванцы. Жду объяснения!!!

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Ответ: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Кто удаляет посты без указания причины пользователю?!:evil: Помнится в разгар Великой Смуты КОСТа пиарился, что без указания причины пользователю в ЛС, сносить посты могут только презренные модеры-самозванцы. Жду объяснения!!!
???
Вы перепутали. Никогда в жизни я такого не мог сказать. Могу только повторить то что по этому поводу говорил: никакого времени у модераторов не хватит давать отчёт по поводу удаления каждого сообщения. Я говорил лишь об обязательном объяснении причин бана в общем разделе и о возможности пользоватлю потребовать объяснения по поводу удаления его сообщений. Да и то, согласно правил модератор может причину не объяснять или ограничиться ссылкой на изучение правил.
Если сможете найти мои подобные высказывания - я не прав и извинюсь.
Если нет - извиняться прийдётся Вам.

HNIW

Member

Не мечи бисер. Виртуальная жизнь-фигня.

Serg_T

Забанен

Чесно кажучі вже дістали видалення постів, навіть без реєстрування самого факту.... Тут граються у царьків чи божків? Агов, модери, це вас стосується!

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Панове, ну коли ви вже зрозумієте, що ваші повідомлення видаляються справедливо. Якщо ви самі не пам'ятаєте, що там писалось, то можете завітати в аптеку за ліками від склерозу або записувати кожне повідомлення.
Ну если ослу понятно, это не значит что ... поймет
Мені продовжувати? Чи просто в бан одразу?

Serg_T

Забанен
Ответ: Відповідь: Предложения и пожелания по поводу работы раздела.

Панове, ну коли ви вже зрозумієте, що ваші повідомлення видаляються справедливо. Якщо ви самі не пам'ятаєте, що там писалось, то можете завітати в аптеку за ліками від склерозу або записувати кожне повідомлення.

Мені продовжувати? Чи просто в бан одразу?
Дибіл - хвороба розвитку людини (в Законі України нема такої статті, яка б забороняла задавати питання такого плану, є стаття про "Нерозголошення лікарської таємниці", я не лікар ))))) (шкода :lol:) я спитав на скільки адекватним він себе вважає... Доречі у НЬОГО а не Вас, пані МОДЕРАТОР.

"Ну если ослу понятно, это не значит что ... поймет" - цитуючи це, ви натякаєте на схожість його психіки з психікою певної тварини? Я не мав такої мети, але якщо тов. СHGrey вірить тільки ТВ, а інтернету-мусору - ні, то що він робить на цьому форумі? Послідовник того, що на ТВ пропагандують(конкретно 1 російський)?

Останнє редагування:
Зверху