Чи пишаєтесь ви тим, що ви є громадянином України?

Чи пишаєтесь ви тим, що ви є громадянином України?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    355

Zuzuka

прагну...
Ответ: Чи пишаєтесь ви тим, що ви є громадянином України?

странный повод для гордости, ведь живете в банановой республике без бананов, под внешним управлением из вашингтонского обкома, да и размахивать своим паспортом за границей как опорой на силу государства(как делают это американцы) не сможете ибо украина ни желания ни возможности защитить вас не имеет
а ти сам що для держави зробив? тільки язиком махати ...
 

lordъ

jerk it out
хе-хе)) у нас на форуме, людей разговаривающих на русском языке и хоть как-то нормально знающих орфграфию, максимум десятка 3. не более. так что, то вы называете русским... - в стенку.
 

Zuzuka

прагну...
Ответ: Чи пишаєтесь ви тим, що ви є громадянином України?

Тігра, їдь до расеї, там тебе дуже чекають(с). Що потрібно українцю для того, щоб почувати себе Українцем? (мозок, душа і ідея, а не лише паспорт!)
 

_bagyrka_

cs!!!!!
Ответ: Чи пишаєтесь ви тим, що ви є громадянином України?

Ми не обираємо Батьківщину, але можемо обрати як прожити своє життя.. "За данними інституту статистики нас залишилося лище 46 млн. :?"Невже вам байдуже, будьте патріотами, поважайте Україну...все залежить тільки від нас.. ":arrow:Україна. Ми вбираємо її з першим своїм подихом, дотиком, молоком матері. ВОна наше джерело, яке дає силу і наснагу, звідки починається наш шлях у світ. Таке місце єдине на Землі. Це твоя Батьківщина!:arrow2: :)
 

Grosso

wonderwall
Відповідь: Ответ: Чи пишаєтесь ви тим, що ви є громадянином України?

Я буду Россию делать здесь, чтобы мой народ жил лучше. Поэтому такие как ты и бесятся, потому что при Россие туда поедете разве что вы. За полярный круг. Хоть работать научитесь и польза людям от вас будет, а так токо кровь с народа пьёте, довели украинцев до полного скотства.
От не ижна на нашому грунті побудувати Московію. Бо Україна- не Росія (і в цьому наш колишній Президент правий), як би прихильники "единой и неделимой" не намагалися довести зворотнє.
І кроку назад вже не буде. Він міг бути три роки тому, але так і не відбувся.
І совдепівська бюрократія- ці псевдодемократи, що залишили свої зади у кріслах після розвалу "нерушимого" теж скоро відійде у минуле- я переконаний. А разом з неї синдром Севєродонецьку, Януковичи і Вітренки. Разом з тим багато людей усвідомило, що альтернативи европейському шляхові розвитку у України немає.
Помаранчева революція довела, що у України є майбутнє. Наші люди- не тупа, бездумна маса. Вони не хочуть авторитаризму, свавілля та вседозволеності. І стояли не заради Ющенка, Тимошенко, чи там Мороза, а заради власного майбутнього та проти примар Радянського парку, яких намагалися оживити певні люди.
Московського царства, Російської Імперії, Радянського Союзу, Імперії Газпрому і ФСБ -як хочете це назвіть-у нас не буде.
Ми більше не зробимо кроку до Малоросії. І в Росії наш український люд краще не заживе.
А те, що росіяни добре живуть- занадто оптимістична картина. Кінець кінцем- ми маємо багато спільних проблем, причому російське буття характеризується ще й тенденціями до поліцейської держави, яка без сумніву, вже створена.
Тим більше, ми не одне століття жили у складі Московії, але навряд чи жили добре. Хіба що чиновницька верхівка, яка і пила і поки що п`є кров нашого народу.
Але я переконаний у тому, що старірадянські кадри відійдуть у небуття, а їх змінять проевропейськи налаштовані люди, які не вкусили смак радянського минулого.
 

united

lifelong United supporter
Ответ: Чи пишаєтесь ви тим, що ви є громадянином України?

А вот и не поеду! Из принципа! Уехать не проблема, но такие как ты будут ещё сильнее порабощать и гнобить моих соотечественников, загонять в ещё большее ярмо! Я буду Россию делать здесь, чтобы мой народ жил лучше. Поэтому такие как ты и бесятся, потому что при Россие туда поедете разве что вы. За полярный круг. Хоть работать научитесь и польза людям от вас будет, а так токо кровь с народа пьёте, довели украинцев до полного скотства.
висуваю цей пост на номінацію "Найзліший пост у цій темі"! :)

Від "крику душі" злий Tigr плавно перейшов на огульне звинувачення форумчан, які тут і кров п'ють, і в ярмо загоняють... Добродію, Ви коли по вулицям ходите, на людей часом не кидаєтеся?:furious:

Ладно, не буду про сумне. Tigr, може Ви поясните, як Ви збираєтесь робити Росію в Україні? Будете шукати в нашій країні багатющі поклади газу? Чи власноруч міняти тризубці на орлів, жовто-блакитне на триколор? Або введете цензуру? А може назвемо нашу країну Імперією, оголосимо, скажімо, Молдову "ісконно" українською землею і будемо намагатися її завойувати?:?

Ех, не хочу я жити "при Россие". А то дивись і справді "за полярный круг" відправлять... як же я там буду біситися та кров пити?..:)

Щоб пост не виглядав офф-топом, додам думку по темі:
Якщо самі не будемо пишатися своїм громадянством, ніхто нас у світі поважати і не буде.

p.s. у безглузду дискусію з вищеозначеним персонажем вступати не збираюсь, тому можете на цей пост ніяк не реагувати :)
 

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Ответ: Чи пишаєтесь ви тим, що ви є громадянином України?

Какой шлях до Европы? Ты чё, чудишь? Да туда уехать всё сложнее, визы и прочие кордоны всё жёстче.
Це ви про введення спрощеного візового режиму між Україною і Євросоюзом? Жахливо ускладнили в'їзд. Я прям в шоці від тих клятих європейців. Всього лиш 14 категорії осіб, для яких візи безкоштовні. Для бізнесменів багаторазові візи всього на 5 років. Це точно зговір "зверху" :secret:
 
R

Radianta

Guest
Ответ: Чи пишаєтесь ви тим, що ви є громадянином України?

Нужно гордится тем, что ты умный, образованный, умеющий найти себя в жизни, а не гражданством
 
Зверху