Відповідь: Ответ: Чи пишаєтесь ви тим, що ви є громадянином України?
Я буду Россию делать здесь, чтобы мой народ жил лучше. Поэтому такие как ты и бесятся, потому что при Россие туда поедете разве что вы. За полярный круг. Хоть работать научитесь и польза людям от вас будет, а так токо кровь с народа пьёте, довели украинцев до полного скотства.
От не ижна на нашому грунті побудувати Московію. Бо Україна- не Росія (і в цьому наш колишній Президент правий), як би прихильники "единой и неделимой" не намагалися довести зворотнє.
І кроку назад вже не буде. Він міг бути три роки тому, але так і не відбувся.
І совдепівська бюрократія- ці псевдодемократи, що залишили свої зади у кріслах після розвалу "нерушимого" теж скоро відійде у минуле- я переконаний. А разом з неї синдром Севєродонецьку, Януковичи і Вітренки. Разом з тим багато людей усвідомило, що альтернативи европейському шляхові розвитку у України немає.
Помаранчева революція довела, що у України є майбутнє. Наші люди- не тупа, бездумна маса. Вони не хочуть авторитаризму, свавілля та вседозволеності. І стояли не заради Ющенка, Тимошенко, чи там Мороза, а заради власного майбутнього та проти примар Радянського парку, яких намагалися оживити певні люди.
Московського царства, Російської Імперії, Радянського Союзу, Імперії Газпрому і ФСБ -як хочете це назвіть-у нас не буде.
Ми більше не зробимо кроку до Малоросії. І в Росії наш український люд краще не заживе.
А те, що росіяни добре живуть- занадто оптимістична картина. Кінець кінцем- ми маємо багато спільних проблем, причому російське буття характеризується ще й тенденціями до поліцейської держави, яка без сумніву, вже створена.
Тим більше, ми не одне століття жили у складі Московії, але навряд чи жили добре. Хіба що чиновницька верхівка, яка і пила і поки що п`є кров нашого народу.
Але я переконаний у тому, що старірадянські кадри відійдуть у небуття, а їх змінять проевропейськи налаштовані люди, які не вкусили смак радянського минулого.