Merime
New Member
Відповідь: Я пишу стихи....
Конгеніально
Але я саме та потвора,
Що виїла перший сніг.
Леля Ладо
Конгеніально
Але я саме та потвора,
Що виїла перший сніг.
Леля Ладо
частин взагалі шість. сьому не дописала... взагалі написала, але віддала тому, кому було написано, і не зберегла. заходьте до мого щоденника, там щось, та єЧекаємо на 2 і 3 частини (але перероблені і доопрацьовані):
не гони коней, працюй ретельніше, у тебе гарні думки ,але рука ще не тверда)))частин взагалі шість. сьому не дописала...
Сподобалась перша строфа і кінцівка.Можливо я не я?
А осінь - лише листя...
Можливо тінь моя
теж відчуває біль?...
Можливо Вічність - це
Кожная хвилинка,
Яка у підсумку і є
Життя...
що народжується, то народжується, а народжується воно випадково та частіше летить у смітник чи з смс комусь і видаляється з пам'яті) я ж не поет та за званням поета не женусь. приймуть люди - добре, не приймуть - то хай його, доля така)не гони коней, працюй ретельніше, у тебе гарні думки ,але рука ще не тверда)))
І то вже не погано, спасибіСподобалась перша строфа і кінцівка.
останнім часом все частіше думаю, що пишуть поети саме тому, щоб знайти однодумців, чи то близьких "по духу". В твоєму вірші я побачила близьке, щось, що привернуло увагу, а то що в нього форма складна - не факт, що і душі у нас складні Спасибі, що "ділишся собою"amsterdam сказав(ла):що народжується, то народжується, а народжується воно випадково та частіше летить у смітник чи з смс комусь і видаляється з пам'яті)
дуже спродобалося. як завжди.Можливо я не я?
А осінь - лише листя...
Можливо тінь моя
теж відчуває біль?...
Можливо Вічність - це
Кожная хвилинка,
Яка у підсумку і є
Життя...
дуже рада =)дуже спродобалося. як завжди.