Голодомор 1932-33 годов в Украине

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Голодомор 1932-33 годов в Украине

Французский парламент рассмотрит законопроект о Голодоморе 1932-33 годов​
Французская национальная ассамблея зарегистрировала законопроект о признании Голодомора 1932-1933 годов геноцидом украинского народа, сообщает украинская служба BBC.

Если законодательная инициатива быстро соберет в свою поддержку 100 подписей, предложение будет рассмотрено в ближайшие сроки.

Законопроект о признании украинского геноцида предложен депутатом от Севера Кристианом Ванетом.

В прошлом году он также выступал с аналогичной законодательной инициативой, однако, из-за подготовки к парламентским выборам во Франции, которые состоялись в июне этого года, проект не успели рассмотреть.

Нынешняя законодательная инициатива приурочена к 75-й годовщине Голодомора.

Французский депутат правой политической ориентации считает, что все геноцидные преступления, совершенные в течение ХХ века, должны быть официально осуждены.

За два дня, минувшие с момента регистрации проекта, документ получил около двух десятков сторонников.
 

HNIW

Member
Ответ: Голодомор 1932-33 годов в Украине

в ООН мор не пройдет, а законы Франции в России не действуют! в целом вся шумиха напоминает попытку срубить денег с России... однако наивную... пшеки с катынью носятся уже лет 15 и ничего







о это весьма достоверный источник!:):):):):)
 

Kramar

Іван Богун
Відповідь: Ответ: Голодомор 1932-33 годов в Украине

в ООН мор не пройдет, а законы Франции в России не действуют! в целом вся шумиха напоминает попытку срубить денег с России... однако наивную... пшеки с катынью носятся уже лет 15 и ничего
По-перше, ваша зневага до інших народів вас не прикрашає (див. цитату).
По-друге, закони Франції ніхто не збирається застосовувати в Росії. Це просто ще один крок до неминучого визнання Голодомору геноцидом українського народу на міжнародному рівні.
По-третє, визнання Голодомору геноцидом має метою не "срубить денег с России", а засудити цей злочин, щоб не допустити повторення подібного в майбутньому. Правда тут є ще один важливий момент: засудження злочинів комуністичного режиму може призвести до міжнародного трибуналу на зразок Нюрнберзького. А це у свою чергу може призвести до заборони комуністичної ідеології (так само, як нацистської), чого Росія дуже не хоче.
 

Kramar

Іван Богун
Відповідь: Голодомор 1932-33 годов в Украине

17:50 23 ЖОВТНЯ 2007

Президент України Віктор Ющенко сподівається, що новообрана Верховна Рада підтримає законопроект про встановлення кримінальної відповідальності за заперечення світових геноцидів – Голодомору та Голокосту, який Глава держави планує внести до українського парламенту.

«Цим українська нація себе позиціонує відносно двох, я сказав би, найбільших лих, які торкнулися людства і нашого суспільства зокрема. І це буде вчинок чесний», – сказав В.Ющенко в інтерв’ю журналістам в Харкові.

Президент наголосив, що тема зокрема Голодомору 1932–1933 років – є не питанням «якоїсь окремої партії чи навіть громадської ініціативи», а стосується кожного українця. «Давайте ми побачимо не міф, не легенду вчорашнього дня, а правду, яка торкнулася кожної родини», – підкреслив він. В. Ющенко висловив переконання, що стосовно теми Великого Голоду Україна має зробити те, що зробило світове єврейство відносно вшанування пам'яті жертв Голокосту.

Президент також нагадав, що наша держава сьогодні звертається до світової спільноти з проханням визнати Голодомор геноцидом проти Українського народу.


З.І.: готуйтесь, любителі плювати на трагедію українського народу. Недовго вам залишилось бути непокараними!
 
Ответ: Голодомор 1932-33 годов в Украине

хоча "кара" буде не такою і страшною...
може і нема сенсу "карати" когось, бо *дела давно минувших дней...* й той факт, що Росія - правонаступниця: вибачте, Путіна ми не відправимо до сибірських таборів. особисто мені головне щоб вона була хоча б *офіційно написаною*, ця "кара".
 

lordъ

jerk it out
Re: Відповідь: Re: Голодомор 1932-33 годов в Украине

У Вас є ментальних зв"язок з дермократами? Ви дуже до них близьки? Може належите до їх числа? То може скажете, хто це? Я не чув поки що, щоб хтось мав намір примусити РФ щось виплачувати, тому навить не можу і здогадатись, хто це за люди ці дермократи.
б** астральная связь у меня с ними. Ближе некуда. может. десептиконы. твоя ограниченность в слуховом аппарате - не моя головная боль. А что делает Германия Израилю после того, как ООН признала холокост.
 

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Голодомор 1932-33 годов в Украине

Це був добровільний жест Німеччини. Слід згадати, що вона виплачувала не лише євреям, а й колишнім "остарбайтерам" (в тому числі і нашим землякам), які в роки ІІ світової були примусово вивезені на працю нацистами. Чи це також "примусила" зробити ООН??? А чого вона тоді так пізно примусила? ООН утворилась після війни, а компенсації відносоно недавно видавали???
Ще слід зазначити, що сучасна Німеччина ніколи не оголошувала себе правонаступницею гітлеровського рейха, але, як цивілізована країна, щоби мати гідний імідж в міжнародному суспільстві покаялась за злочини попередників, визнала їх і компенсує.
Росія - навпаки. Оголосила себе правонаступницею СССР, імідж їй не потрібен (відпочатку його не мала). Компенсації від неї на державному рівні ніхто не вимагає. До цивілізованої країни їй ой як далеко, тому, як на мене, самого простого визнання цього геноциду ми від неї не дочекаємся.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Голодомор 1932-33 годов в Украине

б** астральная связь у меня с ними. Ближе некуда. может. десептиконы. твоя ограниченность в слуховом аппарате - не моя головная боль. А что делает Германия Израилю после того, как ООН признала холокост.
Дуже радий за Ваш зв"язок. Але Ви так і не відповили, хто саме з чинних державних діячив каже, що РФ повинна щось нам виплачувати?
 

mi][a

Человеку нужен человек
Ответ: Відповідь: Голодомор 1932-33 годов в Украине

Президент України Віктор Ющенко сподівається, що новообрана Верховна Рада підтримає законопроект про встановлення кримінальної відповідальності за заперечення світових геноцидів – Голодомору та Голокосту, який Глава держави планує внести до українського парламенту...


З.І.: готуйтесь, любителі плювати на трагедію українського народу. Недовго вам залишилось бути непокараними!
невже в нашій країні немає людей, яких потрібно покарати за більш важкі злочини :angry: хоча б тих, кого ющенко обітцяв покарати під час президентських виборів...
здається усі ці питання (про голодомор, національні мови) створені, щоб відволікати народ від важливіших проблем (зарплати, пенсії, тарифи та ціни на продукти)
 

delfium

Затворник
Ответ: Голодомор 1932-33 годов в Украине

А чому всі пишуть неправильний термін і ніхто не поправить інших.
Ніхто не знає,етимологію слова "холокост"? "Холокост" - то жидівське слово. І означає воно, церемоніальне жертвоприношення себе в жертву за власним бажанням.
КОСТА, я правильно сказав? :cool:
Так що правильно сказати не "холокост", а "геноцид".
Навіть євреї не використовують це слово. Тут, я бачу, в почьотє вікіпєдія. :)
Тоді ось, читайте:
Шоа́́ (ивр. שואה‎ — бедствие, катастрофа) — термин, употребляемый евреями для обозначения политики немецких нацистов по планомерному уничтожению еврейского этноса. В еврейской традиции заменяет (наряду с термином «Катастрофа») собой менее корректный термин «холокост». В 2005 г. в интервью Би-би-си Э. Визель заявил, что отказывается от употребления слова «холокост» по отношению к евреям.
 
Зверху