Гурони?На западной украине во время выборов десятки тысяч местных гуронов
не могли прочитать списки по причине незнания украинского языка.
А ещё восток укоряют!
А москалей писать можно? Посты никто не стирает. А слово "гуроны" можно истолковать и как аборигены. Вобщем каждый понимает вмеру своей...Гурони?
Ты знаешь что слово "абориген" означает дословно "местный житель"? Такчто все мы так или иначе аборигеныА москалей писать можно? Посты никто не стирает. А слово "гуроны" можно истолковать и как аборигены. Вобщем каждый понимает вмеру своей...
Я о том и говорю, любезный.Ты знаешь что слово "абориген" означает дословно "местный житель"? Такчто все мы так или иначе аборигены
Тогда наши мнения наконецто совпали. Первый раз походу.Я о том и говорю, любезный.
Я дуже радий, що у Вас з Caesar"ем співпали погляди, але якщо Ви не зрозуміли питання "Гурони?" з цитуванням Вашого же посту, я вибачаюсь, можливо воно дійсно незрозуміле. Спробую пояснити, що я мав на увазі.А москалей писать можно? Посты никто не стирает. А слово "гуроны" можно истолковать и как аборигены. Вобщем каждый понимает вмеру своей...
Ця інформація була оприлюднена репортерами 5-го каналу, які освітлювали роботу виборчих дільниць. Цей факт підтверджувався відеорепортажем: в кабінки для голосування виборці заходили з перекладачем на підставі того, що не розуміють ні української, ані російської мови.(зі слів об"єктивного репортера каналу чесних новин.)Я дуже радий, що у Вас з Caesar"ем співпали погляди, але якщо Ви не зрозуміли питання "Гурони?" з цитуванням Вашого же посту, я вибачаюсь, можливо воно дійсно незрозуміле. Спробую пояснити, що я мав на увазі.
В своєму повідомленні Ви стверджуєте, що на західной Україні десятки тисяч місцевих гуронів, яки не можуть прочести списки, бо нерозуміють української мови, "укоряют" схід. Моє питання було не в тому, хто такі "гурони", а в тому, як таке може бути, і чи дійсно ви провели аналіз їх діяльності і впевнені у своєму ствердженні?