"Мови" та "языки".

• Автор теми Shurik-best
  • Дата створення

Дубляж фільмів якою мовою вам більш подобається?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    578

lyolia

Забанен
Ответ: "Мови" та "языки".

На западной украине во время выборов десятки тысяч местных гуронов
не могли прочитать списки по причине незнания украинского языка.
А ещё восток укоряют!

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Ответ: "Мови" та "языки".

На западной украине во время выборов десятки тысяч местных гуронов
не могли прочитать списки по причине незнания украинского языка.
А ещё восток укоряют!
Гурони?

Caesar

Одинокий...
Ответ: Відповідь: Ответ: "Мови" та "языки".

А москалей писать можно? Посты никто не стирает. А слово "гуроны" можно истолковать и как аборигены. Вобщем каждый понимает вмеру своей...
Ты знаешь что слово "абориген" означает дословно "местный житель"? Такчто все мы так или иначе аборигены:)

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: "Мови" та "языки".

А москалей писать можно? Посты никто не стирает. А слово "гуроны" можно истолковать и как аборигены. Вобщем каждый понимает вмеру своей...
Я дуже радий, що у Вас з Caesar"ем співпали погляди, але якщо Ви не зрозуміли питання "Гурони?" з цитуванням Вашого же посту, я вибачаюсь, можливо воно дійсно незрозуміле. Спробую пояснити, що я мав на увазі.
В своєму повідомленні Ви стверджуєте, що на західной Україні десятки тисяч місцевих гуронів, яки не можуть прочести списки, бо нерозуміють української мови, "укоряют" схід. Моє питання було не в тому, хто такі "гурони", а в тому, як таке може бути, і чи дійсно ви провели аналіз їх діяльності і впевнені у своєму ствердженні?

zergius

New Member
Ответ: "Мови" та "языки".

В прошлую пятницу купил последнюю книгу о Гарри Поттере и книгу Андруховича "Диявол ховається у сирі".
Я считаю что покупка украинских и украиноязычных книг, музыки, фильмов - наилучший способ поддержки культуры. Никакие политики не поднимут для нас украинскую культуру, это может сделать только народ, если ему это нужно. И если нужно, то стоит от слов перейти к делу, пусть даже настолько на первый взгляд незначительному как покупка книги на украинском языке.
Т.е. стоит бороться не против русского языка, а за украинский язык.

P.S. А еще очень скоро в Сумы приезжает Андрухович. Положий организовывает творческий вечер украинской литературы. По дате точно не помню, в "Панораме" есть реклама.

lyolia

Забанен
Ответ: Відповідь: Ответ: Відповідь: Ответ: "Мови" та "языки".

Я дуже радий, що у Вас з Caesar"ем співпали погляди, але якщо Ви не зрозуміли питання "Гурони?" з цитуванням Вашого же посту, я вибачаюсь, можливо воно дійсно незрозуміле. Спробую пояснити, що я мав на увазі.
В своєму повідомленні Ви стверджуєте, що на західной Україні десятки тисяч місцевих гуронів, яки не можуть прочести списки, бо нерозуміють української мови, "укоряют" схід. Моє питання було не в тому, хто такі "гурони", а в тому, як таке може бути, і чи дійсно ви провели аналіз їх діяльності і впевнені у своєму ствердженні?
Ця інформація була оприлюднена репортерами 5-го каналу, які освітлювали роботу виборчих дільниць. Цей факт підтверджувався відеорепортажем: в кабінки для голосування виборці заходили з перекладачем на підставі того, що не розуміють ні української, ані російської мови.(зі слів об"єктивного репортера каналу чесних новин.)

P.S. Якщо У Вас з"явиться інший погляд стосовно неволодіння виборцями
державною мовою, слово перекладач візьміть в лапки, що автоматично
поставить під сумнів чесність виборів на вищезгаданих дільницях. Так, що проведення аналізу, стосовно діяльності згаданих суб"єктів виборчого процесу, залишаю Вам. Можливо у Вас є можливість (або бажання) більш сумлінно розтлумачити цей факт? Прошу.;)

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Відповідь: "Мови" та "языки".

lyolia, шкода, що Ви так мого питання і не зрозуміли. Річ в тому що я теж дивився цей репортаж, і мова в ньому шла не про гуронів, а про романів, які прийшли табором голосувати. Те що вони української мови не знають їм не лічить, але дуже сумніваюся, що вони "укоряют восток". Але я можу і помилятись, бо в відмінності від Вас, дослідом їх громадянської діяльності не займався.

Зверху