ВО "Свобода"

Проголосували б Ви за Тягнибока на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    200

Kramar

Іван Богун
Ответ: Кому из нынешних политиков вы сейчас больше всего доверяете

Я вчора дивився вночі дебати Тягнибока проти лідера партії "Вільних демократів". Дуже сподобалось! Дебати були гарячі і в той же час толерантні. Просто приклад правильного ведення дискусії. Зовсім не те, що дебати Ющенко-Янукович 2004-го року.

Merime

New Member

Читаючи Льолю і Хедіна, ще раз переконався, що не помилився з вибором. :)

phoenix

Wanna Do Right

Олег Тягнибок!
я ему доверяю!
москали бойтесь

phoenix

Wanna Do Right

Из программы ВО "Свобода":
"Ліквідовуються спеціальні пенсії для вислужників радянського режиму, комуністичної партії та НКВД-КДБ."
кто служил в советском аппарате - враг народа.
"
"Увести до всіх вищих навчальних закладів курс "Культура української мови" обсягом не менше як 72 години." - наверно автором учебника бы был Иван Дзюба.
очень правильная мысль!я поддерживаю

Life-ua

+ плюс - минус

Не знаю почему - но у меня предчувствие что Тягнибок не предаст вслучаэ чего своих избирателей (видно что человек идеологически помешанный на своих идеях , к тому-же насколько я знаю его мать комунисты в гулаг ссылали (что-то подобное он говорил)) Посмотрим сколько они наберут , на западной Украине это третья по поддержке сила :)

Life-ua

+ плюс - минус

Если кому интересно - вот нашёл эмблему Свободы :

Вкладення

nvm

Member

Кстате я на работе за последние пару дней не раз видел людей котрые приходили у которых то на папках то ещё где были наклейки ВО "СВОБОДА" и рекламы ихней по городу много , думаю в Сумах они немало наберут :) (по крайней мере так кажется)
коли б я був впевнений, що "свобода" подолає прохідний бар"єр, то голосував би за них.

Merime

New Member

коли б я був впевнений, що "свобода" подолає прохідний бар"єр, то голосував би за них.
Націоналістична ідеологія має право зайняти місце в парламенті. За цим майбутнє. Навіть ,якщо не цього разу. В усякім разі, буде видно , який відсоток в державі має ця ідеологія на сьогодні.
Комуністи та соціалісти - це день позавчорашній, сьогодні ідеологічний сектор має зайняти "Свобода".
Щодо впевненості не варто оглядатись на інших, хай кожен дослухається самого себе. А там побачимо...

phoenix

Wanna Do Right

науионалистична идея в парламенти пивинна бути!
бо без нац.идеологии МИ мертва нация

Andys

New Member

Націоналістична ідеологія має право зайняти місце в парламенті. За цим майбутнє. Навіть ,якщо не цього разу. В усякім разі, буде видно , який відсоток в державі має ця ідеологія на сьогодні.
Комуністи та соціалісти - це день позавчорашній, сьогодні ідеологічний сектор має зайняти "Свобода".
Щодо впевненості не варто оглядатись на інших, хай кожен дослухається самого себе. А там побачимо...
а ты уверена что это не засланный казачок?

Зверху