Мне пришло письмо от пани Юли

Статус
Закрита.

Kramar

Іван Богун
Ответ: Мне пришло письмо от пани Юли

Мені прийшов такий лист кілька днів тому. Я про це писав у темі про ЮТ. Цікаво, яким чином вони обирають адресатів?

lyolia

Забанен

Мені прийшов такий лист кілька днів тому. Я про це писав у темі про ЮТ. Цікаво, яким чином вони обирають адресатів?
В паспортных столах и жеках бютофилов пруд пруди. Неудивительно.

CHGrey

Rzzevskiy

Не знаю за кого Ви мене приймаєте... Я мала на увазі, що нічого не видно на вже збільшеному варіанті
P.S. проблем з зором не маю
В правом нижнем углу документа при наведении мышей появится значек по нему и щелкни

Kramar

Іван Богун

В паспортных столах и жеках бютофилов пруд пруди. Неудивительно.
Тоді всі ми отримали б такий лист! Мене дивує вибірковість. Як обираються адресати? За яким принципом? Мене особисто цей лист не дратує, а більше здивував

R

Radianta

Guest

Почему вы так уверены что это писала Юля, наняла кого-нибудь за 20 грн или секретаршу какую-нибудь напрягла разослать рекламу по электронным почтам, а вы уже кипятком писяете от её великодушие и за её любовь к народу

Terminus

where death is most alive

Почему вы так уверены что это писала Юля, наняла кого-нибудь за 20 грн или секретаршу какую-нибудь напрягла разослать рекламу по электронным почтам, а вы уже кипятком писяете от её великодушие и за её любовь к народу
Этож как нужно зазомбировать, чтобы так беззаветно верить...

Kramar

Іван Богун

Для не дуже обдарованих пояснюю лист не електронний: звичайний паперовий лист зі звичайної поштової скринькі витягнув. Доречі, на цю тему була довга розмова з Life-ua.
В тому, що лист написаний кимось іншим, я не сумніваюсь - зворотньою адресою вказано а/с 136.
Але це суті справи не змінює

Andys

New Member

интерсено, на письмо подпись Тимошенко или факсимиле?

Kramar

Іван Богун

факсіміле

Статус
Закрита.
Зверху