Відповідь: Оффтопики.
lyolia, поясніть будь ласка, чому я повинен прислухувуватись до Вашої думки, і ігнорувати те що кажуть інши? І, якщо Ви не помітили, то це не я сказав що тема провокаційна, а автора треба в бан відправити.
А при бажанні Ви можете і зовсім всіх оголосити своїми особистими ворогами, чи оголосити війну Марсу. Те, що вважати чи ні провокаційним, справа здорового глузду. Є різниця в тому коли людина пише, щоб щось довести і коли людина пише комусь на зло. Ви намагаєтесь навмисно писати оффтопіки, флудіти, кожного разу обговорювати дії модератора, створювати провокаційні теми, щоб я все це вилучав, і можно було створити з себе героя, якому злой модератор не дає висловитись. Якщо Ви свою незгоду не спроможні висловити у рамках правил форуму, то я вам можу тільки поспівчувати. Але цього співчутьття замало для того щоб перетворити цій розділ на флуділово, де кожен мише що йому заманеться. Тому або Ви будете слідувати правилам цього форума, або коли мені набридне видаляти Ваш флуд опинитесь у бані.