TerAn
A---C-D-#D-E---G
Відповідь: Учимся играть на...
Вчувсь на акустиці, але збираюсь "пересідати" на електро, думаю, що можливо до Нового Року візьму собі гітарку. Хто що може порадити.
Взагалі вибір серед jumpstart-ів Yamaha та Ibanez.
1. Yamaha EG-112GPII(HSS, Vintage, комб в комплекті 7 Вт GA-10, tuner YT-120(YT-100) + всіляки причандали, типу чохол, додатковий комплект струн, ключ для заміни струні т.д)
2. Yamaha ERG-121GPII(те ж саме, фактично, крім гітари, тут HSH)
3. Ibanez GRX40JU(HSS, комб Ibanez 10 Вт(по фоткам схожий на IBZ10G) і т.д)
Перші 2 варіанти 296 баксів, третій баксів на 30 дешевше.
Хто може сам зіграти та викласти mp3 один і той де трек на хамбакері та на синглі. Просто цікаво порівняти і вибрати для себе що краще, 2 HU та 1 SC чи навпаки.
Взагалі хочу вчитися грати джаз/блюз/рок-н-рол(якщо навчусь грати на такому рівні років за 10 - буде круто). Зараз дуже фігова акустика(неможливо повністю правильно настроїти навіть тюнером).
Вчувсь на акустиці, але збираюсь "пересідати" на електро, думаю, що можливо до Нового Року візьму собі гітарку. Хто що може порадити.
Взагалі вибір серед jumpstart-ів Yamaha та Ibanez.
1. Yamaha EG-112GPII(HSS, Vintage, комб в комплекті 7 Вт GA-10, tuner YT-120(YT-100) + всіляки причандали, типу чохол, додатковий комплект струн, ключ для заміни струні т.д)
You must be registered for see images
2. Yamaha ERG-121GPII(те ж саме, фактично, крім гітари, тут HSH)
3. Ibanez GRX40JU(HSS, комб Ibanez 10 Вт(по фоткам схожий на IBZ10G) і т.д)
Перші 2 варіанти 296 баксів, третій баксів на 30 дешевше.
Хто може сам зіграти та викласти mp3 один і той де трек на хамбакері та на синглі. Просто цікаво порівняти і вибрати для себе що краще, 2 HU та 1 SC чи навпаки.
Взагалі хочу вчитися грати джаз/блюз/рок-н-рол(якщо навчусь грати на такому рівні років за 10 - буде круто). Зараз дуже фігова акустика(неможливо повністю правильно настроїти навіть тюнером).
Вкладення
-
17.7 КБ Перегляди: 457
-
18.4 КБ Перегляди: 374
-
26.3 КБ Перегляди: 417
Останнє редагування: