Хамы не должны навязывать условия культурным людям! Аминь.тут на форуме было довольно много противников обращения друг к другу на "вы" - это не всем нравится. Мне, например, абсолютно все равно. Лишь бы суть сообщений меня не задевала. А такое случается редко (правда, есть один мастер оскорблений и резких высказываний - HNIW, а еще Феникса забыл ))
Совершенно и безоговорочно с тобой согласен. Моё нежелание голосовать за кого либо - это не слабая гражданская позиция, а трезвоеэто каким-то образом изменило твою жизнь к лучшему? ты просто самоустранился и не стал брать на себя ответственность за дальнейшее развитие страны.
З.Ы.: хотя на этих выборах я тоже в растерянности. Старые лица и одна и та же риторика просто достали уже!
Нужны новые люди - политики новой формации. Для этого студенчествоКакой лично ты (мое обращение на "ты" тебя не раздражает? Если что, то я могу и на "вы" обращаться - я не гордый) видишь выход из сложившейся ситуации?
Лайф-уа сам хлопчик дорослий, адвокатів не потребує, але все ж таки стану на його сторону. В цьому пості він до Вас звертався ввічливо. Якщо і не на "Ви" то вже точно на "ви". В порівнянні з тим, як де-хто демонстративно назву нашої держави пише виключно з малої літери - "украина", то "ви" з малої - гріх не такий вже і великий. Слова ж "Сначала будь добр вникакй что говорят другие - что-б кого-то упрекать" - звертання то узагальненого образу форумчанина (принаймні, я так зрозумів). І чому одразу негативний висновок про "пристрастия"? А якщо в інший табір ("голубих") глянути?Уважаемый, попросил бы Вас мне не тыкать! Впрочем Ваши пристрастия
многое объясняют. Откуда у подобных культура общенния? А ещё в Европу стремятся. Дома научитесь себя корректно вести.
А в чому провина Луценко? Кримінальні справи міліція завела, матеріали в прокуратуру передала - на цьому функції міліції закінчуються. А якщо прокуратура (а тепер вже і МВС), що підконтрольна не "помаранчевим", всі справи загальмувала, то хто винен, що надбання революції не втілені в життя?В чём тогда завоевания оранжреволюшн, если ничего из вышеназваного не воплощено.
"Дорослих хлопчиків" и всё личное я пропускаю...А в чому провина Луценко? Кримінальні справи міліція завела, матеріали в прокуратуру передала - на цьому функції міліції закінчуються. А якщо прокуратура (а тепер вже і МВС), що підконтрольна не "помаранчевим", всі справи загальмувала, то хто винен, що надбання революції не втілені в життя?
Те що вони прогавили ситуацію, та допустили до влади коаліцію - тут 100% їх провина, питань не має. Те що наш Президент "сюсюкав" з людьми, якім не потрібні цивілізовані (європейські) правила в політиці, які перенесли в політику свої закони вуличних міжрайонних бійок-"разборок", які знають лише одне: "когда бьют - больно", чим і користуються в тому числі і на вищому рівні - так це також його провина. Але це також йому буде гарним уроком. Гадаю, двічі на одні граблі він наступати на стане.
Гм, подивись на моделі розвитку, що пропонує Ющенко та Тимошенко - які як раз на цьому мають базуватись, принаймні деякі дії та слова про це свідчать.Нужны новые люди - политики новой формации. Для этого студенчество
должно отказаться от накатанной для них, кем либо колеи, и проявив собственную позицию, выдвинуть своих представителей во все органы законодательной и исполнительной власти. Нужна новая кровь, но она, к сожалению, всё ещё бежит по старым венам.
Мене більше добиває, що Вітренко не виконує ухвали суду, який, наприклад, на сторіччя Шухевича все рівно почала виводити людей на Майдан і йти до Українського Дому. Лише помічаю, що її прихильники дуже часто йдуть на відкриту конфронтацію.В цю суботу в програмі "5 копійок" на 5-му каналі брала участь Натаха Вітренко. Наприкінці передачі накинулась на Тягнибока за те, що той шанує бандерівців, яких засудив нюренберзький трибунал і всякого такого. Щоби не затягувати це питання дали слово Костю Бондаренку - історіку та політологу. Той авторитетно заявив, що ОУН-УПА там ніхто не засуджував. У відьми одразу ж забрали мікрофон і далі передача вже пішла конструктивно.
На тому ж 5-му каналі нещодавно в новинах повідомили що на Івано-Франківщині встановили перший пам"ятник загиблим воїнам в цій війні - одразу ж і червоним солдатам і воякам УПА. Це перша ластівка. Гадаю, далі буде більше. Тільки так ми знайдемо примирення.