Янукович і Партія регіонів

Проголосували б Ви за Януковича на виборах 2010?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    378
Статус
Закрита.

sniper

New Member
Re: Янукович

Дело же не в личности Януковича как таковой. Он выражает политику донецкого клана и не более того. Будь он трижды белый и пушистый, он все равно заложник той политики, которая выгодна донецкому клану. Давно уже пора осознать, что Янукович не есть самостоятельная фигура. И относится к нему стоит именно исходя из этих позиций
Здесь наверное стоит добавить что и Ющенко и Тимошенко и Луценко и все иже с ними взятые тоже не есть самостоятельные фигуры и тоже представляют интересы определённых кланов.

bsv

Странник

Здесь наверное стоит добавить что и Ющенко и Тимошенко и Луценко и все иже с ними взятые тоже не есть самостоятельные фигуры и тоже представляют интересы определённых кланов.
Они не только не самостоятельные, а еще идеологически зависимые от ПР. Основная часть их аргументов и доводов строится на противостоянию ПР и Януковичу. То есть голосуйте за нас, потому что остальные плахи. В основном ЮТ и Луценку это достаточно, Ющенко пошел дальше. Принял на себя роль агитатора и лоббиста Западной Украины, пытается всю Украину переделать под шаблон Заподной Украины, в плоть до понимании истории, а значит настоящего и в последствии будущего.

Andys

New Member

Они не только не самостоятельные, а еще идеологически зависимые от ПР. Основная часть их аргументов и доводов строится на противостоянию ПР и Януковичу. То есть голосуйте за нас, потому что остальные плахи. В основном ЮТ и Луценку это достаточно, Ющенко пошел дальше. Принял на себя роль агитатора и лоббиста Западной Украины, пытается всю Украину переделать под шаблон Заподной Украины, в плоть до понимании истории, а значит настоящего и в последствии будущего.
хочешь сказать у нас выбор только из 3-х ОПГ: Донецкие Киевские+Западенцы Днепропетровцы?

Merime

New Member

Постепенно новоукраинские наци начинают себя проявлять в полную силу, уже почти не прикрываются слоганами о том, что нацизм и национализм - кардинально разные вещи. Это радует.
Якщо я Вас правильно зрозумів, гаспадін Мамот, то "новоукраинские наци" , - це Ви про мене? Виходячи з цього:
1) переконайте мене, що я зрозумів Вас неправильно і Ви не хотіли навішувати ярлики на таких же форумчан, як і Ви (бо мій пост стосувався не когось конкретно і Вас у т.ч. ,а ідеології ,як такої);
2) прохання думати, перш ніж клацати по клавіатурі;
3) вибачитись.
У противному випадку вважатиму Вас негідником.

GoPnIk

розовый одуван4ик

...обычный зек с провинции...

з.ы. вещи нужно называть своими именами

zergius

New Member

А зараз Янукович без зайвого галасу пересів у два нових "Мерседеси". Вони виконані у кузові нового дизайну, і таких раніше не було на обслуговуванні перших осіб держави.
[...]
Той факт, що нові машини Януковича обладнані підсиленим захистом, вказують і на ціну, сплачену за них. Кожен з цих "Мерседесів" не може коштувати дешевше, ніж 3,3 мільйона гривень, заплачені рік тому Єхануровим за мерс у старому кузові.
[...]
Але це – не все. Крім щонайменше двох броньованих, Кабмін купив ще п'ять звичайних мерседесів. Також, звісно, найпрестижнішого S-класу і в найостаннішому кузові – повністю аналогічні тим, які придбав зганьбившийся екс-глава "Нафтогазу".

За інформацією "Української правди", у червні 2007 року Кабмін витратив 6 мільйонів 37 тисяч гривень на п'ять "Мерседесів".

Через два тижні Кабмін також придбав ще два мікроавтобуси "Фольксваген Транспортер" загалом на суму в 690 тисяч гривень. Зазвичай такими машинами користується охорона глави уряду.

Міністр кабінету міністрів Анатолій Толстоухов відмовився коментувати "Українській правді" купівлю нових мерседесів для Януковича. На надісланий до нього запит помічники Толстоухова повідомили, що відповіді не буде.
[...]
Але і це ще не все. Не встиг Янукович рік тому стати прем'єром, як держава забезпечила його ще однією новою машиною – спеціально для використання впродовж поїздок у регіони.

Януковичу надали справжній американський гібрид автобуса та джипу – GMC Savana виробництва компанії "Дженерал моторс" у модифікації Explorer.
[...]
Офіційний ділер "Дженерал моторс" в Україні повідомив, що не продає GMC, оскільки це марка, яка випускається... для канадського ринку. Аналогом GMC Savana Explorer є ідентичний йому "вен" Chevrolet Express Explorer. Його вартість у Києві складає 572 тисячі 400 гривень, тобто понад 110 тисяч доларів.
[...]
Отже, тільки з того, що вдалося з'ясувати: два броньованих "Мерседеси" мінімум по 3,3 мільйони кожний, плюс п'ять "Мерседесів" на шість мільйонів плюс два мікроавтобуси для охорони за сімсот тисяч і, нарешті, автобус GMC для Януковича також за сімсот тисяч...

Виходить 14 мільйонів гривень на автомобілі. Для довідки, на будівництво заводу з переробки плазми крові бюджет-2007 запланував 10 мільйонів. При тому, що навесні минулого року Ющенко оголошував мораторій на закупівлю нових автомобілів для держструктур, а країна, де Янукович працює прем'єр-міністром, досі є однією з найнижчих за рівнем життя в Європі.

Скромність ніколи не відносилася до чеснот Януковича.
Ссылка на полный текст с иллюстрациями:

P.S. Скажите мне, как это называется, а то у меня цензурных слов нет...

PoiZoN

New Member

Ссылка на полный текст с иллюстрациями:

P.S. Скажите мне, как это называется, а то у меня цензурных слов нет...
Это называется "кампрамат-плизир".

ЗЫ: Украли, три телекамеры импортные, три портсигара отечественного, 2 пиджака.. не поомню оригинал

bsv

Странник
Re: Юлія Тимошенко

По поводу несудимостей несудимого Януковича в предыдущем посте написал.
По поводу "если бы" могу так сказать: "Если бы я сказал, что, если бы у Вас была возможность украсть пару милионов и если бы Вы знали что Вам за это не будет, Вы бы украли, значит Вас можно считать виновным. Вам бы это понравилось?". Подойдёт? Я выше уже писал, что будет если всех, кто в чём-то в то время нарушал закон посадить. А вот если за "если бы" садить, то будет ещё круче.
По поводу - допустим вы не судимый не разу. Противоположное никто не доказал и не может доказать. А про вас постоянно говорят, дважды не судимый или там трижды ну как вздумается. В общем не разу вы тут не предвзяты... И что будет когда всех будут так не разу не судимый?

Статус
Закрита.
Зверху