Re: Обсуждаем оператора МТС / Jeans / Экотел
MTC Передплата
Тариф МТС Перший
Голосові послуги
перша хвилина / усі наступні
Дзвінки всередині мережі 0,10 /
0,03
Вартість дзвінків на міські номери і номери інших мобільних операторів по Україні 0,95 /
0,50
Дзвінки на два улюблених номера послуги Моя Сім'я (грн./хв.) 0,05
Плата за з'єднання 0,27
Абонентська плата (грн./день*) 0,00
Абонентська плата з урахуванням послуги «Плюс» (грн./день*) 0,00
Вартість послуги Моя Сім'я, на місяць 0,00
Активація або зміна кожного номера послуги Моя Сім'я 5,00
* Усереднене узагальнене значення, що залежить від кількості календарних днів у місяці. Нараховується авансом на початку кожного місяця за всі дні одразу.
Повідомлення
Надсилання SMS на номери МТС і українських мобільних операторів 0,30
Надсилання SMS на номери МТС до Росії 0,30
Надсилання SMS на номери іноземних мобільних операторів 0,70
Надсилання MMS 0,75
Прослуховування Голосової Пошти – по тарифу дзвінків всередині мережі
Передача даних
МТС WAP, Мобільний Інтернет (хвилина) 0,35
WAP GPRS (за 1 Мегабайт переданих і отриманих даних) 10,52
Мобільний GPRS-Інтернет (з 8.00 до 24.00, за 1 Мб переданих і отриманих даних) 5,26
Мобільний GPRS-Інтернет (з 24.00 до 8.00, за 1 Мб переданих і отриманих даних) 1,11
Тариф МТС Перший діє на постійній основі.
Термін дії тарифу МТС Перший після першого дзвінка та після кожного поповнення встановлюється на 365 днів. При відсутності вхідних/вихідних дзвінків, SMS, термін дії – 270 днів.
Для установки або зміни номерів послуги Моя Сім'я дзвоніть на безкоштовний номер 7770.
Вартість міграції в тариф МТС Перший для абонентів, які зробили перший дзвінок до 25 липня – 15 гривень. Перша зміна тарифної моделі для абонентів МТС в інший тариф – безкоштовна, кожна наступна зміна – 15 гривень.
Тарифи вказані у гривнях з ПДВ за станом на 25.07.2007. Тарифікація посекундна, починаючи з першої секунди. Згідно законодавству України нараховується збір до Пенсійного фонду – 7,5 відсотка від вартості отриманих послуг зв'язку.