В принципі, людина, у якої такий, на нього не скаржиться, ніби нормально грає, але в порівнянні з Iriver T50/Т60, трансцент(в принципі, як і моя Санса м240 ) програє. Я порівнювавна одному і тому ж треку, однакових настройках еквалайзера, у рівера більше деталізований звук. Так що якщо ти будеш слухати музику, у якій дуже важливі деталі - краще взяти рівер.Вот нтересует такой аппарат =>
MP3-Flash player 1024MB Transcend T.sonic 520
Интересно услышать мнение обладателей и не только.
Ні, ну я не знаю, як це пояснити, скоріше якась "живість" у рівера. Я порівнював на треку Patrick Rondat - Vivalti Tribute, на гітарних, класичних композиціях(знову ж так Вівальді, Паганіні). Так у інших плеєрів якась сухість, а на такій музиці рівери виграють, відразу чути різницю.Спасибо TerAn.Относительно Iriver, то конечно всегда есть всё лучше, но как говорится:лучшее -враг хорошего )).Кстати, какой стиль музыки необходимо относить к таковой у которой очень важно чтобы звук был более детализирован?
Я так понимаю имеется ввиду параметр отношение сигнал/шум?
Никак не могу зайти на фтп !Новый вариант ремонта крышки батарейного отсека мр3 плейера Трансдент 620 (первый не оправдал надежд)
You must be registered for see links