Імміграція в Україну

Як ви ставитесь до емігрантів що приїхали в Україну

• Позетивно

Голосів: 29 22.7%
  • Негативно

Голосів: 36 28.1%
  • Ні як

Голосів: 63 49.2%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    128

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом
Відповідь: Еміграція в Україну

А як хто ставиться зараз до повернення (іміграції) в Україну колишніх наших громадян (головним чином жінок з дітьми) з "горячих точок" в Палестині. Особисто я сам собі не можу дати відповідь, думками "розриваюсь навпіл".

Glucker

Здесь был статус
Re: Еміграція в Україну

У меня вопрос к тем кто одобряет имиграцию в Украину чернокожих людей. Как бы вы отнеслись, если бы узнали что ваша девушка раньше встречалась с арабом или негром?
Кстати, есть один момент. В политеховские общаги в первую очередь селят иностранцев, при этом не дают места украинским студентам, даже не первых курсов а 3-4 курсов. Кто одобряет это кроме иностранцев? Сейчас в политеховских общагах иностранцев живет больше чем украинцев. Позор государству которое угождает иностранцам в ущерб своих граждан.

Нетупой

New Member

бред какой-то. иностранцы в политехе не на бесплатном учатся. и платят наверняка больше за обучение, чем месные студенты.ни один ВУз не откажется от иностранных студентов, их присутствие-это по-любому поднятие рейтинга универа.
а куда по-вашему их селить? или они сами должны себе жильё искать? так их же нахрен поубивает наша пьяная гопота.
если в Кэмбридже учатся студенты со всего мира, которым ещё и жильё предоставляют-значит позор Англии?

Terminus

where death is most alive
Re: Відповідь: Еміграція в Україну

А як хто ставиться зараз до повернення (іміграції) в Україну колишніх наших громадян (головним чином жінок з дітьми) з "горячих точок" в Палестині. Особисто я сам собі не можу дати відповідь, думками "розриваюсь навпіл".
Оно то, конечно, любви не прикажешь, но - нужно было думать куда ехать заранее. А уж если уехали, то с мужем и свекровью в мусульманах жить. Хотя, если по-человечески - понять можно. Никому умирать "ни за понюх табаку" не хочется.

CHGrey

Rzzevskiy

Они граждане Украины и наверное будут ими еще лет 15-20 так что
это не иммиграция а возвращение на родину и относиться к этому никак не надо

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом

Щодо двох останніх постів...
Тому я й поцікавився думкою форумчан, що сам на це питання відповісти повністю не можу.
З одного боку, ці жінки колись були нашими співгромадянами, тут залишились їх батьки, це їх Батьківщина...
Але з іншого... Я сам знаю кілька прикладів, коли такі дівчата (жінки) зробили все можливе для того, щоби вирватись зі своєї Батьківщини назавжди(!). Можливо, важко їм було найти для себе місце в житті, не хотілось повертатись назад в С.-Буду, чи щось шукати у відносно провінційних Сумах (а кому зараз легко?), дуже вабило безтурботне життя... А ось тут підвернувся хлопець-палестинець, не мільонер, але багатіший від середньостатистичного українця, раз може дозволити собі навчання за кордоном. Тому вихід простий - прийняти іслам, вискочити за нього, і після - гори синім полум"ям таке життя, попереду безтурботні перспективи домогосподарки в мусульманській родині. А Україна - це "кака", дуже нею не слід перейматись.
Але як запахло порохом, то раптом Україна вже стала "цяця". Прийміть назад свою доцю, бо там "у нас" пострілюють. Хочеться спитати: "А про що ти раніше думала, коли поставила собі за мету втекти від своєї Батьківщини?". Згодна була забути те, що тебе хрестили тут, знала про надто великі різниці в ментальності, в образі життя, знала, що регіон неспокійний...
нужно было думать куда ехать заранее. А уж если уехали, то с мужем и свекровью в мусульманах жить.
Я згоден! Треба було обирати спочатку. А тепер "бачили очі що брали..."
P.S. Я себе навряд чи можу вважати расистом, але ось чомусь в таке пристрасне контрастно-кольорове кохання я не вірю. Тут чистої води розрахунок. Просто треба було прорахувати трішечки глибше.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Они граждане Украины и наверное будут ими еще лет 15-20 так что
это не иммиграция а возвращение на родину и относиться к этому никак не надо
Согласен.
Фокс Малдер, по моему не нужно так критически отностится к действиям обычных людей. Желание есть хлеб с маслом не стоит осуждать. Сьездили, посмотрели. Поняли, что дома, как не плохо, но всё таки лучше. Ничего в этом предосудительного нет. Кто-то свою Родину любит, кто-то больше золото. Тем более, что 16 лет назад ещё учили "наша Родина СССР", которого уже нет.
Предлагаю для контраста подумать над таким вопросом. Во времена Советского Союза много, даже очень много украинцев под тем или иным предлогом были перемещены на ПМЖ в другие республики. Если не ошибаюсь то в Казахстане было чуть ли не 40% украинцев. Как вы будете относиться к потомкам этих людей, пожелавшим вернуться на историческую Родину. Оснований ставить такой вопрос предостаточно, как мне известно в восточных республиках бывшего СССР "русскоязычным" ( то есть не местным ), на много хуже чем нашим "ущемлённым" рускоязычным. Кроме того, что там пропоасть между богатыми и бедными намного больше, чем у нас, у "русских" естественно никаких шансов богатыми стать нет, и с языком на много жёсче вопрос. На туркменском, это вам не украинском разговаривать.
Так вот, кем они будут для вас, приехавшими к нам "чурками" или вернувшимися на Родину украинцами?
ПС: извиняюсь за "чурок", никого не хочу обидеть, но другого собирательного названия для восточных народностей не знаю :(.

Фокс Малдер

Торговець чорним деревом

Зрозуміло. Пане КОСТа, одразу ж Вас поправлю - я не дуже категорично висловлювався (принаймні не збирався так робити), і наголошував, що це одне з питань, на які я сам для себе не знаю чіткої відповіді. Просто особисто я знав персон, які готові були вийти заміж навіть за чорта, аби швидше здихатись України. Мене це обурювало, тому зараз ставлення до повернення таких жінок не зовсім привітне, яким могло б бути.
Щодо повернення нащадків наших земляків... А чому б і ні? Така практика існує в світі. Німеччина приймає до себе в першу чергу людей, які доведуть своє німецьке коріння, так само і Ізраїль. Широкого розголосу набув наказ Путіна за яким надається право спрощенного отримання громадянства Росії колишнім громадянам СССР (які не можуть забути "союз" і досить некомфортно почувають себе в незалежних державах). Пам"ятаю, як в перші роки незалежності досить значного масштабу набуло повернення військовослужбовців вихідців з України на рідну землю для продовження служби тут (про це згадувалось епізодично в російському фільмі "72 метра"; звичайно що і тут Росія не втрималась, щоби не вприснути нам гасу під шкіру - показали, як справжні офіцери не стали приймати українську присягу та прокрокували під "Прощання слов"янки" під "андріївським" прапором, а "чмошники" залишились служити біля своїх садибних ділянок). Найдивнішим та найяскравішим став вчинок Романа Зварича :D (наскільки я знаю, він був громадянином Америки, але взяв громадянство України).
Зараз до нас потихеньку (а може й не "потихеньку") підкрадається демографічна криза, тому населення треба збільшувати всіма засобами (але, щоби не закласти собі потім міну на майбутнє). Просто треба одразу ж ставити до мігрантів вимоги - поважати наші закони, наші традиції і землю, яка стала для них Батьківщиною, інакше в нас можуть початись нові Сіверськодонецьки та чергові бажання нової державної мови.

TerAn

A---C-D-#D-E---G

Просто треба одразу ж ставити до мігрантів вимоги - поважати наші закони, наші традиції і землю, яка стала для них Батьківщиною, інакше в нас можуть початись нові Сіверськодонецьки та чергові бажання нової державної мови.
О! А за порушення - депортація. Правда таке можливо, якщо у людини не українське громадянство.

CHGrey

Rzzevskiy

Просто треба одразу ж ставити до мігрантів вимоги - поважати наші закони, наші традиції і землю, яка стала для них Батьківщиною, інакше в нас можуть початись нові Сіверськодонецьки та чергові бажання нової державної мови.
Сіверськодонецьки- это граждане Украины со своими родными традициями
языком и землей и если Вы хотите что бы Вас уважали то уважайте и их
и традиции и их язык и их землю

--------------------------------
не говори что и кому делать
Если не хочеш что бы тебе сказали куда тебе идти

Зверху