Национализм?

  • Автор теми rrrr
  • Дата створення

Считаете ли ВЫ себя националистом?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    227

Merime

New Member
Re: Відповідь: Re: Национализм?

Може статут і не обов"язковий за відсутності необхідності у державній реєстрації. Але певні засади діяльності, ідеологічна платформа, план дій (хоч ідеальній чи глобальний) необхідні. Так буде легше діяти й уникнути суперечок у подальшому.
Цілком підтримую. Повинна створитись ініціативна група, яка б напрацювала основні засадничі положення подальшої діяльності. А тоді вже можна запрошувати інших.
 

Богдана

Послідовниця іншого
я пропоную спочатку визначитись із прихильниками, за моїми підрахунками вже близько 8-ми форумчан підтримали цю ідею. Можливо, треба зробити опитування, щоб уже знати, хто напевне хоче брати участь у більш серйозному обговоренні. Звичайно, якщо ми зустрінемось і зрозуміємо, що це нам потрібно і ми готові працювати, далі вже треба визначати план дій і т.і.
 

delfium

Затворник
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Национализм?

я давно это говорил. И даже пытался собиратся. Но все всем пох.
Просто вначале всегда тяжело, а ты просто (возможно)не смог всё организовать. Без обид. Идею тоже поддерживаю. Кстати о канале в мирке - неплохая идея для начале.

P.S. Для тех кому не нравиться что есть русскоязычные патриоты Украины:
 
Останнє редагування:

Life-ua

+ плюс - минус
Re: Відповідь: Национализм?

ЕСТЬ ОДИН ВОПРОС ПО БУДУЕЩЕЙ ОРГАНИЗАЦИИ ( если она будет ). Она будет статутная или все просто на словах ?
Щоб створити дійсно дієву організацію - потрібні великі кошти - щоб відкрити свій офіс , організовувати переїзди партійців , створювати та закуповувати партійну символіку - та таке інше :) Але якщо ця організація дійсно патріотична і люди це бачуть - то її популярність поступово буде розвиватися :)
 

Ravenne

Гуманістична радикалка
Модератор
Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Национализм?

P.S. Для тех кому не нравиться что есть русскоязычные патриоты Украины:
Якщо ми говоримо про звичайних людей, які пишаються, що живуть в Україні, то хай розмовляють як хочуть. Але якщо людина збирається іти в маси, пропагувати українські ідею та культури, показувати, яка Україна гарна, що це чудово, що ми є українці. І при цьому не послуговується в житті українською мовою, то я цього ніколи не зрозумію. Вибаче вже на цьому.
Я розумію важко. Більшість з нас з дитинства спілкувались російською. Але зусилля варті того, щоб близькій людині сказати: "Я кохаю тебе", щоб твоя дитина вперше заговорила такою красивою і рідною мовою.
 

Life-ua

+ плюс - минус
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Национализм?

Бррр, партія, так швидко?
Якщо начинати (дійсно зберемось) - то краще створювати громадську організацію :) (потім завжди можна перееструвати в політичну партию - якщо вона буде вдалою і зьявлятся не бідні партійці ;))
 

Merime

New Member
Мова йде лише про громадську ооганізацію. Партії створюються не в Сумах і не з нашими можливостями. І не з нашою метою - партія існує для того, щоб долізти до влади, а громадські організації - переважно для того, щоб допомагати іншим. Хоча іноді не потрібна й ця формальність. Що нам заважає разом робити якусь справу: випускати газету, створити інформаційний ресурс, написати статтю, видати брошуру, провести лекцію, презентацію, організувати збір підписів, пікетування, підготувати звернення громадськості. Врешті-реш можна розробити якусь програму і подати її на фінансування (бюджетне, донорське), але використати для цього ресурс іншої організації (напр. СОКМО чи Прес-клуб).
 

delfium

Затворник
Ну то що? Давайте конструктивніше!Де забиратимемось і чи взагалі бути чи ні?
 
Зверху