Баскетбол

  • Автор теми Guardian
  • Дата створення

Вы посещаете домашние матчи БК Сумыхимпром?


  • Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    17
  • Опитування закрито .

S-DIMAN

Active Member
Переносы матчей БК "Азовмаш" - "Киевский Будивельнык"
По согласованию команд игры Кубка Украины переносятся на следующие сроки:

Игра "Киевский Будивельнык" - БК "Азовмаш" , назначенная на 07 марта, переносится на 27 февраля.

Игра БК "Азовмаш" - "Киевский Будивельнык", назначенная на 10 марта, переносится на 01 марта 2007 г.
 

S-DIMAN

Active Member
Южненський «Хімік» підписав контракти з двома литовцями - форвардом Арвідасом Строутісом (31 рік, 198 см) і захисником Паулюсем Почуйпой (25 років, 195 см), повідомляє прес-служба клубу.

Почуйпа нинішній сезон почав у «Паневежисі». Строутіс виступав за «Жальгіріс», ризький «Сконто», також грав у Бельгії, Португалії, Польщі, Словаччині.

Нагадаємо, нещодавно «Хімік» очолив литовський фахівець Жидрунас Жвінкліс.
 

S-DIMAN

Active Member
Занадто вже цікаве це свято – “День кохання»: всі кудись біжать всі кудись поспішають, хто в пошуках подарунків, хто – квітів. Спортсмени, а особливо баскетболісти тут мають суттєву фору – швидкість. А якщо, серйозно то все у них, як і в більшості людей. Кохання, як і баскетбольний м’яч незмінний життєвий атрибут гравців «Черкаських Мавп». Найбільше на любовному фронті із черкаських баскетболістів «встигли» Артур Джонсон та Арнас Казлаускас, в яких сім’я складається в же з чотирьох членів. Арт може похвалитися двома синами, а Арнас такою ж кількістю дочок. Щоправда литовець один з не багатьох гравців команди, який скріплений зі своєю дружиною Довілле ще й одним прізвищем.
Арнас, тебе в українській суперлізі знають, як снайпера, котрий може здобути три очки в будь якій ситуації. Наскільки швидко ти влучив у своєму особистому житті і знайшов свою другу половину.
З Довіле ми навчалися в одному університеті, я звісно там грав в баскетбол і якось став помічати, що хтось дуже пристрасно вболівав із трибун. Згодом ми познайомились, кохання прийшло не відразу, а після тривалого розставання. Справа в тому, що в той час я поїхав грати до Америки в стрітбольному турнірі, тоді я й зрозумів, що когось не вистачає – ось так і з’явилося кохання.
Наскільки важко більшість часу проводити без своєї коханої, адже твої діти, як мені відомо навчаються в Литві і звісно там має бути і Довіле.
Безмежно важко, постійно сумую, як за дружиною так і за дітьми. Але все ж це життя і грати в баскетбол я теж буду не вічно тож я гадаю все можна буде надолужити. Зараз, нажаль, більше вони відвідують мене, а не я їжджу до Литви. Доречі, ще одна моя любов адресується до Батьківщини, я її дуже ціную.
Є якісь особливості святкування Дня Валентина в твоїй країні і наскільки вони різняться з українськими?
Якихось надзвичайних особливостей немає, все так, як і у всій Європі. Хіба, що в Латвії більше тяжіють до інтимних подарунків, до того ж головним має бути не сама річ, а сюрприз. Якщо цього не буде – це вже не подарунок.
Дружина форварда «Черкаських мавп» Довіле Казлаускіне кожного місяця відвідує свого чоловіка. За її словами догляд за Ельзе і Мільне (так звати дітей подружжя) просто не залишає вільного часу на власну роботу. Окрім цього Довіле опікається будівництвом сімейного будинку в Литві.
Довіле, наскільки важко кохати людину, яка ставить перед собою вагомі спортивні завдання і постійно йде до їх здійснення, до того ж Арнас постійно в центрі уваги інших людей в тому числі і жінок?
Тоді було це не дуже важко, занадто вже молодими були, а те шалене кохання допомагало нам скорочувати будь які відстані, не було важко. А відносно популярності чоловіка, ні це не важко, мені навіть приємно, що на нього звертають увагу. Взагалі то намагаюсь сприймати це через жарт.
Всі знають Арнаса, як баскетболіста – його стиль та манеру гри, а от як особистість його знають одиниці. Яким він є - Арнас Казлаускас?
Дуже сімейний, тихий сімейний (сміється). Не любить шумних місць, ресторанів, клубів, я більше люблю такі місця, ані ж Арнас. Зараз в нас є вже діти, тож я вважаю, що це більше позитивне явище, до того ж йому вдалось перелаштувати і мене.
Який найбільший подарунок зробив вам Арнас на День закоханих?
Такий собі маленький автомобільчик (сміється), ну не зовсім маленький особисто я в нього спокійно вміщаюсь.

Бесіду вів В’ячеслав Лопушанський




© Баскетбольный клуб «Черкаські мавпи
 

S-DIMAN

Active Member
Вот нарыл новость на сайте черкасских Мавп

«Сумихімпром» продовжує посилювати свої ряди. Черговим новобранцем команди Рімантаса Ендріяйтіса став Міндаугас Бурнейка.
Цікаво, що свого часу цей форвард був на перегляді у маріупольському «Азовмаші», проте у результаті керівництво азовців вирішило не вдаватися до його послуг.
 

RED_FAN

Smilek
Думаю проигрыш в 2-4 очка(т.к. у нас сейчас явный спад, а у Львова подъем)... так мне кажеться хотя мне хочеться верить в нашу ПОБЕДУ !!!
Тоже чего-то кажется что проиграют. Главное Хопкинса держать, и восстановиться после переезда...
Думаю победа Львова в 6-8 очков...
 

S-DIMAN

Active Member
Игнатавичюс и Хопкинс - примерно одинаковы, оба очень высокоскоросны, и техничны. Но Хопкинс наверно поточней будет, под щитами мы сильней, но то что Сумы проехали 1000 км перед игрой, и то что Игорь не воостановился полностью после болезни нам будет тяжело... а как мы знаем когда играт 1 брат а не 2 мы редко выигрываем...да и у Томича есть микротравма. Вообщем увидим.... он-лайна наверно не будет.
 

kobi

◘◘◘◘◘◘◘
В субботу БК «Киев» предстоит поединок очередного тура Суперлиги против южненского «Химика».

Интересно, что в отчетном противостоянии в составе гостей могут дебютировать двое новичков. Дело в том, что оба литовца, которые недавно прибыли на просмотр в Южный, уже заявлены на участие в Суперлиге. Чемпион Литвы в составе «Жальгириса» и вице-чемпион Латвии в цветах «Сконто» - 31-летний форвард Арвидас Страупис имеет сильнейший послужной список выступлений за рубежом. Протекцией второго новичка – защитника Паулюса Почуйпы занимался сам Жидрунас Жвинклис, уже успевший поменять приставку «и.о.» на полноценное звание главного тренера бронзового призера Суперлиги.
You must be registered for see images
 

S-DIMAN

Active Member
Химик-Киев интересный матч с той стороны что оба клуба тренеруют новые специалисты... :)
 
Зверху