Ви зовсім нічого не зрозуміли з того що я вам сказав!
Доки ви будете жувати свої соплі, доти питання не зрушиться з місця!
Я працював колись у вашому ВНЗ і знаю що таке профком, котрим кирують не студенти, а ті хто достуденства немає жодного відношення!
Я підтримую незалежний профком, бо на них не тисне керівнитство і вони висловлюють свою думку!
Вам як представникам "офіційного" профкому ВНЗ, треба було б прислухатись і вам в першу чергу треба йти на компроміс, а не їм!
Коли ви почните не тільки перейматись за свої теплі посади, а почните вирішувати питання студенства, тоді і не буде більш таких от лайок!
Так що шановні, ви самі віткрили цю тему для обговорення і не треба тікати у пищіки, коли на вашу адресу посиплиться критика з боку студентів!
Чи ви хотіли що б вас усі розцілували і зказали які гарні хлопці та дівчата???
Так от цього не буде поки існують проблемми котрі треба вирішувати і вирішувати їх треба в першу чергу вам!
Я вірю вам на слово, що ви працювали в нашому ВНЗ, і знаєте що таке профуом яким керують не студенті...
А ви маєте уявлення що таке снілка "Воля"? Наскільки я знаю, це безкомпромісні, зосереджені, дуже завзяті борці за свободу...
Вони скинули ярмо ректорату зі своїх плеч, і дуже цим пишаються, і знущаються з тих, на кого тисне ректорат...
чи ви гадаєте що коли профкомом буде керувати студент, на нього не буде впливати ректорат?- Навпаки! Його за найменшу непокору виженуть, наскільки мені відомо, активісти профспілки "Воля", це ті хто пройшли весь шля помаранчової революції, а отже вони вже 4-5 курсники, і втрачати їм нічого, за великим рахунком ректорат напевне чекає доки вони самі покинуть університет, і таксамо як наша голова, вже не будуть мати жодного відношення до студентства.
Хочу зазначити, дуже наполегливо переконую що наші "місця", не такі то вже й теплі,- навпаки! Ніяких поблажок ні в навчанні ні в чому іншому у нас немає. Це абсолютно особиста ініціатива, і нічого за це (окрім подяки словами) ми не отримуємо.
Я згоден з тим що ми повинні прислухуватись, але жодного
логічного домовлення до нас не надходило, навпаки - окрім критики в наш бік, студректорат нічого не пропонує.(Їх пропозиції що до об"єднання передбачають те що вони будуть панівною групою, жодна здорова людина не вбачає в них цікавості.)
З курсу соціальної психології пам"ятаю, що термін "Компроміс", - передбачає вирішення проблеми з однаковими поступками як однієї так і іншої сторони, а коли поступатись має лише одна сторона - цей термін має назву "Суперництво". Але я всежтаки зрозумів з ваших слів, що ви мали на увазі. Ви помиляєтесь, суперечки закінчаться тоді, коли з посади голови профкому буде знята Петренко, об"єднаються обидві огранізації, начолі буде стояти представник "Волі", потім пройде вдала "охота на відьом", всіх колишніх членів профкому замінять "новообранними", одним словом - лобіювання. Ось тоді суперечки закінчаться, і своїми , як ви сказали, "теплими місцями" будуть вже перейматись представники організації Воля.
Щоб ви знали, я створив тему взагаліф з іншою метою(інформування студентів про рішення профкому, та співпраці з ними), і можу створити(якщо не отримаю бан) окрему тему для цього питання, в якій будуть брати участь ті кому це цікаво, а ті хто зайде до теми "Профком СумГПУ"
Не будуть там спостерігати "війн профкомів", а будуть отримувати інформацію, задавати питання, вирішувати проблеми...
Я не втікаю від когось чи чогось, я можу і в університеті зустрітись з загадковим "Лідером", і вирішити цю проблему, просто "палки в колесах" в університеті дістали, ще й тут знайшли і дістають, чи не є це доказом того що "Воля" намагається не співпрацювати а позбутись нашого профкому...