Ото вона в польоті і киває в різні боки антеною (без сліпих секторів закритих суцільно металевим корпусом, і т.п.), як ви написали перед цим? Чи все набагато простіше: вона помилково може сприйняти будь-яке схоже джерело випромінювання? Тим більше, що авіаносці знаходяться серед безкрайнього океану... Ну так, перепрошую, я вже про це казав...Тобто в її голові повнофункіональна РЛС, з передавачем, приймачем, тільки вона не виводить знайдену ціль на екран а відразу зав'язана на органи керування.
Джерело випромінювання, не співпадаючого по частоті та фазі зі своїм передавачем ігнорується взагалі.Ото вона в польоті і киває в різні боки антеною (без сліпих секторів закритих суцільно металевим корпусом, і т.п.), як ви написали перед цим? Чи все набагато простіше: вона помилково може сприйняти будь-яке схоже джерело випромінювання? Тим більше, що авіаносці знаходяться серед безкрайнього океану... Ну так, перепрошую, я вже про це казав...
Це все зрозуміло, в ідеалі все так і повинно бути. Але при проектуванні береться певна модель використання, з неминучими спрощеннями: обмежені можливості елементної бази, розміри ракети, особливості компромісу розміщення в ній різних модулів. Нагадаю, що це 50-60 роки минулого сторіччя.Джерело випромінювання, не співпадаючого по частоті та фазі зі своїм передавачем ігнорується взагалі.
Корисним вважається тільки сигнал, який приходить як відповідь на імпульс власного передавача. Сигнал, якій випромінюється безперервно, або без синхронізації з імпульсами власного передавача вважається фоновим шумом і ігнорується.
Це не мої припущення, це базові принципи роботи радіолокатора, без яких він взагалі не працює.Такі навороти там дійсно є, чи це лише ваші припущення?
Не зразу пригадав, що таке габіони, поліз в інтернет...Частина плану обороноздатності міста — у Сумах продовжать встановлювати габіони на дорогах
За словами Олександра Лисенка, придбали габіони (конструкції для укріплення) за кошти обласного бюджету. Їх закупили 300 одиниць – 100 з них призначені для міста Суми.
хотя бы логопеда ему нашли - бормотание с причмокиванием это просто жопаБолтуновича не змінити ...
You must be registered for see links
То може все простіше - треба перестати тримати в роті (льодяник?)))хотя бы логопеда ему нашли - бормотание с причмокиванием это просто жопа