Коронавірус. Обговорення стану в місті.

• Автор теми VIB
  • Дата створення

d324co

Well-Known Member
Станом на 1 жовтня в області спостерігається стрімке погіршення епідемічної ситуації. Зафіксовано 83910 офіційно підтверджених випадків захворювань на коронавірусну інфекцію. За останню добу підтверджено лабораторно коронавірусну інфекцію у 454 осіб. Всього померло 1427 осіб, з них від ускладнень COVID-19 за минулу добу померло 4 особи, одужало – 79112.

Активних хворих – 3371 особа, із них 529 – лікується у стаціонарі, 2842 знаходяться на амбулаторному лікуванні. За останню добу госпіталізовано 67 осіб, що підтверджує динаміку зростання коронавірусної інфекції.

На сьогодні 9 закладів охорони здоров’я надають допомогу пацієнтам з COVID-19. Керівництво управління охорони здоров’я пропонує включити до цього переліку ще один заклад – Тростянецьку міську лікарню, адже Охтирка вже не приймає пацієнтів, бо має завантаженість хворими майже на 100%.

Усього виділено у закладах охорони здоров’я 1 055 ліжок для госпіталізації хворих на коронавірусну хворобу, завантаженість в яких складає – 49,7%, Забезпеченість киснем 1055 ліжок закладів охорони здоров’я на 100%.

У Сумській області щеплено 203 059 осіб, 68% працівників освіти та 70% медичних працівників.

Також Сергій Бутенко повідомив, що згідно з Постановою Кабінету Міністрів України № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» встановлені індикатори визначення рівнів епідемічної небезпеки. Якщо два показники з п’яти будуть протягом трьох днів перевищувати свій норматив, то область за рішенням Державної комісії з надзвичайних ситуацій переводять в іншу зону епідемічної небезпеки. На сьогодні в усіх регіонах країни з 23 вересня впроваджено «жовтий» рівень епідемічної небезпеки, але вже є чотири регіони в «помаранчевій» зоні.

Glucker

Здесь был статус
До пизды все эти строгие карантины. В больницы, в основном, попадают невакцинированные.
Учитывая то, что вакцины стали доступны всем желающим, то если в больницы попадают те, кто забил на вакцинацию, государство должно забить на проблемы антиваксов

Билли Бонс

Well-Known Member
Доктор Райан Коул, сертифікований патологоанатом та власник лабораторії діагностики з Айдахо, оприлюднив шокуючу нову інформацію про те, як «вакцини» проти коронавірусу в Ухані (Covid-19) спричиняють значне «зростання» аутоімунних захворювань та раку .
У відеоролику, створеному проектом уряду штату Айдахо «Капітолійська ясність», Коул розповів, як він зараз бачить збільшення кількості хронічних захворювань на 2000 відсотків серед людей, які вакцинувались.
"З 1 січня в лабораторії я спостерігаю 20-кратне збільшення раку ендометрію порівняно з тим, що я бачу щорічно",-заявив Коул у відео. "Я зовсім не перебільшую, тому що дивлюсь на свої цифри рік за роком, і мені подобається:" Боже, я ніколи раніше не бачив стільки раків ендометрію ". Коул розкрив цю та іншу статистику на заході 18 березня, розповівши Айдахоансу, що так звані «вакцини» проти грипу Фочі викликають в організмі людей тип «зворотного ВІЛ».
Нормальна, добре функціонуюча імунна система має два типи клітин, які підтримують здоров’я організму: «допоміжні» Т-клітини, також відомі як CD4, і «вбивчі» Т-клітини, також відомі як клітини CD8. У "повністю вакцинованому" відбувається масове придушення "допоміжних" Т-клітин, попереджає Коул, що робить пацієнта сприйнятливим до цілого ряду захворювань. "Після вакцини ми бачимо падіння ваших вбивчих Т-клітин, у ваших клітинах CD8",-заявив Коул. «І що роблять клітини CD8? Вони контролюють усі інші віруси ».
Чи уряд робить ін'єкцію людям з ВІЛ і називає це "вакцинацією від коронавірусу"? Твердження Коула перегукуються з результатами дослідження, опублікованого в The Lancet наприкінці минулого року, яке показало, що постріли з китайського вірусу значно збільшують ризик розвитку ВІЛ - інфекції у людини. Чи могло бути, що "укуси" фактично вставляють ВІЛ в тіло людей під виглядом «вакцинації» їх проти китайських мікробів? Чи всі брешуть про те, що справді містять ці флакони? Виглядало б так, спираючись на останні дані та відкриття. Хоча ВІЛ, як відомо, пригнічує «допоміжні» Т-клітини, віруси Covid, очевидно, пригнічують «вбивчі» Т-клітини, що, за словами Коула, має такий самий негативний вплив на імунітет.
Це придушення вакциною «вбивчих Т-клітин», попереджає Коул, викликає значне зростання у випадках раку ендометрію, меланоми, герпесу, оперізувального лишаю, моно і навіть вірусу папіломи людини (ВПЛ), якщо дивитися на шийку матки біопсії жінок ». Інші інгредієнти в джебах, включаючи поліетиленгліколь, також створюють проблеми з імунною системою людей. Замість того, щоб захищати їх від зараження китайським вірусом, як стверджується, ці ін’єкційні добавки представляють серйозний ризик токсичності, який може призвести до ще більших проблем зі здоров’ям, крім тих, що викликані ВІЛ-подібними наслідками. "Найбільше, що турбує, є те, що ці типи імунних клітин в організмі тримають рак під контролем", - зауважує Коул про те, що роблять ці постріли, в тому числі у молодих людей, які були повністю здорові до того, як отримали поранення. «Я бачу інвазивні меланоми у молодих пацієнтів; зазвичай ми виявляємо їх рано, і це тонкі меланоми, [але] я бачу, як за останні місяць - два товсті меланоми стрімко зростають

Satori

Well-Known Member
Уважаемый Доктор Райан Коул не указал в этом сообщении о каких конкретно вакцинах идет речь? Если просто - ВСЕ - то это просто спекуляция. И еще "У "повністю вакцинованому" відбувається масове придушення "допоміжних" Т-клітин " - какое именно вещество в вакцинах или какой-то вакцине "придушивает" эти клетки?! Он все это видит а другие ослепли...а уж сколько народу сейчас копается во всех этих делах - и сосчитать трудно... А есть ли вообще этот доктор и его лаборатория диагностики в Айдахо.... надо поискать бы... вот -
You must be registered for see medias
...

Останнє редагування:

d324co

Well-Known Member
Тщательней надо, ребята, формулу нам дали СН3СОС2Н5 два часа на пару —, и не берет. Должна брать… Может, руки надо помыть тому заскорузлому пацану, что колбу держит. Не хочет сам — силой помыть. Может, излишне трясет в наших пульманах, может, с перепою сыплют мимо пробирки
(с)Жванецкий
You must be registered for see medias

Зверху