Билли Бонс
Well-Known Member
не смішно вже давнісенько.Мабуть, це вже не смішно...
Ще у якості джерел пораджу
You must be registered for see links
та
You must be registered for see links
не смішно вже давнісенько.Мабуть, це вже не смішно...
дякую, з мене доситьне смішно вже давнісенько.
Ще у якості джерел пораджуYou must be registered for see linksтаYou must be registered for see links
Станом на 1 жовтня в області спостерігається стрімке погіршення епідемічної ситуації. Зафіксовано 83910 офіційно підтверджених випадків захворювань на коронавірусну інфекцію. За останню добу підтверджено лабораторно коронавірусну інфекцію у 454 осіб. Всього померло 1427 осіб, з них від ускладнень COVID-19 за минулу добу померло 4 особи, одужало – 79112.
Активних хворих – 3371 особа, із них 529 – лікується у стаціонарі, 2842 знаходяться на амбулаторному лікуванні. За останню добу госпіталізовано 67 осіб, що підтверджує динаміку зростання коронавірусної інфекції.
На сьогодні 9 закладів охорони здоров’я надають допомогу пацієнтам з COVID-19. Керівництво управління охорони здоров’я пропонує включити до цього переліку ще один заклад – Тростянецьку міську лікарню, адже Охтирка вже не приймає пацієнтів, бо має завантаженість хворими майже на 100%.
Усього виділено у закладах охорони здоров’я 1 055 ліжок для госпіталізації хворих на коронавірусну хворобу, завантаженість в яких складає – 49,7%, Забезпеченість киснем 1055 ліжок закладів охорони здоров’я на 100%.
У Сумській області щеплено 203 059 осіб, 68% працівників освіти та 70% медичних працівників.
Також Сергій Бутенко повідомив, що згідно з Постановою Кабінету Міністрів України № 1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» встановлені індикатори визначення рівнів епідемічної небезпеки. Якщо два показники з п’яти будуть протягом трьох днів перевищувати свій норматив, то область за рішенням Державної комісії з надзвичайних ситуацій переводять в іншу зону епідемічної небезпеки. На сьогодні в усіх регіонах країни з 23 вересня впроваджено «жовтий» рівень епідемічної небезпеки, але вже є чотири регіони в «помаранчевій» зоні.
До пизды все эти строгие карантины. В больницы, в основном, попадают невакцинированные.You must be registered for see links
а также создать им проблемы дополнительныегосударство должно забить на проблемы антиваксов
(с)ЖванецкийТщательней надо, ребята, формулу нам дали СН3СОС2Н5 два часа на пару —, и не берет. Должна брать… Может, руки надо помыть тому заскорузлому пацану, что колбу держит. Не хочет сам — силой помыть. Может, излишне трясет в наших пульманах, может, с перепою сыплют мимо пробирки