arnisumy
Well-Known Member
01.05.20 23:59
Мер Черкас Бондаренко скаржиться на погрози з боку першого заступника голови ОП Трофімова: "Завтра можете опинитися під картатою ковдрою, якщо свої таланти не заспокоїте"
Мер Черкас Анатолій Бондаренко опублікував погрози, отримані від першого заступника глави Офісу президента Сергія Трофімова.
Коротку переписку Бондаренко оприлюднив у
"Наступного разу будуть не привіти, а дії. Я вас востаннє попереджаю і раджу заспокоїти свої таланти", - написав йому абонент, підписаний як "Сергій Трофімов".
"Це не погрози, а останнє попередження. Ми ніколи не погрожуємо, ми діємо. Завтра можете опинитися під картатою ковдрою, якщо свої таланти не заспокоїте. Достатньо зрозуміло?" - додав він.
"Моя відповідь: ви забули, в якій країні живете", - прокоментував отримані погрози Бондаренко.
Дивіться також:
Читайте також:
Як повідомлялося,
Рішення місцевої влади Бондаренко пояснив
Міністр охорони здоров'я Степанов заявив, що рішення міськради Черкас
Міністр внутрішніх справ
Нацполіція відкрила кримінальне провадження через ослаблення карантину в Черкасах. Членам виконкому міськради
Мер Анатолій Бондаренко записав відеозвернення, в якому
Президент Володимир
Мер Черкас Бондаренко скаржиться на погрози з боку першого заступника голови ОП Трофімова: "Завтра можете опинитися під картатою ковдрою, якщо свої таланти не заспокоїте"
You must be registered for see links
Мер Черкас Анатолій Бондаренко опублікував погрози, отримані від першого заступника глави Офісу президента Сергія Трофімова.
Коротку переписку Бондаренко оприлюднив у
, інформує
"Наступного разу будуть не привіти, а дії. Я вас востаннє попереджаю і раджу заспокоїти свої таланти", - написав йому абонент, підписаний як "Сергій Трофімов".
"Це не погрози, а останнє попередження. Ми ніколи не погрожуємо, ми діємо. Завтра можете опинитися під картатою ковдрою, якщо свої таланти не заспокоїте. Достатньо зрозуміло?" - додав він.
"Моя відповідь: ви забули, в якій країні живете", - прокоментував отримані погрози Бондаренко.
Дивіться також:
Читайте також:
Як повідомлялося,
для частини підприємців міста. У місті дозволять працювати непродовольчим магазинам, ремонтним майстерням, перукарням, ринкам і літнім майданчикам ресторанів.Рішення місцевої влади Бондаренко пояснив
шляхом розвантаження великих магазинів.Міністр охорони здоров'я Степанов заявив, що рішення міськради Черкас
Міністр внутрішніх справ
і пообіцяв, що реакція буде жорсткою.Нацполіція відкрила кримінальне провадження через ослаблення карантину в Черкасах. Членам виконкому міськради
Мер Анатолій Бондаренко записав відеозвернення, в якому
Президент Володимир
від себе особисто, МВС і СБУ, і попередив його про "відповідні юридичні наслідки".