rfvgy
Ukrainian
А скільки медалей МОК нав"язав українським спортсменам за ті ж олімпійські ігри ?You must be registered for see images attach
А скільки медалей МОК нав"язав українським спортсменам за ті ж олімпійські ігри ?You must be registered for see images attach
Никто тебе не мешает добавить сюда эти данные, можешь даже поименно перечислить,А скільки медалей МОК нав"язав українським спортсменам за ті ж олімпійські ігри ?
Ха Ха Ха , це тільки для таких як ти , Loner , новина за 2004 рік є ,,актуальною ,, ...Я выкладываб сюда информацию которая актуальна на данный момент
Сумніваюсь що тебе радують здобутки Українських спортсменів , а то б сам виклав новину що в скарбничці медалей Олімпійської збірної на олімпіаді 2014 , бронза Віти Семеренко ( з Краснопілля Сумської об.) перетворилось на срібло .Никто тебе не мешает добавить сюда эти данные, можешь даже поименно перечислить,
буду рад.
Такое ощущение что ты даже не читал то, о чем пишешьХа Ха Ха , це тільки для таких як ти , Loner , новина за 2004 рік є ,,актуальною ,, ...
Те що наших спортсменів позбавляють за допінг я знаю . І про це повідомлялось РАНІШЕ , відразу як їх ловили на зловживаннях .Такое ощущение что ты даже не читал то, о чем пишешь
В новости за 2004 год упоминать что 2012 году некоторые спортсмены будут лишены медалей... Ванга отдыхает
ТЫ дату новости видишь, читать не разучился ?!
В школу ходить нужно было и уроки чтения не прогуливать (пробухивать)
You must be registered for see images attach
Я выложил статью от 28.12.2017 годаТе що наших спортсменів позбавляють за допінг я знаю . І про це повідомлялось РАНІШЕ , відразу як їх ловили на зловживаннях .
А з твоєї новини виходить що Українських порушників МОК за 20 років спіймав менше ( аж 10 ) ніж раССєйских атлєтов-ихтамнєтов за 2014 олімпіаду (11 рил )