rfvgy
Ukrainian
НАДІЯ САВЧЕНКО РОЗКАЗАЛА ПОДРОБИЦІ ЗАХОПЛЕННЯ В ПОЛОН БОЙОВИКАМИ (ФОТО)Ну в плен она попала,т.к. гранатой себя не подорвала...в отличии от шести ее побратимов....которых повела в разведку боем,вопреки приказу....
29 ВЕРЕСНЯ 2015, 14:32 •
You must be registered for see links
Українка Надія Савченко заявляє в ростовському суді, що була взята в полон на території Луганської області, будучи при цьому поранена в руку. Про це йдеться в трансляції Медіазони. 17 червня 2014 року вона взяла автомат і розгрузку та з сестрою на її машині поїхала в бік бойових дій, дізнавшись про обстріл розвідки. За її словами, це відбувалося в районі Веселої гори, де перебували підрозділи українських військ.
You must be registered for see images
Дорогою на Стукалову Балку, Савченко помітила чотирьох поранених українських солдатів, двоє з них були в непересувному стані, їх треба було вивозити. Савченко також згадала, що сама була поранена - легко, куля пройшла наскрізь, вона давала відповідь на вогонь. На прохання військової, пораненим викликали БТР, а вона вирішила пройти вперед визначити, що сталося і порахувати, по можливості, людей противника. Приблизно за 100 метрів від центральної застави, розповідає Савченко, "мені назустріч вийшов хлопець, це було за зеленкою з лівого боку від піщаної дороги". "Він сказав: ну ти попався, іди сюди". "Потім я прочитала в справі, що там ще був снайпер, який тримав мене на прицілі", - додала підсудна. Вона вирішила не стріляти, "тому що позаду залишилися поранені хлопці", і їх могли не встигнути забрати. "Я вирішила поговорити з ним. Чому? Тому що це противник, але не ворог. Ворог - це інша держава". Вона пішла разом з ним, сепаратисти зі зброєю збили її з ніг, а сама Савченко побачила вже захоплену машину сестри.
You must be registered for see images
"Потім на мене наділи мішок, ну, пов'язку. Зрозуміло, що захоплення проходило з криками "с*ка, снайпер, зараз ми тебе покінчимо", звичайні справи". Одягли наручники, зав'язали очі, швидко посадили в машину. Адвокат Новіков в залі суду дістав і показав суду жовту пов'язку, якою Савченко закривали очі. У полон потрапила машина сестри, на якій Савченко збиралася повертатися додому, там були всі її речі і документи, за якими бойовики дізналися, що вона офіцер. Савченко розповіла, що її доставили в луганський військкомат і прикували, а приблизно на наступний день прийшли журналісти Lifenews, які повідомили про загибель російських журналістів.
.... стаття повністю тут :
You must be registered for see links
Аба хтось бреше , або нам не все розказують !