Обговорення теми "Стрічки новин від Lonerа"

Нужно ли Лонеру постить картинку в отдельную тему?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    38

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Повідомлення з откритими матами були. Від кого - не пам*ятаю.
Були й повідомлення (теж не пам*ятаю від кого, але не від Лонера ) з указівками на мати й питанням - чому ти й досі не в бані за мати?
Чи в цій темі, чи в темі "Новини від..." Але кудись зникли... Дивина...
Тему "новини..." я від оффтопу почистив, щось сюди переніс. От я і процитував з того його повідомлення його "указівки".
Те, що були, я не сумніваюсь. Але він стверджує, що вони там і залишились.
І питання тут ще й в тому, що він сам провокує, і вже неодноразово флейм. То до x3malчика причепиться, провокує його на чергову дурь. То на цілком ввічливе і правомірне прохання/зауваження облає на рівному місті. Щоб цього не було, в першу чергу треба банити того, хто провокує. Банити Лонера - не варіант, але той, кого він облаяв, в такому випадку теж має право на відповідь, якщо вчасно ту лайку не прибрати і її вже побачили. А чергувати тут і кожну хвилину перевіряти, в кого тут в наступну хвилину дах зірве - поза моїми можливостями.

Loner

Well-Known Member
Тему "новини..." я від оффтопу почистив, щось сюди переніс. От я і процитував з того його повідомлення його "указівки".
Те, що були, я не сумніваюсь. Але він стверджує, що вони там і залишились.
І питання тут ще й в тому, що він сам провокує, і вже неодноразово флейм. То до x3malчика причепиться, провокує його на чергову дурь. То на цілком ввічливе і правомірне прохання/зауваження облає на рівному місті. Щоб цього не було, в першу чергу треба банити того, хто провокує. Банити Лонера - не варіант, але той, кого він облаяв, в такому випадку теж має право на відповідь, якщо вчасно ту лайку не прибрати і її вже побачили. А чергувати тут і кожну хвилину перевіряти, в кого тут в наступну хвилину дах зірве - поза моїми можливостями.
Це твое право щось бачити чи ні. Я тобі не вказівник. Не побачив - значит не хтів бачити.
Я не перечитую теми назад щоб бачити зостався там мат чи ні. Жалітись на когось теж
не привчений. Якщо можу - відповідаю сам, якщо ні, просто прохожу без відповіді.
Відповідати матом на мат також більше не буду - вже були прецеденти, за що мав зауваження
від модератора. (зауважинь свому опоненту за мат не читав жодного разу)

Хемаля вже давно не чіпаю, та зрештою навіщо зачіпати форумного клоуна ? тут ти правий.

Хто бажае - може вважати мене несповна розуму, бо я дійсно на форумі ВСЕ пишу зовсім безкоштовно.
У багатьох це просто не вкладаеця у голові, це їхні проблеми, калькуляторів повно, множте, деліть,
плюсуйте як заманеця. Мене це не обходить.Зовсім.

Ти модератор - можешь мене забанити, це твое право, хоч за послання.
(що я потер, не викладаючи, здогадаешься сам)

Ще раз повторюю, вже для інших:

НА МІЙ ПОГЛЯД ФОРУМНА ПОЛІТИКА ЗАЗНАЕ ЗМІН, ХТО СМИКАЕ ТУТ ЗА НИТОЧКИ НЕ ЗНАЮ
ТА ЗРЕШТОЮ ЦЕ МЕНІ НЕ ОБХОДИТЬ, АЛЕ ЩЕ РІК ТОМУ ТАКІ РЕЧІ БУЛИ Б ЗОВСІМ НЕМОЖЛИВІ.

(це мое IMXO, правий я чи ні покаже найближчий час)

sokoloff

...Честь и Совесть...
бо я дійсно на форумі ВСЕ пишу зовсім безкоштовно.
"Пишу" )))))))))))))) блин "писатель")))))))))))
Твой Бог - "Ctrl-V" "Ctrl-С"...у тебя 80-й лвл владения этим божественным даром

ХТО СМИКАЕ ТУТ ЗА НИТОЧКИ НЕ ЗНАЮ
параноя...очередная параноя...заговор...все сепары один я Дартаньян

(це мое IMXO, правий я чи ні покаже найближчий час)
намек на месть от покровителя Лонера

Loner

Well-Known Member
Поважаемі читачі. Чому така маленька активність у цій темі ? я дійсно сам не розумію - на форумі
дуже багато прихильників російського миру, то чтому б тут не відтягнитись ? Навіть сам ТС втратив
до неї цікавість :( Хемалю, чому так ? чому тобою закинута ця гілка як паршивий непотріб ??

Активніше будь ласка ! якщо тема е значить вона була комусь потрібна з певних причин. І навіть
була підтримана. Прихильники росї прохання піддержати топікастера більшою активністю у цій гілці.

Udaff4eg

Well-Known Member
Понтовщик. Слух, а ты выдел, мы там ребятам скидываемся в помощь, нет желания поучаствовать? Небольшой процент заработного можешь же потратить да). Наш великий копипастер
P.S. Чисто из интереса, перечисли ка форумных поклонников рузкого мира.

Loner

Well-Known Member
По извращенной логике Лонера они перечислены здесь)
Продолжай опрос, массовое колличество людей еще не подтянулось.
Мне он нравится и поэтому я поднял тему, хотя это должен был сделать ты.
Зачем мне выполнять твою работу ?? Создал тему - следи за ней, а не бросай
как пользованную шлюху. Вперед хемаль, повесели меня еще чем нибудь
таким извращенным, я жду
Надеюсь результаты опроса тебя полностью удовлетворили, ты этот результат ожидал ?
А главное какая массовость посещения :) Это говорит о том что твои сепарские
дебильные темы нахрен никому НЕ НУЖНЫ

Останнє редагування:
Зверху