Roger Wilco
Heavy Metal Forever
Років з десять назад, я вже чув таку "новину".
Скільки вже разів я тут писав що прийшов сюди на форум не за популярностю і відзнаками !!!Якщо тебе так хвилює популярність і інтенсивність її відвідування,...
Я завжди дуже толерантно відношусяся до критики, але це зовсім не означае що я негайно намагаюсяНу і, якщо тобі потрібна була моральна підтримка, рахуй, що від мене ти її отримав . Хоч і з критикою, але, вибач, робота така
Что поделать? бацьке сильно хочется уменьшить свою зависимость от рашкиРоків з десять назад, я вже чув таку "новину".
Залишається тільки сподіватися, що нафту таки знайдуть. Все може бути.Что поделать? бацьке сильно хочется уменьшить свою зависимость от рашки
и хоть как то и чем то быть полезным западу. Таможенный союз не принес ощути
мых выгод странам, его создавшим.
Поверь, не у кожнойи звычайнои людыны э мозок, якый здатен фильтруваты.Як колись відповів Джордж Карлін якомусь "падре", якому не сподобалось те, що він чує по радіо "Святий отче, вам не казали, що в радіоприймача є ручки для настройки? Ними ви можете легко перейти на ту станцію, яка вам подобається".
Для того в звичайних людей і є мозок, щоб думати, аналізувати і не боятися, що з ними щось станется від читання новин.
а кто мешает быть не дауном, а самостоятельно анализировать происходящее своими зачатками мозжечка?Мне не нравится, что благодаря таким новынам мои сограждане превращаются в укровантиков, да и только. Я не против новостей, но они должны быть оъективными, правдивыми, разносторонними и с хоть каким-либо доказательством.
Здесь же - голый одновекторный копипаст всего под ряд. А некоторые посты выставляют автора вообще каким-то дауном.
+какая-то ахинея от "экспертов" каких-то. Зачем людям вату на уши вешать?
А может содержимое постов тоже нужно с кем то согласовывать ?Одна просьба-тут выкладывать новости,а картинки постить в Политическом фото...