Russian Heritage — American Innovation.
постановка явная...Учительнице из Ставрополя студенты подмешали спайс в сигареты
You must be registered for see medias
... кацапскиє скрєпи ....
Якщо ви головна учасниця цього дійства , сперечатись не буду .постановка явная...
не, у меня не столько фантазия буйного действа развита - такое поведение присуще интровертам ))) я бы громила всех и вся, будучи экстравертом )))Якщо ви головна учасниця цього дійства , сперечатись не буду .
З якого дива інтроверт буде влаштовувати цирк для публіки ?не, у меня не столько фантазия буйного действа развита - такое поведение присуще интровертам ))) я бы громила всех и вся, будучи экстравертом )))
а чойта вы, батенька, на личности переходите? давно за чуб не тягали?
Щось у вас з логікою шкутильгає .постановка явная...
как раз интроверт и не станет устраивать цирк на публику - с логикой у вас, батенька, траблы )))З якого дива інтроверт буде влаштовувати цирк для публіки ?
Щось у вас з логікою шкутильгає .
,,, типовий інтроверт — спокійний, віддалений від усіх, крім близьких людей, планує свої дії завчасно, любить порядок у всьому і тримає свої почуття під суворим контролем.,,как раз интроверт и не станет устраивать цирк на публику - с логикой у вас, батенька, траблы )))
чтение не вникая - ослепляет (с) Сенека.
вот именно, та бабёнка устраивала действо сугубо для себя: бьёт себя челом об картонку, снимаялифчик , но никоим образом не затрагивая окружающих: ни на кого не бросалась, никого не задевала.,,, типовий інтроверт — спокійний, віддалений від усіх, крім близьких людей, планує свої дії завчасно, любить порядок у всьому і тримає свої почуття під суворим контролем.,,
,, Інтроверти — тип особистості, орієнтований «всередину» або «на» себе.,,
Звідси :You must be registered for see links... у спеціалізованій літературі пишуть те саме .