Loner
Well-Known Member
Дочка звільненого даішника заявила, що машини сестрам дарували чоловіки та хлопці
20 травня 201512:16
20 травня 201512:16
Старша дочка звільненого вчора в.о. начальника ДАІ Єршова Анастасія прокоментувала інформацію про те, що дочки даішника їздять на елітних автомобілях і ведуть розкішний спосіб життя.
Подарунки сестрам дарують "улюблені чоловіки", - заявила вонаYou must be registered for see links.
"Насправді у мене дві машини: "Лексус" і"Порше". І обидві мені подарував колишній чоловік. У 16 років я переїхала до Артема Сухорукова, сина дуже багатого бізнесмена. Незабаром він став моїм чоловіком. Ми жили в Конча-Заспі, Дубаї, а розписалися в Америці. Він мене утримивав протягом восьми років шлюбу - спочатку подарував "Лексус", а в день весілля 11.11.2011 в Лас-Вегасі презентував "Порше Кайєн". Він допомагає матеріально і донині. Навіть після розлучення Артем дарує мені на свята гроші. До того ж зараз у мене є заможний бойфренд", - заявила дочка Єршова.
За її словами, "Рендж Ровер" її молодшій сестрі презентував бойфренд.
"Даші теж пощастило з чоловіками. Її хлопець - Микита Лісін, син нардепа, який розбився в ДТП на "Ламборгіні". Микиту ж торік викрадали заради викупу, пам'ятайте таке? Він не любить публічності, але коли розгорівся скандал навколо нашої родини, він дозволив назвати його ім'я. Саме Лісін-молодший і подарував Даші позашляховик "Рендж Ровер". У них серйозні стосунки, вони давно разом живуть", - каже Єршова.
Відповідаючи на питання про те, на які кошти вона живе зараз, Єршова заявила, що у неї є "бізнес-партнер, з якою ми відкрили ательє". "Допоміг розпочати власну справу колишній тесть - відомий підприємець. У нього була швейна фабрика і залишилося деяке устаткування. Ми орендували квартиру на вулиці Лаврська, що на Печерську і стали розкручуватися. Зараз справа приносить в місяць близько $3-4 тис. Якщо чесно, цієї суми мені не зовсім вистачає на звичне життя. Не приховую, що мене підтримує фінансово мій хлопець, досить відома людина", - говорить Анастасія.
Єршова також заявила, що не розуміє, чому роздмухують скандал навколо будинку звільненого вчора в.о. начальника ДАІ. "Так, його немає в декларації, тому що у нас на нього немає документів. Зараз змінюють призначення землі, на якій стоїть особняк. Раніше це було поле, тепер це місце під забудову. Навіть вулиці не існує на карті і Мін'юст тягне з видачею паперів. Папа радився з юристами, чи варто вносити цю нерухомість в декларацію, але йому порекомендували не робити цього, тому що виникне ще більше питань", - повідомила вона.
Вчора Міністерство внутрішніх справYou must be registered for see linksначальника Державної автомобільної інспекції Олександра Єршова.
Нагадаємо, що днями в ЗМІ з'явилась інформація і фото-докази про елітні автівки членів родини головного ДАІшника країни Олександра Єршова вартістю близько $100 000 кожна. Також, як повідомили журналістиYou must be registered for see links, сам Єршов їздить на елітному мотоциклі, який у базі ДАІ значиться як КАМАЗ.
Скандал і обурення журналістів також викликало те, що Єршов засекретив декларації про майно та доходу всього керівного складу ДАІ і відмовив у наданні їх представникам преси, що є порушенням Закону України "Про доступ до публічної інформації".
Як виявилось, ані старша донька Анастасія Єршова, власниця бренду одягу Atelier HandMade, ані молодша донька Дарина Єршова не соромляться викладати фото своїх автівок, а саме LEXUS RX 350, Porsche Cayenne, Range Rover в соцмережах. Також доньки діляться фотографіями далеких подорожей, пересувань бізнес-класом літаків та відпочинків у 5-зіркових готелях.