Жалобы на модераторов и администрацию форума.

• Автор теми Мефистофель.doc
  • Дата створення

Glucker

Здесь был статус
Уважаемые администраторы, модератор VIB безосновательно нарушил правило 5.4 в теме
Кто лучше из сумских застройщиков (Федорченко, Номак, СумБуд..)?
В качестве доказательства он использует неподтвержденные домыслы. Поскольку нет прямой связи компании застройщика, и компанией указанной в моем айпи адресе. Считаю это неправомерным, поскольку разглашение личной информации должно происходить только в крайних случаях. А не как наказание за обьективную, подтвержденную законами информацию. Считаю что фраза введение в заблуждение других участников, не относится ответу на провокационный вопрос модератора, представляю ли я компанию застройщика? Тем более, что я сказал правду.
Прошу удалить данную информацию, поскольку она затрагивает интересы 3-х лиц.
Я 22 апреля просил вас, имеете ли вы какое-то отношение к застройщику того участка. Я не уточнял какого именно, первого (который начал там строительство), или второго (который занимается там этим сейчас). Всплыло то, что вы связаны с первым застройщиком, т.е. вы соврали.
Компания, выделенная полужирным шрифтом имеет отношение к истории, т.к. она начинала строительство на данном участке.
П.С.: интересы каких именно третьих лиц затрагивает эта информация?

Останнє редагування:

Allekks

Member
Вы сейчас пытаетесь выкрутиться, ведь факт в том, что строит 2-й застройщик, к которому я не имею никакого отношения. А что вы там подразумевали не имеет значения, поскольку, я так же могу иметь отношение к первым гомосапиенс, которые строили там вигвам.

Allekks

Member
Что значит всплыло? может устроите опрос по всем разделам форума кто где работает? Считаю это нарушением правил. Третьим лицом выступает владелец ip адреса.

Glucker

Здесь был статус
Что значит всплыло? может устроите опрос по всем разделам форума кто где работает? Считаю это нарушением правил. Третьим лицом выступает владелец ip адреса.
Владелец ай-пи адреса начал застройку данного участка. Соответственно, отношение к инциденту имеет. Да, в прошлом. Но факт имел место.

Останнє редагування:

Allekks

Member
считаю ,что своими действиями модератор VIB пытался безосновательно ввести людей в заблуждение, выбрав из газетной статьи отдельные факты и построив свою цепочку состоящую из предположений, при этом засветил ip адрес участника обсуждения, своими действиями модератор может очернить компанию, которая в обсуждаемой стройке не принимает участие.

Останнє редагування:

VIB

vib : bash
Модератор
считаю ,что своими действиями модератор VIB пытался безосновательно ввести людей в заблуждение, выбрав из газетной статьи отдельные факты и построив свою цепочку состоящую из предположений, при этом засветил ip адрес участника обсуждения, своими действиями модератор может очернить компанию, которая в обсуждаемой стройке не принимает участие.
1. В даній темі обговорюються Сумські забудовники, одним з яких є "ТОВ Федорченко".
2. Сфера ваших інтересів на форумі обмежується лише обговоренням даної компанії.
3. На питання чи належите ви якимось чином до даної компанії ви відповіли, що ні.
4. Ваша айпі-адреса належить до діапазонів "однофамільця".
5. "Однофамілець" розпочинав будівництво за вказаною адресою, щодо чого державними органами було складено акт про початок будівництва.
---
6. Я так вважаю, що скан-копію акту вам тут наводити не потрібно? ;)

До речі: де "засвічено" вашу точну айпі-адресу? Блок адрес з маскою /16 багаторазово перекриває ваші дані. ;)

Allekks

Member
2. Сфера ваших інтересів на форумі обмежується лише обговоренням даної компанії.
3. На питання чи належите ви якимось чином до даної компанії ви відповіли, що ні.
Факт залишається фактом - будує інший забудовник, декларація про початок будівництва не передається в спадок. Новий забудовник будує об'єкт який відрізняється від першого. Він, за законом повністю несе за нього відповідальність. Ви самі це визнали
Дійсно, права на забудову перейшли до нового власника:
А тепер подивіться що я вам відповів
Вибачте, але спочатку скажіть: ви маєте якесь співвідношення до вказаного забудовника?
Насчет застройщиков я занимаю нейтральную позицию, строят и замечательно. Вы задали вопрос по инсоляции, я ответил, указав где могут быть нарушения. По вашему я представляю этого застройщика?
Це ви зараз намагаєтесь викрутитись, перевівши стрілки на те хто там починав будувати, а в темі ви намагалися довести, що ці забудовники у змові, що являється наклепом. Модератор повинен займати обьєктивну позицію. А також не повинен упереджено ставитись до учасників теми, адже мій ip був засвічений після діалогу
За нужные проекты платить не перестали

доказательств, как я понял, у вас опять нет. Модератор, как это называется?
модератор процитував дану фразу і відповів виставленим ip адресом

Останнє редагування:

Allekks

Member
До речі: де "засвічено" вашу точну айпі-адресу? Блок адрес з маскою /16 багаторазово перекриває ваші дані. ;)
Ви порушили правила форуму як не крути. В виставленій інформації фігурує прізвище третьої сторони, що формально не має відношення до будівництва, і не несе відповідальності за мою особисту позицію на форумі.

VIB

vib : bash
Модератор
Факт залишається фактом - будує інший забудовник, декларація про початок будівництва не передається в спадок. Новий забудовник будує об'єкт який відрізняється від першого. Він, за законом повністю несе за нього відповідальність. Ви самі це визнали
Форум це не судова інстанція, отже юридичні тонкощі не всі зможуть оцінити адекватно. А от провокаційні заяви від особи, яка приховує своє походження не можна оцінити однозначно.
Якщо ви так вболіваєте за забудовника, та його "чесне" ім'я, то подібні дії дають абсолютно протилежний результат, і можуть нанести шкоду компанії (така вже людська психологія).
Отже, якщо ви офіційна особа від забудовника, то будь ласка, використовуйте ім'я, або статус однозначно пов'язані з компанією. Якщо забудовних бажає - на форумі можна розмістити рекламні банери.
А от діяльність в ролі рекламного "крота", чи чорного юриста аж ніяк не вплине на позитивну думку інших учасників форуму.

Allekks

Member
провокаційні заяви
приведіть будь ласка таку заяву. Вважаю ,що під словами введення в оману інших учасників форуму не є відмова розголошувати особисті дані. Я що не маю права на особисту думку, чи мені потрібно було спочатку приховати айпі адресу? Моя думка ніяк не узгоджена з приведеним забудовником, тому я не можу писати від його імені. Мої висловлювання, щодо земельного питання я ,за вашим проханням, процитував законами. Тепер ви мене обзиваєте "чорним юристом". Це по вашому - введення в оману?

Останнє редагування:
Зверху