ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

Loner

Well-Known Member
Новость, правда, уже убрали с сайта Эха Москвы, но все же:

Удобно устроились. Интересно, примут или нет - ежели что, то с 1 июня перестанут денежки платить. Внес депутат Тетекин,
коммунист, конечно же. Все забавные законопроекты вносят или жириновцы или коммунисты.

Loner

Well-Known Member
Так, я бачив. Але те, що ти виклав починається словами:
«Починаючи з цього року, ми зі всією Європою будемо відзначати 8 травня як день пам’яті і примирення» – Павленко
І відсутні посилання і дата публікації. Тож воно вважається твоїми словами, сказаними (написаними) у час публікації допису.

Автор слів Павленко? От він, виходить, у минулому році 9 травня і проспав :)
Тому що там дуже велика стаття, я виклав тільки третю частину, тому джерело сюди і не попало :(

Udaff4eg

Well-Known Member
США пропонують Іракові 200 мільйонів доларів гуманітарної допомоги

Хайдар аль-Абаді і Барак Обама, 14 квітня 2015 року
14.04.2015

Президент США Барак Обама запропонував Іракові гуманітарну допомогу на суму у 200 мільйонів доларів для внутрішніх біженців із регіонів, захоплених угрупованням «Ісламська держава».
Він також привітав успіхи іракських військ, які за підтримки США ведуть наступ на сили ісламістів. За його словами, союзники роблять серйозний поступ і визволили від ісламістів уже близько чверті захопленої ними раніше території в Іраку.
Але, додав Обама, процес визволення Іраку від ісламістів буде тривалим.
У неділю, 12 квітня, він зустрічався в Білому домі з прем’єр-міністром Іраку Хайдаром аль-Абаді. Іракський керівник просив США не тільки про гуманітарну допомогу, а й про більшу військову підтримку, але президент США наразі про це не оголосив.
Доставочка) а нас норм сбрили(что и правильно с 1й стороны, учитывая упырей у власти), но все же как то обидно что ли

Udaff4eg

Well-Known Member
Украинец - это СОСТОЯНИЕ ДУШИ, цвет кожи и религия не имеют значения.
You must be registered for see images
состояние души? где то я такой бред уже слышал, ах точно, это ж мульки рузкого мира. Не выкупаю зачем их юзать. У меня как то нет желания быть похожими на быдла из рашки, кричащее всякий бред. Голова должна работать прежде всего

Loner

Well-Known Member
"Никакого повышения не было", - #Гройсман об увеличении зарплат нардепов.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Тому що там дуже велика стаття, я виклав тільки третю частину, тому джерело сюди і не попало :(
Ну, зверху ж ти адресу статті бачиш у браузері? Скопіюй і її, і половина питань до тебе відпаде.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Доставочка) а нас норм сбрили(что и правильно с 1й стороны, учитывая упырей у власти), но все же как то обидно что ли
Мені лінь зараз лазити шукати, але США нам вже пару лярдів, здається, надало допомоги.

Зверху