ПРОТИСТОЯННЯ... [блог новин в УКРАIНI та свiтi]

gidron

СТАРЫЙ ПОГРАНИЧНИК
Прочитав тільки що одну з версій, чому у Мордорі палати всюди почало - "Яроша зробили радником у ГШ"... Мабуть користується службовим становищем і безкоштовно відправляє поштою візитки...
Наверное начали работать те,кто откосил в России от мобилизаци:)Их туда пара батальонов уехала...:)

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
У вас есть возможность в очередной раз написать жалобу модератору и добится
удаления данного поста :)
тем более что мы уже с вами договаривались ранее что если вам не нравится читать
сообщения в этой теме, то вы ее просто обходите стороной. Никто вас не принуждает
ее читать.
Спокійно, хлопці. :wait:
Loner, ну мені фотка сподобалась, якщо тобі вказали, що вона не свіжа і не з Донбасу, то візьми просто і прибери свій підпис до неї, а не ображайся на критику. У нас така традиція, кожному всіх інших критикувати :swear:.
От тільки модератор тут я, тому слухайся тільки мене >:)

Loner

Well-Known Member
США пропонують Іракові 200 мільйонів доларів гуманітарної допомоги

Хайдар аль-Абаді і Барак Обама, 14 квітня 2015 року
14.04.2015

Президент США Барак Обама запропонував Іракові гуманітарну допомогу на суму у 200 мільйонів доларів для внутрішніх біженців із регіонів, захоплених угрупованням «Ісламська держава».
Він також привітав успіхи іракських військ, які за підтримки США ведуть наступ на сили ісламістів. За його словами, союзники роблять серйозний поступ і визволили від ісламістів уже близько чверті захопленої ними раніше території в Іраку.
Але, додав Обама, процес визволення Іраку від ісламістів буде тривалим.
У неділю, 12 квітня, він зустрічався в Білому домі з прем’єр-міністром Іраку Хайдаром аль-Абаді. Іракський керівник просив США не тільки про гуманітарну допомогу, а й про більшу військову підтримку, але президент США наразі про це не оголосив.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Символом Перемоги в Україні стане червоний мак
«Починаючи з цього року, ми зі всією Європою будемо відзначати 8 травня як день пам’яті і примирення» – Павленко

Замість «георгіївської стрічки» як символу пам’яті перемоги та вшанування жертв Другої світової війни українцям пропонують використовувати квітку червоного маку. Адже смугаста чорно-жовта стрічка у сприйнятті українців тепер стала негативним символом, який асоціюється з небезпекою і тероризмом, її навіть дехто називав «колорадською».
Хтось в минулому році 9 травня проспав?
В Білорусі, здається, теж в тому році прибрали:

Loner

Well-Known Member
Спокійно, хлопці. :wait:
Loner, ну мені фотка сподобалась, якщо тобі вказали, що вона не свіжа і не з Донбасу, то візьми просто і прибери свій підпис до неї, а не ображайся на критику. У нас така традиція, кожному всіх інших критикувати :swear:.
От тільки модератор тут я, тому слухайся тільки мене >:)
Та я не ображаюсь, мені ніхто ще не показав що вона не з Донбасу та й коли вона з'явилось
ще нікому невідомо. А неприемно те, що деякі люди заходять сюди не прочитати щось
цікаве для них, а тільки з цілью щось знайти негативне, навіть якщо того негативу немае

Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Та я не ображаюсь, мені ніхто ще не показав що вона не з Донбасу та й коли вона з'явилось
ще ныкому невыдомо. А неприемно те, що деякі люди заходять сюди не прочитати щось
цікаве для них, а тільки з цілью щось знайти негативне, навіть якщо того негативу немае
1. Освоюй пошук в гуглі за зразком зображення.
2. Негатив викликає деза. Інформація, в який тобою маніпулюють. Коли тобі брешуть.
Я розумію, що ти просто тягнеш це звідкілясь. Я тож тягну, але якщо в чомусь не впевнений, то коментую, що не впевнений. Якщо хтось вказує, що то фейк, я виправляю, і корона з мене на падає.

Сибірканаш підгоріла....

Квітень 13, 2015 10:26
Президента РФ Володимира Путіна не дуже“тепло” зустріли в Сибіру, куди він приїхав, щоб подивитися на масштаби катастрофи від пожеж, повідомляють з посиланням на дані соцмереж.

Відповідне відео потрапило в мережу. “ТЕРМІНОВО! Путін і сибіряки. Революціяпочалася?”, – прокоментували автори ролик, запевнивши, що знятий він саме після трагічних подій останніх днів. Нагадаємо, що в республіці Хакасія(південний Сибір) спалахнули сильні пожежі через підпал сухої трави та сміття, вигоріло понад 1000 будинків, є постраждалі.

You must be registered for see medias

=============
В коментах кажуть що відео старе...

PS. Таки старе. Опубліковано 14 вер. 2014 р.

Loner

Well-Known Member
В Україну прибудуть близько 200 військових інструкторів з Канади
14 Квітня 2015 Вівторок 18:01
You must be registered for see images

Іноземні інструктори навчатимуть українських солдатів і офіцерів.
Відповідну заяву у вівторок поширила прес-служба прем'єр-міністра Канади Стівена Харпера.
Зазначається, що таким чином Канада має намір допомогти Україні в її зусиллях з підтримання суверенітету, безпеки і стабільності".
"Канада як і раніше солідарна з народом України, перед лицем російської агресії", - йдеться в заяві.
Передбачається, що канадські військові пробудуть в Україні до березня 2017 року. Вони будуть розквартировані на одному з полігонів на українсько-польському кордоні.
Навчання українських військових буде проходити на Яворівському полігоні у Львівській області, а також в одному з центрів Міноборони України у Кам'янці-Подільському Хмельницької області.
Згідно з повідомленням, канадські інструктори навчатимуть українських солдатів і офіцерів, як обходитись з вибуховими речовинами, і як надавати медичну допомогу пораненим бійцям.
Крім того, заплановані тренування сил військової поліції і Нацгвардії України, а також відпрацювання необхідних дій для забезпечення безпечних польотів авіації. При цьому канадські фахівці будуть координувати свої зусилля з військовими з США.
У прес-службі нагадали позицію країни щодо України: "Ми підтримаємо суверенітет, територіальну цілісність України і ніколи не визнаємо російської окупації Криму та будь-якої іншої частини держави".

Джерело:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Я вище приводив фотку рекомендованної в Білорусії символіки :)
Так, я бачив. Але те, що ти виклав починається словами:
«Починаючи з цього року, ми зі всією Європою будемо відзначати 8 травня як день пам’яті і примирення» – Павленко
І відсутні посилання і дата публікації. Тож воно вважається твоїми словами, сказаними (написаними) у час публікації допису.

Автор слів Павленко? От він, виходить, у минулому році 9 травня і проспав :)

Зверху