Сумчанин, вбий в собі кацапа!

STOP-KAZAP

Active Member
Назва теми дещо агресивна але це не значить що тема несе пропаганду агресії до нормальних росіян які за мир, за добро, за дружбу.
А от кацап це та зла істота яка несе зло і ненависть до інших народів, тому кацапа в собі треба вбивати і бути собою.

Завдання теми є заклик щоб кожен українець який проживає в Сумах і на Сумщині був тим ким він є! І не піддавався отому стадному відчуттю "говорить по-русски как все".

Сумчани, говорити рідною мовою в Сумах це значить БУТИ СОБОЮ!
Говорити рідною мовою це означає НЕ ПІДДАТИСЬ тваринному стадному відчуттю!

Я знаю (як і ви) безліч випадків коли сумчани українці вимушені ламати язик і "косити" під незрозуміло що!
Звичайно російську мову як і всі інші мови знати потрібно, і користуватись нею не гріх, але якщо російська мова тобі не рідна то навіщо робити з себе стадну тварюку?

Тому закликаю всих сумчан для яких українська мова це рідна мова, то побороти оте стадне відчуття і стати собою! Також нема нічого страшного якшо ви будите говорити з сіверським діалектом, на зразок "шо робиш друже" ''єслі буду вільний", адже ми сумчани є сіверянами, а в кожному краї свій діалект, і нічого страшного в цьому нема, варто лише розуміти це.

Коли вся черга в маркеті говорить "вам надо пакетик- нет спасибо" то людина яка поборола стадне відчуття скаже "ні, дякую".
Повірте, коли ви поборите оте стадне відчуття і будите говорити рідною мовою а ваш співрозмовник який не поборов стадне відчуття буде говорити "русским языком" то він почує на собі всю свою "ущербность".

СЛАВА УКРАЇНІ !
СЛАВА ГЕРОЯМ !
БУДЬ СОБОЮ !

Останнє редагування:

terran

Well-Known Member
я 32 года говорил на русском, а теперь внезапно мне надо стать собой и начать разговаривать на украинском? а до этого я не собой был?

STOP-KAZAP

Active Member
я 32 года говорил на русском, а теперь внезапно мне надо стать собой и начать разговаривать на украинском? а до этого я не собой был?
на здоровя розмовляй російською якщо вона для тебе рідна, так же само як поляк буде польською.
перечитай уважно перший пост, я говорю про тих для кого українска мова рідна, але мимо волі піддались стадному відчуттю.

Останнє редагування:

terran

Well-Known Member
на здоровя розмовляй російською якщо вона для тебе рідна, так же само як поляк буде польською.
перечитай уважно перший пост, я говорю про тих для кого українска мова рідна, але мимо волі піддались стадному відчуттю.
для меня укр язык родной. но я на нем никогда не разговаривал. только в школе учил. что теперь? начинать разговаривать на украинском?

STOP-KAZAP

Active Member
для меня укр язык родной. но я на нем никогда не разговаривал. только в школе учил. что теперь? начинать разговаривать на украинском?
рідна мова це та мова коли в самий прикрий для тебе час ти нею кричиш!
бо в критичній ситуації людина себе не контролює і мозок звертається до тієї ячейки данних до якої йому добратись простіше всього.
отже якою мовою будеш кричати в самий критичній ситуації то та мова для тебе і рідна.
тому все таки російська мова для тебе рідніша.

terran

Well-Known Member
рідна мова це та мова коли в самий прикрий для тебе час ти нею кричиш!
бо в критичній ситуації людина себе не контролює і мозок звертається до тієї ячейки данних до якої йому добратись простіше всього.
отже якою мовою будеш кричати в самий критичній ситуації то та мова для тебе і рідна.
тому все таки російська мова для тебе рідніша.
это ты 17 мгновений весны посмотрел что ли?)))

setty

Граф
Сумчани, говорити рідною мовою в Сумах це значить БУТИ СОБОЮ!
Говорити рідною мовою це означає НЕ ПІДДАТИСЬ тваринному стадному відчуттю!
Должен признать что за 28 лет жизни в Сумах я постоянно слышу исключительно только Русский язык и ситуация лишь нееееемного стала меняется в свете последних событий когда модно стало быть патриотом и заплевывать все что имеет отношение к России, т.е. - "балакайте мовою, як усi".

setty

Граф
а ваш співрозмовник який не поборов стадне відчуття буде говорити "русским языком" то він почує на собі всю свою "ущербность".
Мне кажется вы немного прихуели... Почему кто-то становится ущербным лишь потому что говорит на Русском? И поясните, будте любезны, каким образом он, по вашему, почувствует ущербность?

Також нема нічого страшного якшо ви будите говорити з сіверським діалектом, на зразок "шо робиш друже" ''єслі буду вільний", адже ми сумчани є сіверянами, а в кожному краї свій діалект, і нічого страшного в цьому нема, варто лише розуміти це.
очевидно ничего страшного не будет если Сумы, как и прежде, останутся русскоязычным патриотическим Украинским городом - не секрет что в Украине большой процент русскоговорящего населения, ничего в этом страшного нет, верно же?

Останнє редагування:

STOP-KAZAP

Active Member
Мне кажется вы немного прихуели... Почему кто-то становится ущербным лишь потому что говорит на Русском?
вам тільки кажеться, а я точно знаю шо ви читали неуважно!
я написав той хто розмовляє рос мовою але для якого рідна є українська, от він і відчує свою "ущербность".
а не той для кого рос мова є рідною.
читайте уважно!

а якщо не розумієте українську то це вже вам точно ганьба!
а я так розумію шо ви укр мову не розумієте раз не розумієте те що написано в першому пості, і один і другий несете нісенітницю.
ну це на вашій совісті.
ну знач для тебе мова фені рідна.
бува й таке.
але на мою думку це може собі дозволити тільки низькоморальна і малодуховна людина. ну це моя думка.

Останнє редагування:
Зверху