Шановні, я помиляюсь, чи за так вже теж треба до бану відправляти?та ну про шо мова...
які шахтрі, які трудяги - пянь і... , та пожалуй ще раз пянь.
хіба якби вони нормальними були то допустили б шоб всякі "стрілки" балом керували.
там одна пянь да гопота.
на донбасі нічого святого немає.
і вони ще кажуить шо їх ніхто не чує, ніхто не прищеплює любов до України і тд.
а як їх можна почути і прищепити ім любов якшо вони за пропора можуть вбити.
це те що називається ПОЗОР НАЦІЇ.
ви почитайте шо про них кацаапи пишуть та вони тих домбасовців набагато більше ніж нас так званих бєндєровцев. Тому що ми українці, а то донбаські оборотні, якшо вони україну так легко продали то росію вони ще швидше продадуть. і кацапи це краще ніж ми.
війна за ресурси, але пяні шахтарі навідь цього не розуміють.
якби вони вийшли на мітинг то наші війстка розігнали б тих сепарів за час.
уви, є виродки нації - домбаські шахтарі.
Донбас, це Україна. За розмови на кшталт "виродки нації - домбаські шахтарі" буду банити. Це попередження.
Не треба змішувати до купи шахтарів, зазомбованих недоумків які боряться з тим, чого нема ( "хунта, фошисти" ), кримінал, який все це на свою користь використовує і велику купу людей, які звикли мешкати у кримінальному регіоні, де девіз "моя хата з краю", це практичний засіб виживання. Люді ( не кримінал ) там боряться за те, за що й майдан боровся. От тільки їх боротьбу за допомогою зомбуванню російського зомбіленду спрямували у напрямку, який вигідний московії.
А ті, хто тут буде писати на всіх вряд донетчан щось на кшталт "виродки нації" - нічим не краще від всіх інших сепаратистів.