Радикальная партия и ее лидер олег ляшко.

STOP-KAZAP

Active Member
Ничего кроме голого популизма оторванного от реальности в Ваших словах нет. И Вы это сами знаете.
НІ НЕ ЗНАЮ.
ТАКІ ЯК ВИ НАМ КАЗАЛИ "разхадитесь по домам, ничего у вас не выйдет, янукович был и будет президентом"

ТО ДЕ ЗАРАЗ ЗЕК?
оток буде і з кримом і з сепарами.

І ДЛЯ ЦЬОГО ТРЕБА ВИБРАТИ ЛЯШКА ПРЕЗИДЕНТОМ!!!

Lion3D.cg

В поиске абсолютной истины
НІ НЕ ЗНАЮ.
ТАКІ ЯК ВИ НАМ КАЗАЛИ "разхадитесь по домам, ничего у вас не выйдет, янукович был и будет президентом"

ТО ДЕ ЗАРАЗ ЗЕК?
оток буде і з кримом і з сепарами.

І ДЛЯ ЦЬОГО ТРЕБА ВИБРАТИ ЛЯШКА ПРЕЗИДЕНТОМ!!!
Если писать слова большими буквами, смысла в них не добавится. Но Вы пытайтесь, пытайтесь... может у Вас и получится.
Думаю для всех рассудительных форумчан и так понятно, что "король то голый"...

STOP-KAZAP

Active Member
Если писать слова большими буквами, смысла в них не добавится. Но Вы пытайтесь, пытайтесь... может у Вас и получится.
Думаю для всех рассудительных форумчан и так понятно, что "король то голый"...
почініть з себе.
полюбіть Україну, полюбіть свій край то тоді і ляшка не спрашно буде вибирать.
ви росіянин, у вас пращури росіянами були, у вас російське прізвище (-ов)?
то в чому справа?

саме так.
а хіба хтось ще цього не знав?
я думаю шо про це всі давним давно знали.
ну крім донбаської п"яні.

тому треба вибрати ляшка в президенти, інакше будем в путлера рабською робочою силою.
А Ви задавались питанням хто фінансує Ляшка? Грошики то треба повертати з відсотками, їх так просто не дають...
You must be registered for see medias

STOP-KAZAP

Active Member
А Ви задавались питанням хто фінансує Ляшка? Грошики то треба повертати з відсотками, їх так просто не дають...
ОПЯТЬ ДВАДЦЯТЬ ПЯТЬ.
я це відео бачив ще місяць назад і абсолютно ніяких запитать до ляшка не викливало, а от те шо скрипченко мудак це всі побачили.

бо

ляшко так же як і ярош не називають свої джерела фіннансування, і це правильно. і були б вони дураками коли б назвали тих хто їх фінансує, бо повір, вороги народу ригіонали ще мають велику владу в Україні і ляшко з ярошем були б дураками коли б сказали хто їх фінансує.

Ти тоді запитай хто майдан фінансував? Може по твоїй теорії і майдан не треба було робити бо його багато хто фінансував, і прості люди, і бізнесмени. ну і що тепер? дрова треба було на майдані топить? їсти треба щось було? ну світ материільний, в чому проблема? Ти хотів шоб янгол з неба спустився і копійки ні в кого не взяв на предвиборчу?

повторюю ляшко і ярош були б дураками коли б в цей час назвали свої джерела фінансування. ворог ще досить сильний!
і сидів би н атому місці ярош, то так би само буксував.

Люді добрі,Голосуєм за Ляшка!
а ляшко і яроша пристроїть, і лад в країні наведе.
так можно і яроша вибирати, але ж країна це не лише війна, щоб прямо так яроша вибирати. а ляшко універсальний, і ворога знищить, і в економіці розбереться.

Останнє редагування:
ОПЯТЬ ДВАДЦЯТЬ ПЯТЬ.

ляшко так же як і ярош не називають свої джерела фіннансування, і це правильно. і були б вони дураками коли б назвали тих хто їх фінансує, бо повір, вороги народу ригіонали ще мають велику владу в Україні і ляшко з ярошем були б дураками коли б сказали хто їх фінансує.

Ти тоді запитай хто майдан фінансував? Може по твоїй теорії і майдан не треба було робити бо його багато хто фінансував, і прості люди, і бізнесмени. ну і що тепер? дрова треба було на майдані топить? їсти треба щось було? ну світ материільний, в чому проблема?

повторюю ляшко і ярош були б дураками коли б в цей час назвали свої джерела фінансування. ворог ще досить сильний!
і сидів би н атому місці ярош, то так би само буксував.

Люді добрі,Голосуєм за Ляшка!
а ляшко і яроша пристроїть, і лад в країні наведе.
так можно і яроша вибирати, але ж країна це не лише війна, щоб прямо так яроша вибирати. а ляшко універсальний, і ворога знищить, і в економіці розбереться.
Ляшко=Лисенко? Не розумію, чи Ляшко=Тимошенко? чи Ляшко ще тісно пов'язаний з = БЮТ?

Напомним, депутат от БЮТ Олег Ляшко, один из главных "рупоров" оппозиции в парламенте, поддержал предложенный Партией регионов законопроект об изменениях в Конституцию о продлении каденции президента и парламента. О своем намерении он заявил с трибуны еще перед голосованием. "Я буду голосовать за этот закон. Это тот случай, когда я согласен с коллегой Чечетовым. Частые выборы, к сожалению, в ущерб стране", - заявил Ляшко. "Давайте будем честными перед людьми. Выборы - это популизм. Популизм - это значит обманывать людей ... Когда мы с вами будем ежегодно проводить выборы, мы вместо того, чтобы делать реальные дела для страны, будем вынуждены их ежегодно обманывать", - отметил он. "Давайте люди отдохнут от нашей лжи. Пусть та власть, которая есть, покажет на что она способна и потом люди дадут ей оценку", - отметил Ляшко. Кроме него, согласно результатам голосования, постановление поддержал лишь один бютовец - владелец строительной корпорации "Житлобуд" Иван Куровский. Отметим также, что недавно разгорелся секс-скандал с участием Олега Ляшко. В Интернете распространили видео от 1993 года, на котором Ляшко признается в гомосексуальных связях. Собственно из-за этого скандала СМИ и предсказывали Ляшко исключение.

aranax

Сумчанин
Извращенец Олег Ляшко. Возбуждено уголовное дело.

setty

Граф
Таки гей
а еще отсидел за "разворовывание государственного имущества", а еще вот
Такой вот Ляшко.

Зверху