AWAS
Well-Known Member
Мой дед, отец и дядька - воевали против немцев. А в вашем роду, каков расклад был на той войне?You must be registered for see links, скажи Твій дідусь при німцях в поліції служив ?
Мой дед, отец и дядька - воевали против немцев. А в вашем роду, каков расклад был на той войне?You must be registered for see links, скажи Твій дідусь при німцях в поліції служив ?
Так чому тепер внучок став зрадником , Ви ж Україні живете ? А якщо ще й батько воював , значить Вам десь за 60-ть .Мой дед, отец и дядька - воевали против немцев.
З чоловіків з війни ніхто не повернувся . Дід ще при індустріалізації пропав . Останній родич ( з тих хто воював ) помер 1987А в вашем роду, каков расклад был на той войне?
Когда в обществе беспокойно, то его беспокойством не гасят, а наоборот усиливают. Я выступаю за УКРЕПЛЕНИЕ Украины, но не лозунгами и противостояниями, а смягчением напряженности. Почитай мой пост выше, чт в Днепропетровске зрадныкы? Голову надо на плечах иметь, а не место для ношения шапки, тогда поймешь, что плохой мир, лучше хорошей войны!!!Так чому тепер внучок став зрадником , Ви ж Україні живете ?
Странно, а мне расказывал что из ближайших родычей ни кто не воевал, а постродали от режима Сталинского они, а тут на форуме другое лепишь?З чоловіків з війни ніхто не повернувся . Дід ще при індустріалізації пропав . Останній родич ( з тих хто воював ) помер 1987
Якщо ти про двоюродного дядька як про близького родича , про нього я не розказував .Странно, а мне расказывал что из ближайших родычей ни кто не воевал, а постродали от режима Сталинского они, а тут на форуме другое лепишь?
Та просто диссонанс какой то , мне расказывал (кстати на мой прямой вопрос ) о пострадавших от советской власти родычах и я так понял что ни кто из ближайших не воевал, а тут пишешь: "З чоловіків з війни ніхто не повернувся" Вот и не пойму нифигаЯкщо ти про двоюродного дядька як про близького родича , про нього я не розказував .
Те що Ти ліпиш на форумі, взагалі зрозуміти важко . Чи ти пропонуєш , що б я виклав тут свою автобіографію . Так почни з себе .
В школі треба було краще вчитись . Я тобі що перекладач ? нифиганепанеїємающійТа просто диссонанс какой то , мне расказывал (кстати на мой прямой вопрос ) о пострадавших от советской власти родычах и я так понял что ни кто из ближайших не воевал, а тут пишешь: "З чоловіків з війни ніхто не повернувся" Вот и не пойму нифига
Там не рейсовий автобус , а замовлений з тітушками був з Криму - відео шукай тут викладали . Навряд що ПС там замішаний був . Біля села якогось , місцеві тормознули й розігнали гопників заїзжих .Кто нибудь слышал о нападениях ПС на рейсовые автобусы Киев - Симферополь в районе Корсуня кажется, судя по всему в феврале(?) я так понял. Якобы пассажиры автобусов (или автобуса) подверглись издевательствам и избиениям, молодых парней из пассажиров куда то увели.
Интересно это правда или измышления кремлевско-гбешно-ватниковой пропаганды?
Если даже и титушки (а может так обьяснили что титушки, а были обычные, надо ж оправдыват деяния не совсем нормальные), то зачем было останавливать и бить (допустим, что было конкретно - ?) если они уже домой ехали и ни кому не угрожали? Значит выслеживали с Киева, а не случайна местная гопота это сделали, опять таки если это были "тетушки".Там не рейсовий автобус , а замовлений з тітушками був з Криму - відео шукай тут викладали . Навряд що ПС там замішаний був . Біля села якогось , місцеві тормознули й розігнали гопників заїзжих .
Про рейсовий автобус щось було на західній Україні - їхали поляки й українці , теж хтось перестрів , жертв і постраждалих не було .