За кого теперь голосовать?

• Автор теми rump
  • Дата створення

За кого вы будете голосовать на досрочных выборах президента Украины? (возможные кандидаты)

• Яценюк

Голосів: 1 0.8%
  • Тягнибок

Голосів: 7 5.8%
  • Кличко

Голосів: 9 7.4%
  • Литвин

Голосів: 1 0.8%
  • Янукович

Голосів: 9 7.4%
  • Арбузов

Голосів: 0 0.0%
  • Симоненко

Голосів: 4 3.3%
  • Тимошенко(если выпустят)

Голосів: 13 10.7%
  • Другой кандидат

Голосів: 51 42.1%
  • Против всех

Голосів: 26 21.5%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    121

Life-ua

+ плюс - минус
вот из-за этого за Юлю голосовать не буду.
Та и ваще, я теперь против ЕС, заколебали.
В моей семьи тоже теперь с этим проблема ... Вот допустим если у меня на депозита 70 тысяч , теперь я буду вынужден по окончании договора его уменьшить на 21 тысячу . то есть кроме оттока капиталов с банковской системы это ничего не даст

Miroku

Well-Known Member
Только ЕС,только Нато!Сжигать огнем догнивший совок,рубать окно в Европу к прогрессивному человечеству подальше от российских дикарей и татаро-монгольской орды!
Тягнибок или Порошенко....главное чтобы реализовали то что я выше написал :)

Miksa

Active Member
Только ЕС,только Нато!Сжигать огнем догнивший совок,рубать окно в Европу к прогрессивному человечеству подальше от российских дикарей и татаро-монгольской орды!
Тягнибок или Порошенко....главное чтобы реализовали то что я выше написал :)
"РУБАТЬ ОКНО к прогрессивному человечеству" - и эти методы конечно же не дикарей и орды) ахах)

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
пічалька

3 КВІТНЯ, 2014 17:49
You must be registered for see images

Центральна виборча комісія сьогодні на своєму засіданні відмовила першому заступнику глави Інтернет партії України Дарту Олексійовичу Вейдеру в реєстрації кандидатом в Президенти України

Про це повідомляє .

Відповідне рішення було ухвалене у зв'язку з сумнівністю і фальсифікацією деяких даних, наданих кандидатом в ЦВК, а також на підставі інших порушень при подачі документів.

Також повідомляється, що МВС вже відкрило кримінальну справу за фактом підробки. Крім того, свою заяву в прокуратуру вирішив подати і сам Центрвиборчком.

"Могло здатися, що це безневинний жарт. Але за цей жарт хтось заплатив 2,5 млн грн. Хтось, кому вигідно перетворити вибори Президента України на фарс. Також варто врахувати і особливу увагу деяких російських ЗМІ до цієї історії", - прокоментував це рішення представник ЦВК Ігор Жиденко.

При цьому представник ЦВК запропонував Дарту Вейдеру не засмучуватись, а представити свою кандидатуру на вибори Президента Росії: "Там вже є зелені чоловічки і такий головнокомандувач буде до речі".

Stein

Well-Known Member
"Могло здатися, що це безневинний жарт. Але за цей жарт хтось заплатив 2,5 млн грн. Хтось, кому вигідно перетворити вибори Президента України на фарс. Також варто врахувати і особливу увагу деяких російських ЗМІ до цієї історії", - прокоментував це рішення представник ЦВК Ігор Жиденко.

При цьому представник ЦВК запропонував Дарту Вейдеру не засмучуватись, а представити свою кандидатуру на вибори Президента Росії: "Там вже є зелені чоловічки і такий головнокомандувач буде до речі".
Такие заявления недопустимо делать государственному чиновнику.
Такие заявления показывают, что отказ был дан исходя из предрассудков членов комиссии.

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
Такие заявления показывают, что отказ был дан исходя из предрассудков членов комиссии.
А як жеж це:
Відповідне рішення було ухвалене у зв'язку з сумнівністю і фальсифікацією деяких даних, наданих кандидатом в ЦВК, а також на підставі інших порушень при подачі документів.

Stein

Well-Known Member
Было бы желание, а придраться всегда найдут к чему. Что значит "у зв'язку з сумнівністю ... деяких даних"? Почему-то по Тимошенко, которая и близко не живёт в своей квартире, при этом ни копейки не указывает в графе платежей как за неё, так и за аренду того, где живёт - сомнений не возникает. По том, как человек, ни дня не проведший на рабочем месте зарплату получал - сомнений не возникает, а по Вейдеру - вдруг возникли?

rfvgy

Ukrainian
Чиновник за це гроші отримує , якщо всяких ,,проходимців ,. не відсіювати ще при подачі документів у нас буде 30 міліонів кандидатів у президенти ;) . Заява була зроблена після перевірки кандидата , а не до .

Зверху