Правий сектор

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор


Під прикриттям «Правого сектора» готується провокація біля Верховної Ради

«Правому сектору» з достовірних джерел надійшла інформація про те, що завтра вранці під стінами Верховної Ради та Кабміну готуються провокації молодиків, які видаватимуть себе за представників нашого руху. Є відомості про те, що ці самозванці – насправді російські «опричники», члени радикальних українофобських організацій, що безперешкодно діють в Росії.

Як відомо, сьогодні Служба безпеки України затримала в центрі Києва одного з таких «опричників» – такого собі Олега Бахтіярова, активіста Євразійської спілки молоді Росії, який разом із найнятими особами готував захоплення будівель Верховної Ради та Кабміну і вже домовився із російськими телеканалами про зйомку цього «телешоу».

«Правий сектор» підкреслює: ми не маємо ніякого відношення до подібних провокацій і тим більше не плануємо їх. Всі, хто від нашого імені здійснять безчинства під будівлями органів влади чи будь-де – самозванці та провокатори.

Політрада «Правого сектора»


Про стрілянину на Хрещатику
Сьогодні увечері, 31 березня 2014 року поблизу Європейської площі в Києві стався прикрий інцидент за участю представників «Самооборони Майдану» та «Правого сектора». Непорозуміння, що виникли на побутовому ґрунті, вилилися у конфлікт із застосуванням вогнепальної зброї. В результаті стрілянини не обійшлося без потерпілих.

На місці події одразу з’явилися працівники міліції. Учасник конфлікту з боку «Правого сектора» добровільно, не протидіючи правоохоронцям, відбув з ними до райвідділу для встановлення обставин події.

«Правий сектор» виступає за об’єктивне, неупереджене розслідування цього інциденту та не втручатиметься у слідство, хоча і спостерігатиме за його ходом. Ми зацікавлені у встановленні істини, тому не поспішаємо з виправданнями. Проте ми обіцяємо, що обов’язково зробимо з цієї події внутрішні дисциплінарні висновки.

Політрада «Правого сектора»
 

Koks_777

Плавали! Знаем!




Ну то, что у ПС версии с милицейскими расходятся это понятно, а как быть с очевидцами из самообороны Майдана? Тоже брешут? Наговаривают на ПС гады такие?

Отправлено с моего HTC Incredible S через Tapatalk
 
Отже, готель оціплений мусорами з автоматами (спецпідрозділ Сокіл). Вимагають від ПС скласти зброю. Переговори з ПС ведуть заступник голови київської міліції, заступник секретаря РНБО і заступник керівника СБУ.
Цікаво звідки так швидко Сокіл з'явився? Випадковість? Проїжджали мимо? Чи все було заздалегідь відомо?
 

Koks_777

Плавали! Знаем!


Так вот именно по этому таким силам как ПС лучше всего сложить оружие.
Тем кто не хочет с оружием расставаться (привык там, не знаю) самое безопасное пойти на службу в ту же Национальную гвардию, там и оружие будут давать и в тюрьму не посадят.
Ярошу и всем "политически грамотным" идти бороться за пост президента, или ещё там кого вздумается.
А МВД, при попытке захвата здания Верховной рады, или любого другого административного здания либо учреждения, группой каких либо неизвестных, применять к таким неизвестным самые строгие меры, как то регламентирует Закон "О милиции", в плоть огня на поражение. Всё по закону!
В таком случае и свои "правые" силы останутся целыми, и у "неустановленных" лиц, после планового отстрела нескольких, отпадёт желание захватывать админздания.
 

Miroku

Well-Known Member
Отже, готель оціплений мусорами з автоматами (спецпідрозділ Сокіл). Вимагають від ПС скласти зброю. Переговори з ПС ведуть заступник голови київської міліції, заступник секретаря РНБО і заступник керівника СБУ.
Цікаво звідки так швидко Сокіл з'явився? Випадковість? Проїжджали мимо? Чи все було заздалегідь відомо?
Тоесть то что член Правого сектора 3 людей растрелял это тебя мало волнует?Опять брехня?Уже и Самооборона Майдана в контреволюционеры пошла.......на Авакова наверно работает.
 

arnisumy

Well-Known Member
Сейчас было бы очень правильно со стороны Яроша отправить ПС "на каникулы", до стабилизации ситуации в стране. А в это время подчистить собственные ряды от неадекватов и провокаторов (если такие есть), позабирать стволы у тех у кого они есть на руках и запрятать куда подальше (как на майдане была бойня так отбивались бытами, а сейчас с огнестрелами по улицам шастают), ну или здать (сейчас такое время, что камера в нужном месте и в нужное время, решает больше вопросов чем АК или ПМ). И вообще сидеть ниже травы и тише воды. Так они и свой имидж сберегут, и сразу будет видно провокаторов засланных, и милиция сможет спокойно паковать засланных казачков с сепаратистами. В общем сплошные плюсы.
 
Останнє редагування:

Koks_777

Плавали! Знаем!
Отже, готель оціплений мусорами з автоматами (спецпідрозділ Сокіл). Вимагають від ПС скласти зброю. Переговори з ПС ведуть заступник голови київської міліції, заступник секретаря РНБО і заступник керівника СБУ.
Цікаво звідки так швидко Сокіл з'явився? Випадковість? Проїжджали мимо? Чи все було заздалегідь відомо?
Начнём с того, что первые сообщения о стрельбе на Майдане появились в СМИ примерно в 21:30.
За такое время туда и раком можно было доползти, а у "Сокола" круглосуточное дежурство, плюс по тревоге весь личный состав обязан прибыть в течении часа (максимум). Так, что ничего тут удивительного нет.
Эти ребята свою службу знают, в отличии от некоторых, за что и получают соответствующие надбавки за особые условия службы и стаж год к полтора.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор


ПРО ЗРАДНИКІВ І ЗЛОЧИНЦІВ

Як відомо з народної мудрості, найгучніше кричить "тримай злодія" сам злодій.

Після того, як обурені громадяни на чолі з Соціал-Національна Асамблея (Правий Сектор) пішли до Верховної Ради вимагати відсторонення Авакова з займаної посади, влада почала компанію по нашій дискредитації.

Нас звинувачують в тому, що наше обурення вбивством Сашка Білого грає на руку Кремля. Ми стверджуємо, що Аваков своїми діями лобіює інтереси Путіна.

З того часу, як Арсен Борисович став міністром МВС з'явилися політв'язні з числа патріотично налаштованих громадян, але не було порушено жодних справ проти сепаратистів чи працівників МВС, котрі вчиняли злочини проти мітингуючих на майдані. Замість повної реформи міліції, міністр обмежився тим, що спецпідрозділ "Беркут" перейменований просто в "Спецпідрозділ", а внутрішні війська в національну гвардію.

В ніч з 14-го на 15-те березня, наш офіс в Харкові атакували озброєні оплотівці та інші сепаратистські фомування спільно з російським криміналітетом. Озброєні автоматами Калашнікова, вони так рясно палили по нашим вікнам, що, за твердженнями очевидців, вулиця Римарська була всіяна гільзами, як снігом взимку. На місце подій приїхав навіть мер Харкова, Генадій Кернес, порушивши судову постанову про домашній арешт. Він там весело проводив час, фотографуючись (Кернес посередині) на фоні сепаратистів з АК-47, але так і не був відправлений до СІЗО. Більше того, до СІЗО також не потрапив жоден з нападників, хоча шістьох оплотівців затримали. Згодом проти них не склали навіть адміністративних протоколів. Патріотів звинувачують по 115 статті частині другій, що передбачає довічне ув'язнення. Чи в Державних інтересах діє міліція?

Нас називають провокаторами, але найбільш спокійним регіоном весь цей час був Крим, де не було ні заворушень, ні "провокаторів", які робили революцію в Києві. В результаті Крим був втрачений.

В той час, коли війска РФ порушили нашу територіальну цілісність, коли ми втратили АРК і щодня готуємось до вторгнення Росії на інші території, міністр ставить за головну мету - роззброєння громадян. Для чого? Напевно, щоб військові РФ не зустріли гідного збройного опору, щоб автомати були проти палок.

Те, що сталося з Сашком Білим - це атентат, котрий всією спільнотою прирівняний до терористичного акту. Якщо ви візьмете в руку щось, що нагадує пістолет за розмірами, то зрозумієте наскільки незручно застрелитись за таких обставин в серде, особливо якщо руки в наручниках (хоча "Сокіл" це і заперечує). Саме тому самовбивці стріляють собі в голову.

Сашко Білий вбитий за те, що його імені боялися вороги, бо він був видатним військовим керманичем, а всі дії Авакова, "дивним чином" грають на користь Росії, за що він навіть отримав похвалу від Лаврова ( ).

Так, хто насправді тут зрадник і злочинець?
 

arnisumy

Well-Known Member
Все б нічого, та заголовки завтрашніх випусків роSSійських СМІ, навіть важко уявити.
Проблема даже не в том, что эти заголовки прочитает рассея, а в том как на это отреагируют в сепаратистских областях.
 
Зверху