Может вспомните принципы модерирования и будете делать тоже самое для постов со словами колорады, кацапы итд? А то как-то однобоко выходит у Вас в разделе...Щоб не було оффтопів по темам "куди зникають мої повідомлення!!???", інформую, повідомлення з словом "майдаун" і подібними йому однокінними я видаляю. Вважаю їх образливими. Якщо в когось є заперечення, то, максимум можу розглянути у цій темі "You must be registered for see links" аналогічні образливі слова на адресу авторів і розширити це правило й на них.
Щодо кацапів, згоден, буду видаляти.Может вспомните принципы модерирования и будете делать тоже самое для постов со словами колорады, кацапы итд? А то как-то однобоко выходит у Вас в разделе...
23 ТРАВНЯ, 2014 22:48
В суботу в Україні заборонена агітація за кандидатів на позачергових виборах Президента України, депутатів місцевих рад та місцевих голів.
Про це нагадуєYou must be registered for see links
За виборчим законодавством, з опівночі в суботу набуває чинності заборона на будь-які види передвиборної агітації на добу перед виборами і сам день виборів.
Відтак, усі агітаційні матеріали й політична реклама мають бути зняті з ефірів, шпальт видань, білбордів тощо.
Це робиться для того, щоб виборці могли самостійно й свідомо зробити свій вибір, без стороннього впливу, схиляння чи тиску.
У неділю, 25 травня, в Україні пройдуть позачергові вибори Президента України, депутатів місцевих рад та місцевих голів.
Тож Loner копістить собі у тему "Шановні. Доки ви тут не пересварились, робимо так:
1. Пан Loner, якщо його це влаштовує, створює окрему тему "Новини від Lonerа", чи якось так назва, і копіпастіт у неї те що він до цього заносив у тему "Сепаратизм".
2. Те, що відповідає подіям у зоні контрольованій російськими терористами, вже давно відповідає теміYou must be registered for see links
3. Обговорення подій з приводу проявів сепаратизму поза зоною Криму і АТО, у темуYou must be registered for see links
4. "Ватні" точки зору у цю тему, щоб ніхто не нервував ) і було що почитати.
Нагадаю, що це український форум і відповідно порушення вказаного закону буде порушенням правил форуму.Рада ухвалила закон ... про статус борців за незалежність України, зокрема ОУН-УПА
09.04.2015 | 13:54
...
Громадяни України, іноземці, а також особи без громадянства, які публічно проявляють зневажливе ставлення до осіб, які визнані даним законом, «перешкоджають реалізації прав борців за незалежність України у XX столітті, несуть відповідальність відповідно до чинного законодавства України».
«Публічне заперечення факту правомірності боротьби за незалежність України у ХХ столітті визнається наругою над пам'яттю борців за незалежність України у XX столітті, приниженням гідності українського народу і є протиправним», - йдеться в законі.
Детальніше читайте на УНІАН:You must be registered for see links