Окупація Криму.

Whisper

Well-Known Member
Придворные холуи хотят присвоить Путину звание "Таврический".​

Депутат Законодательного собрания Ленинградской области Павел Лабутин написал открытое письмо, в котором выступил с предложением присвоить президенту Владимиру Путину звание Таврический за аннексию Крыма к России.
Автор письма с необходимым для подобного случая пафосом вспоминает о нелегкой судьбе России (количество больших букв в тексте зашкаливает), пережившей развал, и о том, что соглашение с народами Крыма, - это подъем всего русского мира. " Это стремительная, полная и безоговорочная победа России в схватке за Крым, вызвала настоящий шок и оторопь у Запада, нынешней безвластной киевской власти и наших московских либералов", - пишет автор письма.
Аннексия Крыма, по мнению Лабутина, сделала Россию "настоящей геополитической державой", чьи национальные интересы теперь уже "не получится игнорировать". Одухотворенный волевым решением Путина Лабутин убежден: президенту необходимо присвоить звание "Таврический". Такое звание в 1783 году императрица Екатерина II присвоила своему фавориту Григорию Александровичу Потемкину, за присоединение к Российской Империи Тавриды (историческое название Крыма).
Стоит отметить, Павел Алексеевич Лабутин 1949 г.р с 2005 года по сей день работает советником генерального директора ООО "ЛУКОЙЛ-Северо-Западнефтепродукт" - официального дистрибьютора "Лукойла" в Северо-Западном федеральном округе.

 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

Клара Цеткин

Well-Known Member
Та взагалі треба росіян ( громадян Росії ) до гейропи не пускати :) чого вже там.
они грозятся сами не ездить отдыхать в Европу, чтобы Европа так сказать прочувствовала недостаток российских денег.
 

rfvgy

Ukrainian
Кінотеатри Криму невизначений час не зможуть брати в прокат фільми американського виробництва
Зокрема, американська студія Paramount, фільми якої в Росії ексклюзивно прокатує "Централ Партнершип (ЦПШ) повідомила свого партнера, що не дозволяє йому віддавати копії своїх картин до Криму, тому що у США не визнають підсумки референдуму, пише з посиланням на
У Paramount є український партнер, який, на думку студії, і повинен продовжувати прокатувати фільми на всій території цієї країни, в тому числі і в Криму. Але кінотеатри самі не можуть працювати з українськими прокатниками: видані їм прокатні посвідчення фільмів не працюють в Росії.
Сьогодні Володимир Мірошниченко, директор місцевого кінотеатру ім. Шевченко, повідомив, що залишився без фільмів практично всіх найбільших студій - Paramount Pictures, Sony Pictures, Universal, 20th Century Fox. Представник ще одного великого прокатника американських картин назвав і більш тривіальну причину відсутності голлівудських новинок в Криму. Для початку або відновлення роботи з будь-яким кінотеатром потрібно підписати договір.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

25 БЕРЕЗНЯ 2014 21:18
Понад дві години російські військові катери і вертольоти атакували український морський тральщик "Черкаси", екіпаж якого відмовився здатися окупантам

Про це повідомив старший мінер артилерійської мінно-торпедної бойової частини, старший матрос корабля "Черкаси" Олександр Гутник, передає з посиланням на .

Станом на 21:01 він повідомив, що штурм закінчився й екіпаж корабля захопили.

"Все. Нас захопили. Жоден з членів екіпажу не постраждав. Нас не били, все в порядку", - сказав Гутник.

You must be registered for see medias
Нагадаємо, російськими окупантами розпочався близько шостої вечора.

25 БЕРЕЗНЯ 2014 22:37
Екіпаж захопленого російськими окупантами тральщика "Черкаси" вирішив не покидати судно до ранку

Про це повідомив керівник Кримського медіа-центру Міністерства оборони України Владислав Селезньов на своїй сторінці у , передає .

"Вони (екіпаж корабля "Черкаси") вирішили залишатися на кораблі до ранку. Під час бою росіяни стріляли по кораблю. Наші - в повітря", - цитує Селезньов джерело з Новоозерного.

Нагадаємо, російськими окупантами розпочався близько шостої вечора і тривав понад дві години. Зрештою, корабель , ніхто з екіпажу не постраждав.
 
Останнє редагування:

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

25 БЕРЕЗНЯ 2014 18:08
Рота десантників 25-ї окремої Дніпропетровської повітряно-десантної бригади у повному складі, разом з бронетехнікою і зброєю прорвалася з Криму

Про це написав на своїй сторінці у Facebook , повідомляє . Гриценко зазначив:

«25-та окрема Дніпропетровська повітряно-десантна бригада. Рота десантників цієї бригади, чисельністю 80 осіб, була на планових навчаннях у Криму. Разом із батальйоном морських піхотинців у Перевальному. Ще до початку російської агресії.

З початку війни трималися стійко і чекали наказу. Не дочекалися. І тоді вони прийняли власне рішення: прориватися на материк, разом з бронетехнікою і зброєю!

Росіян попередили: якщо вони чинитимуть їм перепони — дніпропетровські десантники вступлять у бій і воюватимуть до останнього патрона, ляжуть смертю хоробрих, але не здадуться і зброю ворогу не здадуть!

Результат? Рота наших десантників, у повному складі, на КАМАЗах і бронетехніці, зі штатною зброєю — вже покинула Крим. Через півострів десантників супроводжував і гарантував безпеку їхнього виходу на материк ...російський спецназ.

Ворожі солдати наших десантників почули і вирішили, що краще їх на міцність духу не перевіряти!»

25 БЕРЕЗНЯ 2014 22:18
В аеропорт "Бориспіль" у Києві з Мелітополя прибули українські морські піхотинці

Про це повідомив телеканал , який вів пряму трансляцію прибуття повітряного судна, передає .

Українських військових в аеропорту зустрічали багато людей, серед яких були їхні рідні, друзі, прості громадяни і кілька автомобілів Автомайдану.

Як повідомила мати одного з військових, хлопців повинні посадити в автобуси і везти в одну з військових частин Києва.

Про те, що літак з піхотинцями випливає з Мелітополя раніше повідомив керівник центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

Нагадаємо, 24 березня російські військові базу морської піхоти України у Феодосії.
 
Теперь я понял! Я понял зачем нам армия: когда будут захватывать наши города - они будут петь гимн Украины! Это ведь так прекрасно....
У них був наказ не отримувати ніяких наказів, а військовий статут то взагалі незрозуміла біблія для фанатів...
 
  • Like
Реакції: VIB

Life-ua

+ плюс - минус
Риелторы констатируют, что курортный сезон в Крыму сорван: 80% недвижимости будет пустовать
На период майских праздников в Крыму забронировано не более 30% номеров, тогда как в прошлом году к этому времени было забронировано до 90%. Независимо о того, как завершатся текущие события в Крыму, курортный сезон на полуострове уже сорван.
По данным консалтинговой компании , такую ситуацию прогнозируют представители общественных организаций риелторов, сообщает со ссылкой на .

Читайте на «Цензор.НЕТ»:

"До 80% мест в крымских гостиницах, базах отдыха и пансионатах останутся незаполненными на майские праздники и в летний период", - прогнозируют специалисты.

По информации владельцев ряда пансионатов, на июль-август забронированы не более 10% номеров. В 2013 году эта цифра составляла около 50%. При этом стоимость номеров в пансионатах пока держатся на прошлогоднем уровне.

Смотрите также:

В тоже время, в некоторых частных гостиницах цены даже выросли. Это связано с тем, что их владельцы начали привязывать цены к курсу доллара. При этом количество броней в данных гостиницах также крайне низкое. В некоторых гостиницах на лето забронированных номеров пока нет вообще.

Начали подымать цены на аренду жилья и некоторые владельцы частных квартир. Так, за однокомнатные квартиры, стоимость которых в прошлом году составляла около 400 грн/сутки, сейчас просят уже 550 грн. Причинами подорожания называют увеличение курса доллара и большое падение спроса среди туристов.

Также читайте:

К слову, ряд собственников баз отдыха в Крыму заявили о временном приостановлении работы из-за опасений, что их базы будут использоваться как место для отдыха войск.
 
Зверху