Вбивство сашка білого ( музичко )

STOP-KAZAP

Active Member
це велика помилка авакова що він так вчинив.
такі люди як Білий потрібні любому суспільству.

яка повинна бути умова щоб зло перемогло?
умова одна- щоб всі добрі люди були пасивними.
деякі чини з нової влади вже почали робити всих нас пасивними.
мусора ще раб показали що вони просто мусора.
діяти треба, але не так.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор
фигня какая-то, начиная с российских спецслужб в 3 ночи и заканчивая "еще жив с выстрелом в сердце", в общем пусть расследуют нормально Аваков с Ярошем, но без этих всяких "революций", "помст" и "расстрелов"
придут к общему знаменателю - можно будет о чем-то говорить, наказывать и т.д.
Розслідувати має хтось незалежний, як від Ярошу, так і від Авакова. Винні мають бути покарані, а не "сторони домовились".
 

rfvgy

Ukrainian
Чому й досі до захоплених (охорона Музичко та свідки чи учасники) не допущені адвокати ??
Навіщо було захоплення робити вночі , якщо вдень Сашко вільно ходив містом ?
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

25 БЕРЕЗНЯ 2014 20:40
Загибель лідера західноукраїнського «Правого сектора» Олександра Музичка можуть використати як привід для дестабілізації ситуації в Україні

Про це заявила заступник секретаря Ради національної безпеки та оборони Вікторія Сюмар сьогодні під час брифінгу у парламенті, передає з посиланням на .

“Ми чули сьогодні пояснення від органів внутрішніх справ. І з цього приводу буде проведено достатньо активне розслідування”, - сказала вона.

Водночас Сюмар наголосила, що в.о. президента України Олександр Турчинов та Апарат РНБО турбує те, що “цю ситуацію спробують використати з метою дестабілізації ситуації в країні”.

"Однозначно, що будь-які погрози на адресу міністра внутрішніх справ, будь-які погрози до застосування сили є протиправними і загрожують стабільності в різних регіонах України, в тому числі в центрі, Києві, зважаючи на те, де сьогодні розміщується так званий "Правий сектор"", - сказала Сюмар.

Вона також повідомила, що найближчим часом буде оприлюднено заяву Турчинова з цього приводу.

Заступник секретаря РНБО наголосила на важливості недопущення дестабілізації ситуації в Україні, чого очікує російська влада. Вона додала, що в ефірі російських телеканалів сьогодні звучать тези про те, що саме «Правий сектор» є основним дестабілізуючим фактором.

“Очевидно, що цю тезу будуть посилювати різними виступами керівники цієї групи та інших радикальних груп”, - сказала вона.

Нагадаємо, сьогодні вночі біля Рівного одного з лідерів «Правого сектору» Сашка Білого.

Буквально за кілька годин після поширення інформації про смерть Музичка, прес-служба МВС офіційно підтвердила версію про його загибель з ліквідації його бандформування. За версією МВС, під час затримання Музичко відкрив по бійцям спецпідрозділу "Сокіл" вогонь на ураження і вони були змушені стріляти у відповідь. Пізніше у міліції заявили, що смертельне поранення Музичко . Водночас у "Правому секторі" таку можливість.
 

KOCTa

Dedywkо |Co100
Команда форуму
Супер Модератор

25 БЕРЕЗНЯ 2014 20:24
У "Правому секторі" непогоджуються із версією правоохоронців про те, що Сашко Білий (Олександр Музичко) сам завдав собі смертельних поранень

Про це в ефірі "Громадського телебачення" заявив друг вбитого, член "Правого сектору" Сергій Пандрак. передає з посиланням на .

За його словами, на Білому було розірвано футболку, аби перевірити наявність на ньому бронежилета.

"Той, хто порвав футболку, стріляв йому прямо в серце. То був контрольний постріл", - сказав Пандрак.

Активіст "Правого сектору" повідомив, що Сашко Білий відмовлявся носити бронежилет. "Я офіцер, я знаю, це був контрольний постріл", - наголосив друг убитого.

За словами Пандрака, на момент спецоперації разом із Білим було три охоронці.

Крім того, він запевняє, що Білий стояв без зброї. "Свій автомат Калашникова Білий лишив у машині. Тому стояв без зброї", - заявив активіст ПС.

Він також повідомив, що на зап'ястях Сашка Білого чітко видно сліди від металевих наручників.

При цьому Сергій Пандрак зауважив, що слідів насилля на тілі не було. Він повідомив, що активісти мають відеозапис із камер спостережень.

You must be registered for see images


You must be registered for see images
 

Клара Цеткин

Well-Known Member
Розслідувати має хтось незалежний, як від Ярошу, так і від Авакова. Винні мають бути покарані, а не "сторони домовились".
Да хоть лично Обама с Маккейном и Меркель
Потому что с помстамы "от плеча" о демократическом государстве можно забыть, как и об экономической помощи Запада.
Ярош не раз говорил, что ПС против ассоциации с ЕС, как бы эту ситуацию они не использовали для остановки евроинтеграции
 
Вбивство Музичка як інструмент шантажу можливо це одна з багатьох вимог заходу, в т.ч. і РФ. Захід бачить що говновлада виконує вимоги і можливо дасть грошей, пукіну менше приводів для вторгнення, всіх влаштовує....
Ви забуваєте одну річ, ми з вільних людей перетворились в тих хто за вказівкою заходу чи РФ готовий зробити будь-що аби і перші і другі були задоволені ставлячи людське життя на передостанні місця, прикро...
тому ваша псевдодемократія хибна...і нагадує більше "кожний сам за себе" не бачу єднання....бачу єднання нових олігархів, перетосовка нових/старих режиму я......ча, блазнів....народ знову в ярмо...
 
Зверху